- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.841
aynenn katılıyorum sana..en ii korseden layım gitsin dedim nerdeee..takmıorum ki...sıcaklar cok fena..
kızlar bişi sorucam..sutunuzu sagdıgınızda kaç saatte tuketmeniz gerekiyor ve oda sıcaklıgında mı muhafaza ediosunuz?
ilk sende duydum
haklısın ewet aynen öyle sizde olmasanız tam lohusa bunalımı yaşardım artık...
KESİNLİKLE 2 GÜNDÜR ÇORAP GİYİYORUM VE DOLAPTAN SU İÇMİYORUM KIZIMDA İNANILMAZ FARK VAR...BU SABAH 10 A KADAR UYUDUM HİÇ UYKUM YOK kaydirigubbakcemile3
inşallah geçer tatlımmmm . benim yeğenimde de , ablamın kızı , aynı sorun vardır , dediğin gibi oldu ve muska şeklinde askıda kaldı aylarca , sonra düzeldi ama tabi çok çekti yavrucak .. sadec silinebiliyordu bildiğim kadarıyla .. şimdi zıpkın gibi , her yere yetişiyo maşallah
nasıl farkettiniz bu sorunu , dr. mu farketti ??
şimdilerde yenidoğan kalça usg çekiyolarmış bazı hastanelerde 15 günlükten sonra ayda 1 aylıkken felan ..
ben de istiyorum çektirmeyi 1 aylıkken kontrole gittiğimizde
kızlar ilk 1 haftalıkken annem farketti bacaklarındaki boğumlarından dümdüz tutunca anlaşıldı bende yok canım dedim geçtik hastanenin doktoruna 2 kere göründük baştan savma baktı geçti sonra 1 aylıkken başka bi hastaneye götürdüm o doktor aynı şeyden şüpelendi ve usg istedi sorun tespit edildi ve doktor ortopediye gönderdi oda ok ledi ve sonuç bi kalçada çıkıklık varcnm ikinci ultrasondamı belli oldu yani biz bi kere yaptık birinci ayımızda
valla sormadım ama 4.gün acıya acıyo sarmalandım sonra korseye başladımaaafiyet olsun canımmmm , yarasın ve gaz böcükleriniz gitsinnnnn kaydirigubbakcemile3
[
anacım bi de antalya sıcaaaanda brrravo sana -tatlicadiarzu-
kıssss kikoşşşş sezoşlular takamaz diye biliyordum ben sana nasıl izin verdi dr.un , sakıncalı değil mi yawfsssss :uhm:
ya kızlar bugün ağzım hiç boş durmad mutfağa girdim çıktım habire bişeler yedim durdum acısı tatlısı ne varsa yedim halen doymadım yaaaaa ne iş beeee korkmaya başladım kendimden
neyinden korkuyon delii...3 üncü gelecek diye mi kaydirigubbakcemile3lülülülülülü normaldir ben ne kadar iştahsızsam sende o k adar iştahlanmışsın işte herkese farklı tepiyor demekki...bende sabahtan beri ağızıma sürdüğüm 2 yumurta bi tabak makarna 1 bardak süt hepsi bu...canım hiç bişey yemek istemiyor..suyuda soğuk içemediğim için toplasan 3 bardak anca içmişimdir....fisfisfis
bu arada yemedim ama yaptım...1 tencere karaşimşek ,1 tencere pilav,1 tas cacık,1tepside börek yaptım yalnız böreği pişirmedim yaptım dolaba attım akşama çaya misafirim var onlara pişircem....eğer bu düzen çorap giymeyle sağlandıysa çetik hatta yün kazak bile giyerim be eee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
hiçde bikerem senin miğden bozuk ondan yemiyon düzel bak görecem bende seni:jeyyar:
sabah 1 paket petibör bisküvi
arada 1 tabak meyva
öğlen yeşil mercimek çobası +2dilim kepek ekmek +3 taze soğan
arada 1 tabak meyva
arada 1dolu kase puding
arada 1 avuç çekirdek
şimdide 2 domates 15 zeytin bidilim kepek yarım salatalık yedim
inşallah bu hız bugünlük bişidirklava:
karnım taş gibi oldu ama halen gözüm doymadı
benim büyük kız oturmuş küçüğün başına
eldivenlerini çıkarmış parmak aralarını tek tek açık pamukları temizliyo
ay çok komik gözüküyo öldüm gülmekten:roflol:
ay aynı maymunlar birbirlerinden bit ayıklar ya onun gibi oldudelikafadulden
starcım benim dr sezos sonası ertesi gun direk takabilirsin dedi ama ben 1 hafta sonra taktım ama arkası gelmedi sıcaklardan..
