- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.341
biizm deniz çok uysal zarar vermez teyzesi....sen nerdeydin huri tuzlamı öle hatrıımda kalmış..ben bahçelevlerdeyim..biizmki başka bebekleri görünce süt dökmüş kedi gibi olup gülücükler atıp ellemeye çalışıyor..komşumun 3 yaşındaki kızına ne tepkiler veriyor sormayın...bu arada bebeklerde yürüteç kullanımı yazdım annnnaaaa ne zararları varmış be...okuyun sizde ağzım açık kaldı....neyse yerde düşe kalka sürünmeye dönmeye ilerlemeye devam ah ahhhhhh bende sevinmiştim denize yürüteç alcaz diye :1no2:
maşallah canım kocaman olmuş bebişin büğüdüler artık yabizde gittik doktora bugün.oğluş büyüdü artık bebeklikten çocuğa terfi etti.her şey yemeğe başlayacağız artık.yumurta,kıyma,tavuk,ve balığa başlıyoruz.
ege'nin boyuna kilosuna gelince 9000 gr 71 cm. iyi dedi doktorumuz.burnumuz çok tıkanıyor onun için bir damla verdi.karma aşımızı olduk eve geldik
canım başın sağolsun allah sana sabır versin çok üzüldümaaa selam kıslar.....
herkesler burdaymış....
çok tatlı maşallah saçları falan çok şekerbu arada kızlar bu oğluşumun gülmekten kendinden geçtiği hallerinden.
oyuncaklarıyla savaşını izlemek isteyenler de buraya...
İzlesene.com : Video - kuzucum
sağol ilsucum büğüyolar işte maşallahları var hepsi toparladı bebişler kendilerinigünaydın arkadaslar
Melek,Nuriş,Özlem,Nar,Filiz,Nesguik bebişlerinize masallah. büyüdükçe güzelleşiyorlar kesinlikle.
Huricim manken kıvamına gelmiş İpek masallah kg su falanda yerinde .
Melekcim Öyküyü çok beğendim ya çok güzelleşmiş annesi kiloda cok ii
Amatiscim Ege paşa artık bebeklikten abiliğe geçiş yaptı yakında lahmacun bile yer:))))
sağol canım evet maşallah allah nazardan korusun toparlandı bayaselaaammm..
cıp cıp yaptık kızımla geldik.:=))
cok gerilere gidemedim ama fotoşarı gördüm..
NAR senin topiştopu ısırıp ısırıp gıdıklarım bak..çokk tatlı paşam masallah..
NNURİS arkadasım seninkide çook mutlu b bebek masallah gulmek ona çok yakışmış maşallah..
MELEKÇİM öykü iyi toparlamış annesi..güzelleşmiş dahada masallah cnm..
NESQUİK deniz paşam fotojeniklikte ustune tanımıo cin bakışlım masallah..
FİLİZCİM senin tombiş tosbaayada koca b masallah..bayram şekeri gibi ..
ÖZLEMCİM kızcen b kraliçe masalah..cok guzel b bebek canım..
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrr
biizm deniz çok uysal zarar vermez teyzesi....sen nerdeydin huri tuzlamı öle hatrıımda kalmış..ben bahçelevlerdeyim..biizmki başka bebekleri görünce süt dökmüş kedi gibi olup gülücükler atıp ellemeye çalışıyor..komşumun 3 yaşındaki kızına ne tepkiler veriyor sormayın...bu arada bebeklerde yürüteç kullanımı yazdım annnnaaaa ne zararları varmış be...okuyun sizde ağzım açık kaldı....neyse yerde düşe kalka sürünmeye dönmeye ilerlemeye devam ah ahhhhhh bende sevinmiştim denize yürüteç alcaz diye :1no2:
aaaa , nasıl oldu kız , girip yaz mutlaka .. ben de denemeyi düşünüyordum keçi sütü sipariş edene kadar kaydirigubbakcemile5
malesef yoğurdum tutmadı,annemde mayalamıştık beceremedikmi yoksa mayalanmıyormu bilemiyorum ama o şekilde gene içirdik sütü
bu sebepten o kadar çok çift var ki boşanan .. ama bir de ilginç bi şekilde bu sonrunun üstesinden gelip evlatlarına zorlu mücadelelerden sonra kavuşup ayrılmanın eşiğine gelen hatta ayrılanlar da çok :sm_confused:
haklısın canım,Allah hepimizin aile bütünlüğünü korusun.
