- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.381
:a015:özleeeemmmm beni gördün ,benden de kısa olmaz dimi yaaaaaaamafoldumben:1shok:
bizimki de 5. ay kontrolünde 61,5 geldik, için rahat olsun. son 1 ay ne uzdık, ne kilo aldık. biz erkekiz bi de yaagamyoncuiremsu
bence verme ben verdim 2 öğün 3-4- gün kaka bekledk canım...kakasını yapmıyor muzlu verdiğinde..heyecan yapma bişe yolmaz korkma aslında yoğurtta verme çünkü kendi kafamzıa vermiş oluyoruz...
bırak ağlasın aç kalsın doktora 1 hafta erken git söylersin böyle böyle aç kalıyor doymuyor o sana düzenli tertipli bir şekilde menü yazar...
yani ben öyle yapacağım ..
bu ay mama da verdim ben 500 gram almış..kadın yine iyi dedi mamayı bildiği halde ...
ocak7 de gitcez 3 hafta var..hiç bir şey vermeyeceğim ıhlamur bile....bakalım bu ay artık bi listye yazar kendi kafama göre abidik gubidik gitmek istemiyorum....çünkü öğünler fark ediyor..sabah vermen gereken öğlen,ilkinldi,akşamüstü akşam hepsi farklı şeyler...
saol canım senin kızına da maşallah ama çok taktın sen bu boya! ben resimde bittim kızınna, maşallah o kadar tatlı ki, o kadar güzelki,çok da sağlıklı görünüyor. eee daha ne. herkesin ki aynı zamanda aynı artışı göstermeyebilir de. bu aylarda duraksamaya girdik biz. hem onlar çoktaaaan ek gıdalara geçmişler, bizler daha yeni. o yüzden sıkma canını, evladına bak bak şükret :Saruboceq:evet ya pek bişey almadı,bu arada hiç konuşmamıştık senle canım hoşgeldin maşallah miraç ada'na
valla biz oğluşumla bayıldık size kaydirigubbakcemileyaaaa demek olabiliyo,kııızzzz boyu boyuna huyu huyunaymış bizimkiler kaydirigubbakcemile5
hay allah ya o kadar aroma varken ben gitim muzlu aldım iyimi,ya evet aslında pekte vermek istemiyorum ama son ay 350 gram almıştı,boyuda kısa diye ya diyorum acaba doktorlar beni iyi yönlendirmedilermi özel değil doktorum ya insan acaba diyo.daha hiç mama vermedim ben,vermiyim o zaman ya meyvesuyu dışında vermiyim bişey a.s
hmm bak benim kız 49 cm falandı demekki ,o zamaaaaaannnnnnn kısa bir kızım olcak mafoldumben
saol canım senin kızına da maşallah ama çok taktın sen bu boya! ben resimde bittim kızınna, maşallah o kadar tatlı ki, o kadar güzelki,çok da sağlıklı görünüyor. eee daha ne. herkesin ki aynı zamanda aynı artışı göstermeyebilir de. bu aylarda duraksamaya girdik biz. hem onlar çoktaaaan ek gıdalara geçmişler, bizler daha yeni. o yüzden sıkma canını, evladına bak bak şükret :Saruboceq:
valla biz oğluşumla bayıldık size kaydirigubbakcemile
canım ya takma sakın öykü de 48 cm doğdu babası 1.78 ben 1.65 boyundayım kızım da bu ortalama civarı olur bu aya kadar hep 2-2,5 cm uzadı boyu dr normal dedi bu ay 4,5 cm civarı uzamış ilk kez şaşırdım bende
sakın öyle düşünme canım büğür daha boyu zaten en az 1,60 olsun yeter kadında çok aşırı uzun boyu sevmiyorum ben 1,60-1,70 arası ideal
bizde size bayıldık opuyorumnanaktan
kilomuz 6500 gramdı 5 aylıkken
hay allah ya o kadar aroma varken ben gitim muzlu aldım iyimi,ya evet aslında pekte vermek istemiyorum ama son ay 350 gram almıştı,boyuda kısa diye ya diyorum acaba doktorlar beni iyi yönlendirmedilermi özel değil doktorum ya insan acaba diyo.daha hiç mama vermedim ben,vermiyim o zaman ya meyvesuyu dışında vermiyim bişey a.s
Allahaşkına moral verin bana kızlar,boyunu uzatıcı bişeyler diyin lüffeeeen
ah canım 160dan fazla olsun ben daha ne isteyim , babamız 1.78 ben 1.56,işte ya bana benzemesin accık daha uzun olsun(ısmarlama yapıyorum ) hay allahım ya konuştuğumuz şeylere bak,haklısınız biliyorum ama içim içimi kemiriyo 2 gündür,hatta 5.ay kontrolünde şaka ile karışık doktora kızı uzatmanın bi yolu varmı babasıyla ben bi yandan o bi yandan çeksek falan dedim,güldük
ben o ördeğin ağızını burnunu ısırırım saçlarıda çıkmış ohh bakışına bak ya verene can kurban...maşallah sana..
..[/B].
masallah ilaydaya, nekadar tatli cikmis oyle, yerin onun saskin saskin bakislarini,,
oykuyede masallah, tulumun icinde minicik kalmis, yerim ben onu,,
yerim seni şaşkın ördekk heheh kuzumaa bakk hele annesi uykusu varmış gibi duruyooo maşallahhh
:[/B]
biz de kaydirigubbakcemile5 bu kadar olur. bizler de meslektaşız, gel anlaşalım vereliniortak :roflol:
demresu_
takma böle seyleri arkadasımında mınyonnn çokta tatlu cadım bnm gördün ogun arbada uyuyodu....
bide kimseyle kıyaslama bebeğini.....
çünkü bazı şeyler ırsi mesela ben 1.78 babamız 1.85 uzun olcak büyük ihtimal olmayadabilirrr dedelerine cekerse ıkısıde kısa cünkü...
mınyonda olsa çok şeker bı kız olcekkk kuzenim bayılmış cerene ne kdr tatlı bi bebek o öle dedii......
haklısın tatlım ..ama birde şu yönden bak minyon olsunda senin gibi güzel tatlı bir kız olsun..anasına benziyor zaten maşallah cerene...
minyon olmak kötü bişey değil ki..aksine minyonlar daha sempatik ve cana yakın oluyorlar...
şenay akay gibi boyu olupta burnu kaf dağında olması daha mı iyi...
anası babası terbiyeli benim kızımın narin uslu şeker kız olacak o ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?