2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hihoyyyt
bunu bende merak ediyodum bugün pompamı denedim sütüm kaldı elimde dökmeye kıyamadım kızım uyanır uyanmaz tıktım azına...bu soruyo sağıp kullananlara bende soruyorum...biberonla ne kadar saklarım en fazla kaaç saat sonra içirmeliyim????

ben de çorap giyeyim , bir de öyle deneyeyim .. gerçi aman aman bi gaz sancısı olmadık , Allaha şükür :Saruboceq: , ama 1 adım önde de olmakta fayda var ..

bukez gerçekten uyandı paşam .. byesssssssss

cnm ikinci ultrasondamı belli oldu yani biz bi kere yaptık birinci ayımızda
kızlar ilk 1 haftalıkken annem farketti bacaklarındaki boğumlarından dümdüz tutunca anlaşıldı bende yok canım dedim geçtik hastanenin doktoruna 2 kere göründük baştan savma baktı geçti sonra 1 aylıkken başka bi hastaneye götürdüm o doktor aynı şeyden şüpelendi ve usg istedi sorun tespit edildi ve doktor ortopediye gönderdi oda ok ledi ve sonuç bi kalçada çıkıklık var
valla sormadım ama 4.gün acıya acıyo sarmalandım sonra korseye başladım

ya kızlar bugün ağzım hiç boş durmad mutfağa girdim çıktım habire bişeler yedim durdum acısı tatlısı ne varsa yedim halen doymadım yaaaaa ne iş beeee korkmaya başladım kendimden

ya kızlar bugün ağzım hiç boş durmad mutfağa girdim çıktım habire bişeler yedim durdum acısı tatlısı ne varsa yedim halen doymadım yaaaaa ne iş beeee korkmaya başladım kendimden

neyinden korkuyon delii...3 üncü gelecek diye mi kaydirigubbakcemile3lülülülülülü normaldir ben ne kadar iştahsızsam sende o k adar iştahlanmışsın işte herkese farklı tepiyor demekki...bende sabahtan beri ağızıma sürdüğüm 2 yumurta bi tabak makarna 1 bardak süt hepsi bu...canım hiç bişey yemek istemiyor..suyuda soğuk içemediğim için toplasan 3 bardak anca içmişimdir....fisfisfis
bu arada yemedim ama yaptım...1 tencere karaşimşek ,1 tencere pilav,1 tas cacık,1tepside börek yaptım yalnız böreği pişirmedim yaptım dolaba attım akşama çaya misafirim var onlara pişircem....eğer bu düzen çorap giymeyle sağlandıysa çetik hatta yün kazak bile giyerim be eee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

hiçde bikerem senin miğden bozuk ondan yemiyon düzel bak görecem bende seni:jeyyar:
sabah 1 paket petibör bisküvi
arada 1 tabak meyva
öğlen yeşil mercimek çobası +2dilim kepek ekmek +3 taze soğan
arada 1 tabak meyva
arada 1dolu kase puding
arada 1 avuç çekirdek
şimdide 2 domates 15 zeytin bidilim kepek yarım salatalık yedim

inşallah bu hız bugünlük bişidir klava:
karnım taş gibi oldu ama halen gözüm doymadı

bu ne kız taze soğan ben ağızıma koyamıyorum bana fecii gaz yapıyor...ayrıca yediklerinden çekirdek hariç hiç bi zararı yok bence bişey olmaz bunlarla merak etme kaydirigubbakcemile3a.s.

ya nebileyim bende nerdeyse 1 yyıldır yemiyodum hamilelikten normaldede eve hiç soğan girmez eşim sokmuyo da bunuda kaynanam istedi öle pazardan almıştım
şimdi hazır eşim yokken bi yiyeyim dedim canım çekti çorbayla güzel gitti ama galiba dokunacak banada

benim büyük kız oturmuş küçüğün başına
eldivenlerini çıkarmış parmak aralarını tek tek açık pamukları temizliyo
ay çok komik gözüküyo öldüm gülmekten:roflol:
ay aynı maymunlar birbirlerinden bit ayıklar ya onun gibi oldudelikafadulden

ya böyle özendiriyorsunuz beni....bende mi yaşlarını yakın tutsam acabaaaa:uhm:

ya çok erken yap neolduğunu anlayamasın beraber büyüsün gitsinler
yada çok geç yap azcık aklı başında olsunda söz dinlesin yardımcı olsun
böyle benim gibi arada kalma zorlanırsın benden tavvsiye canım

starcım benim dr sezos sonası ertesi gun direk takabilirsin dedi ama ben 1 hafta sonra taktım ama arkası gelmedi sıcaklardan..

aaa hadi yaaa , neysem , o zaman ekim gibi felan taksam korse işe yarar mı acep sırnaşık şey

ayyyyyyy , nassı yaa :1shok: acıya acıya takabildin demek , işe yaramış olsa dilerim :1hug:

ben de burada takılmaktan sanırım öğle öğünümü atladım fisfisfis
genelde ben de iştahlandım , aburcuburları soluksuz tüketiyorum bazen
zaten günde 1 paket negroyu humanayla hüpletiyorum .. 2. humanayı yada malt içeceğini içerken de 3-4 kurabiye ... şu sıralar ketçap-mayonez var bir de :kedi: ekmeği de hamileyken yediğimden fazla yemeye başladığımı farkettim klava:
bu arada yediklerinde bi şey yok güzelim , hep meyve - çorba felan tüketmişsin , puding de hem tatlı hem klsiyum için iyi olmuş , sadece çekirdek , eeeeeeeeeeeeh olsun o kadar da canım :1closedeyes:

ahahahahahaha :roflol:
Allah iyiliiiiiiiiiiini versin kikoşşş , benzetmeye bakkkkkkkkkkk :roflol:

kesinlikle katılıyorum......benimkilerin arası 2.5 yaş ..tam bi kabus yaşıyoruz evin içindemafoldumben yada şöle özetliyim..küçük doğduktan sonra büyükteki değişiklikler:
*kakasını yapmamaya başladı(10 gün hiç kaka yapmadı kaç dr gittik psikolojik dedi)
*hemen hemen bütün öğünlerini kusmaya başladı(evin her köşesine:sinifsinif:)
*sürekli "annecim ben çok güzelim diimii" diye sormaya başladı
*sürekli "annecim beni seviyomusun"diye soruyo
*bebeği çok seviyomuş gibi görünüp her fırsatta yüzüne yastık kapatıyo
*emzirirken hep tepemde
*arada gelip oda emmek istiyo iki çekip bırakıyo
we daha neleeeerrrrr neleeeeeerrrr...ikinciyi hemen düşünenler bi daha düşününmafoldumben:umursamaz::sinifsinif::gitme:

ay benimkide eylülde 4 olacak inşallah ama nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz bizde doktora götürdük bizede pisikolojik dedi
bebek gibi yürüme konuşmalar daha fazla üsyüme düşmeler alt ıslatmalar bide bi tane büyük bez kalmıştı bi gece bağladım gene işemesin diye allahım sabah nekadar sevinçli ay anlatamam bide bitürlü çıkarmak bilmedi zoru zoruna çıkarttım valla bizimkide bebeğe aşırı düşkün gözüküyo ama her fırsattada hırpalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…