- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #16.401
aaa gerçekten yani,anlaşalımda yabancıya gitmesin kardeş kaydirigubbakcemile3
branşın ne canım benim fen bilgisi
hadi canım yok artık delikafadulden benim de fen ve teknoloji :roflol:
kızlar uzun zamandır giremiyordum. size benim için çok sevindirici bir haber vereyim. öğretmen atamalarında atandım. kuşadasına gidiyorum. çok ama çok mutluyum.
kızlar uzun zamandır giremiyordum. size benim için çok sevindirici bir haber vereyim. öğretmen atamalarında atandım. kuşadasına gidiyorum. çok ama çok mutluyum.
kız huriş yoğunum sesım cıkmıyo dıyemı ıpeği kacırıyon benden sole bakem pek yazamıyorm ama gozum kulağım sızde unutma ıpek bızım ona gore karısmam gamze herkese soluyo zaten kardesımın mınık kız arkadası var dıye ona gore
ana huri ordasın demi
tatlım ya ben izlesene den videoyu yükledim ama göremiyom nasıl olacak acele cevap tatlım
canım henüz onaylanmamıştır ..kendi peofiline giriyorsun ordan videolarım diyorsun eğer onaylanmışsa ordan bize ulaştırıyorsun...bilen yok mu ya bekliyom kızlar huri cevap vermeden gitti
hediyemi internetten aldımm ve yolladım rahatladım vallaa...bu arada hastayım keyfim yok canım sıkkın her tyerlerimde ağrıyorr o yüzden netede giremiyorum bu aralara pek yazamam öpüyorumm
kızlar bişi sorcam,bebeğin maması artınca gün içinde ara da vermek için dolaba mı atıyorsunuz yoksa artanı döküyormusunuz? ben o gün 3 saat falan içinde geri vermek suretiyle dolaba atıyorum vve cezvede su ısıtıp kaseyi üzerine koyup benjamin usulu ısıtıyorum direkt cezveye koymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?