2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayy ne güzel nesquik benim zilli bi çocuk gördümü bi başlıyor bağırmaya karşıdaki çocukda korkuyor...
ama yinede siz banada gelin bende halkalıdayım
ilaydanın doğum yeri bahçelievler

maşallah canım kocaman olmuş bebişin büğüdüler artık ya
oo ne güzell mamalar yicek artık bende ek gıdaya geçmek için sabırsızlanıyorum
aaa selam kıslar.....

herkesler burdaymış....
canım başın sağolsun allah sana sabır versin çok üzüldüm
bu arada kızlar bu oğluşumun gülmekten kendinden geçtiği hallerinden.

oyuncaklarıyla savaşını izlemek isteyenler de buraya...
İzlesene.com : Video - kuzucum
çok tatlı maşallah saçları falan çok şeker
sağol ilsucum büğüyolar işte maşallahları var hepsi toparladı bebişler kendilerini
sağol canım teşekkeür
sağol canım evet maşallah allah nazardan korusun toparlandı baya
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrr

selam canım hoşgeldin

ytok canım ben leventteyim aslında kağıthane daha doğrusu ikisinin ortası gültepe..
kanyon var leventte onun arka tarafındayım onun dırtı bizizm eve bakıyor...

kızlar ses verin yahuu.....pişttt nerelerdesiniz .....
benim okul parası ,telefon faturası,hediyeler of kaldı da kaldı...
cuma günü yada cumartesi artık halletcem...

benimkinin tescillenen yeni bir huyu kızlar, kesinlikle meyve yememeye başladı. önceden suyunu iyi kötü içiyordu. şimdi ne suyu, ne püresi... yüzünü buruşturup tükürüyor anında, ısrar edersem de öğüyor :1no2: yoğurtla denedim, olmadı. offff offfff

saolun kıslarrr bu temmus bebikleri çok tatlu walla.....

teyzeleri size taze taze ilayda
şaşkın ördekim benim
maşallah demeyi unutmayın ama

maşşallah annesiii tütütütütüt

dudummmm nassın cerenimiz nasıl ek besine geçtiniz mi siz...

yok canım 2-3 gündür mandalinayı falan sömürüyo,meyvelerin suyundan tattırıyorum,dün havuç ve patatesi buharda pişirdimde sulandırdım verdim 2 kaşık öyle yani,anne sütünü mayalıyım dedim yoğurt tutmadı,doktor anne sütüne devam dedi de pek sallamadı sanki hemşireye sordum anne sütüne devam içmez gibi olursa 5,5 aylıkkeden sonra z-azcık yoğurt mayala ver falan dedi,

ya kızlar gece ceren çok uyanmaya başladı yani 2-3 uyanıyodu şimdi 4 kesin oluyo 2 saate bir uyanıyo gibi sütüm mü yetmiyo acaba geliyoda ama:uhm:
bide bugün ülkerin muzlu pirinç ununu aldım acaba çok az apıp tattırsammı ne dersiniz

bence tattır cnm 5 ayıda doldu çoğumuz kahvaltıya püreye başladık ama az ver bağırsakları alışkın diil zorlamasınn cerenimiziiiopuyorumnanaktan

nur maşallah canım ilaydaya gerçekten de şaşkın şaşkın ne güzel de bakmış sana opuyorumnanaktan allahım bağışlasın.

saolun kıslarrr bu temmus bebikleri çok tatlu walla.....

maşşallah annesiii tütütütütüt
teşekkürler teyzesi
senin kuzunada 41 kere maşallah o gözlere bittim
ayyy saçları uzamış güzelimin kocaman olmuş kıııızzzzzzz maşşşşşallah tü tü tü

evet teyzesi saçı 20 gün önce hiç yoktu artık uzuyor toka takacaz

DEMRESU __ NASILSIN CNM GÖRÜŞMEYELİİİ....opuyorumnanaktan

iyilik canım ya nolsun işten geldim ne hava vardı bugün ya valla yollar havuza dönmüştü,şükürki sağsalim gittim geldim.
özlem ya benim kız çok mu kısa ya valla ağlıycam önceden kilosunu takıyodum şimdide boyunu ay 62 cm di 5 aylıkken ya hatta 9 eylülde 61cm ölçtüler öyle hızlı hızlı.ya valla çok mu kısa olcakki kızım ya,offff allahım ne zormuş anne olmakmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…