2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

:a015:özleeeemmmm beni gördün ,benden de kısa olmaz dimi yaaaaaaamafoldumben:1shok:

tabi uzayacak kuzum
sende üzülecek konu arıyon
benim cerenim manken gibi olurda görürsün annesi

bizimki de 5. ay kontrolünde 61,5 geldik, için rahat olsun. son 1 ay ne uzdık, ne kilo aldık. biz erkekiz bi de yaagamyoncuiremsu

oyy yerim ben o erkeki

hay allah ya o kadar aroma varken ben gitim muzlu aldım iyimi,ya evet aslında pekte vermek istemiyorum ama son ay 350 gram almıştı,boyuda kısa diye ya diyorum acaba doktorlar beni iyi yönlendirmedilermi özel değil doktorum ya insan acaba diyo.daha hiç mama vermedim ben,vermiyim o zaman ya meyvesuyu dışında vermiyim bişey a.s

evet ya pek bişey almadı,bu arada hiç konuşmamıştık senle canım hoşgeldin maşallah miraç ada'na
saol canım senin kızına da maşallah ama çok taktın sen bu boya! ben resimde bittim kızınna, maşallah o kadar tatlı ki, o kadar güzelki,çok da sağlıklı görünüyor. eee daha ne. herkesin ki aynı zamanda aynı artışı göstermeyebilir de. bu aylarda duraksamaya girdik biz. hem onlar çoktaaaan ek gıdalara geçmişler, bizler daha yeni. o yüzden sıkma canını, evladına bak bak şükret :Saruboceq:
yaaaa demek olabiliyo,kııızzzz boyu boyuna huyu huyunaymış bizimkiler kaydirigubbakcemile5
valla biz oğluşumla bayıldık size kaydirigubbakcemile

kilosu kaç canım???

hmm bak benim kız 49 cm falandı demekki ,o zamaaaaaannnnnnn kısa bir kızım olcak mafoldumben

canım ya takma sakın öykü de 48 cm doğdu babası 1.78 ben 1.65 boyundayım kızım da bu ortalama civarı olur bu aya kadar hep 2-2,5 cm uzadı boyu dr normal dedi bu ay 4,5 cm civarı uzamış ilk kez şaşırdım bende
sakın öyle düşünme canım büğür daha boyu zaten en az 1,60 olsun yeter kadında çok aşırı uzun boyu sevmiyorum ben 1,60-1,70 arası ideal

bizde size bayıldık opuyorumnanaktan
kilomuz 6500 gramdı 5 aylıkken

valla kikolecim bi de nesquik görse :umursamaz: mesaj da attım ama hiç oralı olmadı. yazık çok da içten istemişti. neyse kısmet artık.
meyve olayına gelince onu da denedim, yok anacım yok. söylemeye dilim varmıyor ama mırmır bi çocuk olacak bizimki korkarım. beni emmz, mama almaz, meyve yemez. daha iilk denemeler olumsuzlukla sonuçlandı. kafamçokkarıştı

ah canım 160dan fazla olsun ben daha ne isteyim , babamız 1.78 ben 1.56,işte ya bana benzemesin accık daha uzun olsun(ısmarlama yapıyorum ) hay allahım ya konuştuğumuz şeylere bak,haklısınız biliyorum ama içim içimi kemiriyo 2 gündür,hatta 5.ay kontrolünde şaka ile karışık doktora kızı uzatmanın bi yolu varmı babasıyla ben bi yandan o bi yandan çeksek falan dedim,güldük

bencede ben düb ıhlamur veriyorum arada dedim de beslenmesi için öğün olarak mı dedi..
yani ıhlamur bile beslenme olarak geçiyor..
çünkü anne sütünün çoğu su zaten...
ha ıhlamur ha anne sütü ..oda su oda su ...o sebeple emzirenlere bebekelre su bile vermiyorlar sütün yerini doldurmasın die....
merak etme meyva suyu bile yeterli...inan hiç bir şey vermeyeceğim bu ay..ama çok çekeceğim biliyorum doymayacak hep ağlayacak 7 ocağa kadar sabır...
olmadı sende erken götürürsün siz vermeyin dediniz ama durmuyor falan dersin belki o zaman verir..
ama hasta falan olamz merak etme ..meuva suyu ver istersen...
yani versende vermesende çok bişey olmaz..
kilo alır ama düzensiz yedirmiş olursun belirli bir periota göre değilde kafana göre vermiş olursun..

teyzeleri size taze taze ilayda
şaşkın ördekim benim
maşallah demeyi unutmayın ama

yerim seni şaşkın ördekk heheh kuzumaa bakk hele annesi uykusu varmış gibi duruyooo maşallahhh
Allahaşkına moral verin bana kızlar,boyunu uzatıcı bişeyler diyin lüffeeeen

canım yaa takma akafana belki genetiktir yavaş gider sonradan birden boy atar üzülme sonuçta hiç bi sağlık problemi yok sen sütünü yoğurdunu eksik etmee yeter düzelir canımmm:teselli:

ooyy maşallah öyküye salıncak keyfide yaparmış kuzummm

demresu_

takma böle seyleri arkadasımında mınyonnn çokta tatlu cadım bnm gördün ogun arbada uyuyodu....

bide kimseyle kıyaslama bebeğini.....
çünkü bazı şeyler ırsi mesela ben 1.78 babamız 1.85 uzun olcak büyük ihtimal olmayadabilirrr dedelerine cekerse ıkısıde kısa cünkü...
mınyonda olsa çok şeker bı kız olcekkk kuzenim bayılmış cerene ne kdr tatlı bi bebek o öle dedii......

haklısın tatlım ..ama birde şu yönden bak minyon olsunda senin gibi güzel tatlı bir kız olsun..anasına benziyor zaten maşallah cerene...
minyon olmak kötü bişey değil ki..aksine minyonlar daha sempatik ve cana yakın oluyorlar...
şenay akay gibi boyu olupta burnu kaf dağında olması daha mı iyi...
anası babası terbiyeli benim kızımın narin uslu şeker kız olacak o ..
.

yürüteç kullanan çocukların diğer çocuklara göre daha geç emeklemeyi, ayağa kalkmayı ve yürümeyi öğrendiklerini tespit ettiklerini kaydederek, gelişimdeki gecikmenin çocuğun yürümeye harcadığı zamanla ilgili olduğunu ifade etti.

şuna bakın burası etkiledi beni ..yürüteçle ilgili söylenelere kulak asmıyorum ama bu bi dumur etti..acep doğruluk payı varmı yahu

ben o ördeğin ağızını burnunu ısırırım saçlarıda çıkmış ohh bakışına bak ya verene can kurban...maşallah sana..
..[/B].

gelde ısır teyzesi onu
çok seviyor ısırılmayı

masallah ilaydaya, nekadar tatli cikmis oyle, yerin onun saskin saskin bakislarini,,

oykuyede masallah, tulumun icinde minicik kalmis, yerim ben onu,,

teşekkürler canım sinanda çok tatlı
eşime gösteriyorum fotoğrafını eklediğinde biraz seviyoruz sonra okuyoruz nazar değmesin diye

yerim seni şaşkın ördekk heheh kuzumaa bakk hele annesi uykusu varmış gibi duruyooo maşallahhh

:[/B]

evet canım uyumadan önce çekmiştim
ye onu teyzesi çıtıy çıtıy

yaaaaa çok teşekkürler :kedi:

canım çok sağol böyle düşündüğün için,inşallah en iyi şekilde yetiştirebiliriz yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…