- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.821
anam ne diyonnnn , bizimki de basıyo yaygarayı altının açılmasını pek sevmiyo :1no2:
gerçi her defasında yapmıyo , misal , dodurmuşsa bezini 5 okka , o aman suçluymuş gibi hiç gıkını çıkarmıyo , emziğe bile hacet kalmıyo , paşaaa paşaaa aldırıyo altını kaydirigubbakcemile3
ama azcık çiş ve kakladıysak bezi ve panik anne " ammman çocuuumun popişi pişmesin " modunda bir elde pamuk bir elde pişik önleyici kremle açınca altı bi çığırıyoruzki mahalle dinliyo delikafadulden
ben de yeni resimler ekliycem , hatta uyanmazsa eklerim şimdi delikafadulden
büyüdü dimi teyzesiii :asigim: sanırım artık 3 kg yu geçtik bu hafta , 3050-3100 felan olmalıyız , yani inşallahhhh :Saruboceq: :asigim:
ya evet tosbaa dimi kaydirigubbakcemile3 , napiim kıss benimki sizin bebişlere göre haftası gerideydi ve küçük bi bebiş olacaktı ezelden beri ve bazen de kendi içinde olduğu haftasına göregerideydi , deyiverdim tosbaaa diye , kaldı adı öylece :kedi:
nasıl kullanıyosun canım , sadece geceleri mi veriyosun ?
o ölçüde vermek için ne kadar demliyorsun , bir de dr.un ne diyor ?
gerçi kim takar dr.u ben de aldırıcam eşime bugün de , merak ettim dr.lar nasıl bakıyor bu çaya ??
bizim dr " henüz erken gaz için " deyip bi şey verdirmemişti de fisfisfis
hoşgeldin canım
emme işi normal benimkide emiyo emiyo 20dk sonra kendi bırakıyo gazını çıkarmaya kaldırıyorum gag yapıyo ağzını hemen geri ayırıyo meme diye
aaaa yok artık deyip yatırıyom bazen gene veriyom napalım emir büyük elden sıkıyosa verme
benim karnım hamileyken bitürlü belli olmuyodu taki son aya kadar şimdide okarın bitürlü gitmiyo bakıcaz bi çaresine
benim 15gündebi kontrol vardı kimi zaman haftada birde oldu malesef oyüzden jilet vurdum
yandım galiba ben ilk ağdayı asla kendim yapamam gene kuaföre gidicem sonrasını gene kendim halledecem
oldu teyzesi olmazmı hiç zaten ben ona hep mis kokulum diyodum şimdi malum kalçadan dolayı ayrıkya dücük kurbağam ooldu
ya hakkaten şimdi biz soğuk yeyip içince bebeğe gaz oluyomu olmuyomu çok şaşkınım bi öle diyolar bi böle hangisine inanacaz
canım yaaaaa sürekli giremediğimden nete , girsem de pek geçmişi okuyamadığımdan kaçırmış olmalıyım , noooldu mis kokulu prensese , kalçada bi sorun mu var yoksa benneyaptımki
starcım nasılsın dicem ama zaten hem kendini hem arasımızı anlatmışsın baya okudum okudum durdum bendekaydirigubbakcemile3
ay 2side uyuyo dünya varmış beeeeee müziğiaçtım kafa dinliyom azcık
vay aras vay..starcım hiç merak etme 1 aydan sonra o kilolar da durmaz sende koşturmaktan..sezos sonrası bendede b ayva gobus var..18 kilo almıştım 13 vedim 5 kaldı..hala oyleyim bakalım ben ne zaman vercem..bebisin buyudu annesi..ilk ay insan anlıyamıo ama buyuyolar melekler inanılmaz b hızla..kucuk de dogmus olsa o yetişir diğerlerine hiç takma canım kilosunu..bende takıodum ama bos yane..buyuyolar..:)oyy minik tosbaaa gııı buuuu...:)
cnm hergün vermiyorum gaz ağrısı olduğunda huysuzken çok ağladığında falan .
