2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

vay aras vay..starcım hiç merak etme 1 aydan sonra o kilolar da durmaz sende koşturmaktan..sezos sonrası bendede b ayva gobus var..18 kilo almıştım 13 vedim 5 kaldı..hala oyleyim bakalım ben ne zaman vercem..bebisin buyudu annesi..ilk ay insan anlıyamıo ama buyuyolar melekler inanılmaz b hızla..kucuk de dogmus olsa o yetişir diğerlerine hiç takma canım kilosunu..bende takıodum ama bos yane..buyuyolar..:)oyy minik tosbaaa gııı buuuu...:)

cnm hergün vermiyorum gaz ağrısı olduğunda huysuzken çok ağladığında falan .
90 ml suya bir tatlı kaşığı atıyorum 3 kaşıklık ayarlayamıyorum arkada yazan tarife göre yapıyorum. doktorumuza sordum çok aşırıya kaçmadığın sürece verebilirsin dedi aşırısı bağırsaklarını bozup ishal yapıyomuş. çok ağladığında ver ağrısı olduğunda verebilirsin cnm :1hug:

ya hakkaten şimdi biz soğuk yeyip içince bebeğe gaz oluyomu olmuyomu çok şaşkınım bi öle diyolar bi böle hangisine inanacaz

canım yaaaaa sürekli giremediğimden nete , girsem de pek geçmişi okuyamadığımdan kaçırmış olmalıyım , noooldu mis kokulu prensese , kalçada bi sorun mu var yoksa benneyaptımki

canım yaaaaa sürekli giremediğimden nete , girsem de pek geçmişi okuyamadığımdan kaçırmış olmalıyım , noooldu mis kokulu prensese , kalçada bi sorun mu var yoksa benneyaptımki

evet canım malesef sol kalçamızda problem varbir ay bacaklarını kubağa gibi ayırıcaz sonra filim çekilcek geçmezse tedavi başlancak inşallah geçer mis kokulumun kalçası teyzesi dua edin

benimde göbeğim kaldı korse aldım o kadar ama takamadım sıcaktan fenalık bastı . doğumumuzun sıcaklara gelmesi çok kötü oldu kışa gelmesini isterdim

starcım nasılsın dicem ama zaten hem kendini hem arasımızı anlatmışsın baya okudum okudum durdum bendekaydirigubbakcemile3

doğru demişsin kaydirigubbakcemile3

ay 2side uyuyo dünya varmış beeeeee müziğiaçtım kafa dinliyom azcık

ohhhh ne güselllll zemuszemus
vala dilimi ısırayım benim paşam da yaklaşık 2 saattir uyuyor , sanırım fırtınadan önceki sessizlik bu .. aslında uyanmadan bi sağsaydım kendimi şöyle fisfisfis

haklısın canım ya gider de ne biliiim foşur foşur bi göbek var bende , yatınca sırt üstü nereye kayboluyo anlamıyorum ama ayağa kalkınca ben burdayım diyor :))))))))))))
annemleri ve evdeki güruhu bilerek gönderdim ki ekşın olsun bana ve hali hazırda açılmış boğazımın dönütlerini kilo olarak almayayım :))))) ama görüldüğü üzere işlenmek şöyle dursun yayıldıkça yayıldım pc karşısında , bi cipsim eksik deminden beri mutfağa gitmeye üşeniyorum ona sebep :))))

sağol canımmmm Şeniz
bu rezeneyi biz de içersek güya sütten gaz geçmiyormuş bebişe , o zaman kalanını biz hüpletebilirisss dimiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

ya hakkaten şimdi biz soğuk yeyip içince bebeğe gaz oluyomu olmuyomu çok şaşkınım bi öle diyolar bi böle hangisine inanacaz

oluyomuş canım ..
misal ;
özellikle brokoli , karnıbahar , lahana , bulgur , mercimek , gazlı içecekler ...
bunun yanı sıra rezene , humana çayı vs. içersen onlar da gaz önlüyormuş .. ben humana içiyorum ve gazlı yiyecek-içecekleri tüketmemee çalışıyorum , belki o yüzden pek gaz sorunumuz olmadı ...

