2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yeni bir dünürleşme başlıyor sayın sewyirciler
miraç ada ve ceren arasında .....hadi bakalım hehehehe

ben dünürsüz kaldım..herkese mavi boncuk dağıtırsan böyle olur işte..herkes dünür oldu..bende selsinemi yanaşsam ebusha mı yanaşsam acep hehehe

kızlar uzun zamandır giremiyordum. size benim için çok sevindirici bir haber vereyim. öğretmen atamalarında atandım. kuşadasına gidiyorum. çok ama çok mutluyum.

kızlar uzun zamandır giremiyordum. size benim için çok sevindirici bir haber vereyim. öğretmen atamalarında atandım. kuşadasına gidiyorum. çok ama çok mutluyum.

ay canım çok sevindiiiim gözün aydın çok şanslısın maşallah diyeyim,eee taşınacakmısınız komşu olcaz desene aramız azaldı buluşmalara sende gelirsin artık

kız huriş yoğunum sesım cıkmıyo dıyemı ıpeği kacırıyon benden sole bakem pek yazamıyorm ama gozum kulağım sızde unutma ıpek bızım ona gore karısmam gamze herkese soluyo zaten kardesımın mınık kız arkadası var dıye ona gore

:lepi:hihoyyytturkbayragi:asigim::1hug: çok sevindim burcuuuu allah isteyen herkese nasip etsin istediği yere atanması olsun inşallah ..ay valla çok mutlu oldum yahu ..artık annenin dizinin dibinde olucaksın dimi ccanım...

ay bende blöf yapmıştım dünür lülülülülülü canımsın her ne kadarda kızımı o görümceye ezdirmesemde kerem iyi aile çocuğu ondan iyi damatmı bulucam hıh...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

heh şöleee beee oh
gorumce kör kepçe derler ma benımkının zararı olmas sanırsam cunku benım bızım gelıne bı dedığım yok falla oda anasına ceker ınsalahh(gercı bıde gelıne sormak lazımda bosverın onu)
burcu anammmm cok sevındım cnm darısı basımıza ınsallah cnm brans neydı seın hemde kusadasına ne gzl inş. hakkında hayırlı olur dua bızde nur ve bana daha atanamayan dığer arkadaslara darısı bızlere olsun

hediyemi internetten aldımm ve yolladım rahatladım vallaa...bu arada hastayım keyfim yok canım sıkkın her tyerlerimde ağrıyorr o yüzden netede giremiyorum bu aralara pek yazamam öpüyorumm

ana huri ordasın demi

tatlım ya ben izlesene den videoyu yükledim ama göremiyom nasıl olacak acele cevap tatlım

bilen yok mu ya bekliyom kızlar huri cevap vermeden gitti
canım henüz onaylanmamıştır ..kendi peofiline giriyorsun ordan videolarım diyorsun eğer onaylanmışsa ordan bize ulaştırıyorsun...
sağ üstte olması lazım videolarım ayzar ona tıkla görürsün...

hediyemi internetten aldımm ve yolladım rahatladım vallaa...bu arada hastayım keyfim yok canım sıkkın her tyerlerimde ağrıyorr o yüzden netede giremiyorum bu aralara pek yazamam öpüyorumm

geçmiş olsun canikom ..hediyeleri burdan takip edebiliriz kızlar sibel topik açtı çok güzel ordan haberleşiriz...

hayırlı olsun canım çoook sevindim. beklemenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. darısı tüm mezunların başına.

kızlar bişi sorcam,bebeğin maması artınca gün içinde ara da vermek için dolaba mı atıyorsunuz yoksa artanı döküyormusunuz? ben o gün 3 saat falan içinde geri vermek suretiyle dolaba atıyorum vve cezvede su ısıtıp kaseyi üzerine koyup benjamin usulu ısıtıyorum direkt cezveye koymuyorum

ben döküyorum canım gelçi benim kız fazla bırakmıyo ne kadar içeceğini biliyorum az yapıyorum kalanda 30 ml felan oluyo bazen döküyorum mama kutularının üzerindede yazıyo artan mamaları yedirmeyin diyeeakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…