90 ml suya bir tatlı kaşığı atıyorum 3 kaşıklık ayarlayamıyorum arkada yazan tarife göre yapıyorum. doktorumuza sordum çok aşırıya kaçmadığın sürece verebilirsin dedi aşırısı bağırsaklarını bozup ishal yapıyomuş. çok ağladığında ver ağrısı olduğunda verebilirsin cnm :1hug:
ya hakkaten şimdi biz soğuk yeyip içince bebeğe gaz oluyomu olmuyomu çok şaşkınım bi öle diyolar bi böle hangisine inanacaz
benimde göbeğim kaldı korse aldım o kadar ama takamadım sıcaktan fenalık bastı . doğumumuzun sıcaklara gelmesi çok kötü oldu kışa gelmesini isterdim
buna bende çok takılıyorum cnm eskiler sancı yapar soğuk içme diyo nette falan böyle olmadığını söylüyo bu ay gittiğimde dr a sorucam
benimde göbeğim kaldı korse aldım o kadar ama takamadım sıcaktan fenalık bastı . doğumumuzun sıcaklara gelmesi çok kötü oldu kışa gelmesini isterdim
kikoleyim geçmiş olsun cnm üzülme erken tanı tedaviyle düzeliyo
evet canım malesef sol kalçamızda problem varbir ay bacaklarını kubağa gibi ayırıcaz sonra filim çekilcek geçmezse tedavi başlancak inşallah geçer mis kokulumun kalçası teyzesi dua edin
saol canım aman sizde ihmal etmeyin benimkini doğumdaki bakan doktor değilde başka doktor buldu zaten demiştim bu doktoru gözüm tutmadı diye öylede oldu
korse ben taktım ama hep kıçım ve bacaklarım sivilc e doldu ara vere vere takıyom ama bişeyede yaramıyo valla
ilk sende duydumkızlar bi de ne diyycem size ..
benim her iki elimin yüzük ve serçe parmak tırnaklarımın etlerinde geri çekilmeler oldu
bugün dr.a sordum , dermatolog , hamileilk ve emzirme dönemlerinde olur dedi , emzirme bittikten 1 sene içinde geri gelirmiş eski yerine ..
sizde de var mı böyle bişiii ?????
ya bu hamileilk resmen başkalaştırıyor bünyeyi, ne biçim bir değişimdir anlamadım gitti :sm_confused:
haklısın ewet aynen öyle sizde olmasanız tam lohusa bunalımı yaşardım artık...:lepi:boşver sen onları takma kafanı zaten biz bebeklerimizle beraber büyücez annelikte budur zaten yaşayıp sen görecen bebeğinin neyi isteyip neyi istemediğine ve biçok şeyi böyle anlıcaksın
KESİNLİKLE 2 GÜNDÜR ÇORAP GİYİYORUM VE DOLAPTAN SU İÇMİYORUM KIZIMDA İNANILMAZ FARK VAR...BU SABAH 10 A KADAR UYUDUM HİÇ UYKUM YOK kaydirigubbakcemile3ya hakkaten şimdi biz soğuk yeyip içince bebeğe gaz oluyomu olmuyomu çok şaşkınım bi öle diyolar bi böle hangisine inanacaz
starcım rezeneyi bebeğime vermediğimde ben içiyorum günde 90 ml
aynenn katılıyorum sana..en ii korseden layım gitsin dedim nerdeee..takmıorum ki...sıcaklar cok fena..
kızlar bişi sorucam..sutunuzu sagdıgınızda kaç saatte tuketmeniz gerekiyor ve oda sıcaklıgında mı muhafaza ediosunuz?
saol canım aman sizde ihmal etmeyin benimkini doğumdaki bakan doktor değilde başka doktor buldu zaten demiştim bu doktoru gözüm tutmadı diye öylede oldu
korse ben taktım ama hep kıçım ve bacaklarım sivilc e doldu ara vere vere takıyom ama bişeyede yaramıyo valla
starcım o gaz yapıyo dediğin yiyecekler aynı zamanda da bol süt yapıyo ama biliyomuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?