veeeeee mızıklanmamız başladıııııııı

benimde göbeğim kaldı korse aldım o kadar ama takamadım sıcaktan fenalık bastı . doğumumuzun sıcaklara gelmesi çok kötü oldu kışa gelmesini isterdim

aynenn katılıyorum sana..en ii korseden layım gitsin dedim nerdeee..takmıorum ki...sıcaklar cok fena..

kızlar bişi sorucam..sutunuzu sagdıgınızda kaç saatte tuketmeniz gerekiyor ve oda sıcaklıgında mı muhafaza ediosunuz?

buna bende çok takılıyorum cnm eskiler sancı yapar soğuk içme diyo nette falan böyle olmadığını söylüyo bu ay gittiğimde dr a sorucam

kikoleyim geçmiş olsun cnm üzülme erken tanı tedaviyle düzeliyo

saol canım aman sizde ihmal etmeyin benimkini doğumdaki bakan doktor değilde başka doktor buldu zaten demiştim bu doktoru gözüm tutmadı diye öylede oldu

korse ben taktım ama hep kıçım ve bacaklarım sivilc e doldu ara vere vere takıyom ama bişeyede yaramıyo valla

evet canım malesef sol kalçamızda problem varbir ay bacaklarını kubağa gibi ayırıcaz sonra filim çekilcek geçmezse tedavi başlancak inşallah geçer mis kokulumun kalçası teyzesi dua edin

inşallah geçer tatlımmmm . benim yeğenimde de , ablamın kızı , aynı sorun vardır , dediğin gibi oldu ve muska şeklinde askıda kaldı aylarca , sonra düzeldi ama tabi çok çekti yavrucak .. sadec silinebiliyordu bildiğim kadarıyla .. şimdi zıpkın gibi , her yere yetişiyo maşallah

nasıl farkettiniz bu sorunu , dr. mu farketti ??
şimdilerde yenidoğan kalça usg çekiyolarmış bazı hastanelerde 15 günlükten sonra ayda 1 aylıkken felan ..
ben de istiyorum çektirmeyi 1 aylıkken kontrole gittiğimizde

cnm ikinci ultrasondamı belli oldu yani biz bi kere yaptık birinci ayımızda

ilk sende duydum

:lepi:boşver sen onları takma kafanı zaten biz bebeklerimizle beraber büyücez annelikte budur zaten yaşayıp sen görecen bebeğinin neyi isteyip neyi istemediğine ve biçok şeyi böyle anlıcaksın
haklısın ewet aynen öyle sizde olmasanız tam lohusa bunalımı yaşardım artık...

KESİNLİKLE 2 GÜNDÜR ÇORAP GİYİYORUM VE DOLAPTAN SU İÇMİYORUM KIZIMDA İNANILMAZ FARK VAR...BU SABAH 10 A KADAR UYUDUM HİÇ UYKUM YOK kaydirigubbakcemile3

starcım rezeneyi bebeğime vermediğimde ben içiyorum günde 90 ml

aaafiyet olsun canımmmm , yarasın ve gaz böcükleriniz gitsinnnnn kaydirigubbakcemile3

odsa sıcaklığında en fazla 1-2 saat , buzdolabı 0 derece bölmesinde 1 gün felan ..
korse takabiliyor mu sezoşlular fisfisfis
e bu süperrrrr ,ama ilerleyen aylarda taksak da aynı etkiyi yapar mı aceppppp CADIARZU

anacım bi de antalya sıcaaaanda brrravo sana -tatlicadiarzu-
kıssss kikoşşşş sezoşlular takamaz diye biliyordum ben sana nasıl izin verdi dr.un , sakıncalı değil mi yawfsssss :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…