valla bende olmadım doğumdan sonra 51 ve 63.günlerde lekelenmem olmuştu sonrasında hiçbişey yook bi ara doktora giittim kan verdim süt koruyo falan dedi,bendede pco rahatsızlığı var yani düzensiz adet oluyorum ondan valla saldım gitti.ayy ne güzel maşallahh sana ben hala olmadım ve asabiyimmmmkafamçokkarıştı
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrr
nurcum nasılsın özledim seni ne kadar oldu görüşemiyoruz tatlı ilaydam nasıl,öp onu benim için çok
selamm nurcummm nasılsın ilaydamızz nasılllopuyorumnanaktan
selam canım hoşgeldin
aaaa , nasıl oldu kız , girip yaz mutlaka .. ben de denemeyi düşünüyordum keçi sütü sipariş edene kadar kaydirigubbakcemile5
malesef yoğurdum tutmadı,annemde mayalamıştık beceremedikmi yoksa mayalanmıyormu bilemiyorum ama o şekilde gene içirdik sütü
bu sebepten o kadar çok çift var ki boşanan .. ama bir de ilginç bi şekilde bu sonrunun üstesinden gelip evlatlarına zorlu mücadelelerden sonra kavuşup ayrılmanın eşiğine gelen hatta ayrılanlar da çok :sm_confused:
haklısın canım,Allah hepimizin aile bütünlüğünü korusun.
valla bende olmadım doğumdan sonra 51 ve 63.günlerde lekelenmem olmuştu sonrasında hiçbişey yook bi ara doktora giittim kan verdim süt koruyo falan dedi,bendede pco rahatsızlığı var yani düzensiz adet oluyorum ondan valla saldım gitti.
nurcum nasılsın özledim seni ne kadar oldu görüşemiyoruz tatlı ilaydam nasıl,öp onu benim için çok
evet canım benim ya görüşemiyoruz
resimlerinizi gördüm cerenim çok tatlı olmuş
sende benim için cereni öp
günaydın arkadaslar
Melek,Nuriş,Özlem,Nar,Filiz,Nesguik bebişlerinize masallah. büyüdükçe güzelleşiyorlar kesinlikle.
Huricim manken kıvamına gelmiş İpek masallah kg su falanda yerinde .
Melekcim Öyküyü çok beğendim ya çok güzelleşmiş annesi kiloda cok ii
Amatiscim Ege paşa artık bebeklikten abiliğe geçiş yaptı yakında lahmacun bile yer:))))
selaaammm..
cıp cıp yaptık kızımla geldik.:=))
cok gerilere gidemedim ama fotoşarı gördüm..
NAR senin topiştopu ısırıp ısırıp gıdıklarım bak..çokk tatlı paşam masallah..
NNURİS arkadasım seninkide çook mutlu b bebek masallah gulmek ona çok yakışmış maşallah..
MELEKÇİM öykü iyi toparlamış annesi..güzelleşmiş dahada masallah cnm..
NESQUİK deniz paşam fotojeniklikte ustune tanımıo cin bakışlım masallah..
FİLİZCİM senin tombiş tosbaayada koca b masallah..bayram şekeri gibi ..
ÖZLEMCİM kızcen b kraliçe masalah..cok guzel b bebek canım..
dudummmm nassın cerenimiz nasıl ek besine geçtiniz mi siz...
yok canım 2-3 gündür mandalinayı falan sömürüyo,meyvelerin suyundan tattırıyorum,dün havuç ve patatesi buharda pişirdimde sulandırdım verdim 2 kaşık öyle yani,anne sütünü mayalıyım dedim yoğurt tutmadı,doktor anne sütüne devam dedi de pek sallamadı sanki hemşireye sordum anne sütüne devam içmez gibi olursa 5,5 aylıkkeden sonra z-azcık yoğurt mayala ver falan dedi,
ya kızlar gece ceren çok uyanmaya başladı yani 2-3 uyanıyodu şimdi 4 kesin oluyo 2 saate bir uyanıyo gibi sütüm mü yetmiyo acaba geliyoda ama:uhm:
bide bugün ülkerin muzlu pirinç ununu aldım acaba çok az apıp tattırsammı ne dersiniz
teşekkürler teyzesisaolun kıslarrr bu temmus bebikleri çok tatlu walla.....
maşşallah annesiii tütütütütüt
ayyy saçları uzamış güzelimin kocaman olmuş kıııızzzzzzz maşşşşşallah tü tü tü
DEMRESU __ NASILSIN CNM GÖRÜŞMEYELİİİ....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?