kızlar ilk 1 haftalıkken annem farketti bacaklarındaki boğumlarından dümdüz tutunca anlaşıldı bende yok canım dedim geçtik hastanenin doktoruna 2 kere göründük baştan savma baktı geçti sonra 1 aylıkken başka bi hastaneye götürdüm o doktor aynı şeyden şüpelendi ve usg istedi sorun tespit edildi ve doktor ortopediye gönderdi oda ok ledi ve sonuç bi kalçada çıkıklık var
kıyamam ben o balkıza yaaaaa benneyaptımki
anne-baba için zor oluyo , yoksa bebek için gün öyle yada böyle geçiyor .. biraz huyu değişiyor o kadar benneyaptımki
valla sormadım ama 4.gün acıya acıyo sarmalandım sonra korseye başladım
ya kızlar bugün ağzım hiç boş durmad mutfağa girdim çıktım habire bişeler yedim durdum acısı tatlısı ne varsa yedim halen doymadım yaaaaa ne iş beeee korkmaya başladım kendimden
hiçde bikerem senin miğden bozuk ondan yemiyon düzel bak görecem bende seni:jeyyar:
sabah 1 paket petibör bisküvi
arada 1 tabak meyva
öğlen yeşil mercimek çobası +2dilim kepek ekmek +3 taze soğan
arada 1 tabak meyva
arada 1dolu kase puding
arada 1 avuç çekirdek
şimdide 2 domates 15 zeytin bidilim kepek yarım salatalık yedim
inşallah bu hız bugünlük bişidirklava:
karnım taş gibi oldu ama halen gözüm doymadı
benim büyük kız oturmuş küçüğün başına
eldivenlerini çıkarmış parmak aralarını tek tek açık pamukları temizliyo
ay çok komik gözüküyo öldüm gülmekten:roflol:
ay aynı maymunlar birbirlerinden bit ayıklar ya onun gibi oldudelikafadulden
sağılan süt
oda sıcaklığında 8 saat
buzdolabında 24 saat
buzlukta 6 ay muhafaza edilebilir arkadaslar.
ya çok erken yap neolduğunu anlayamasın beraber büyüsün gitsinler
yada çok geç yap azcık aklı başında olsunda söz dinlesin yardımcı olsun
böyle benim gibi arada kalma zorlanırsın benden tavvsiye canım
kesinlikle katılıyorum......benimkilerin arası 2.5 yaş ..tam bi kabus yaşıyoruz evin içindemafoldumben yada şöle özetliyim..küçük doğduktan sonra büyükteki değişiklikler:
*kakasını yapmamaya başladı(10 gün hiç kaka yapmadı kaç dr gittik psikolojik dedi)
*hemen hemen bütün öğünlerini kusmaya başladı(evin her köşesine:sinifsinif:)
*sürekli "annecim ben çok güzelim diimii" diye sormaya başladı
*sürekli "annecim beni seviyomusun"diye soruyo
*bebeği çok seviyomuş gibi görünüp her fırsatta yüzüne yastık kapatıyo
*emzirirken hep tepemde
*arada gelip oda emmek istiyo iki çekip bırakıyo
we daha neleeeerrrrr neleeeeeerrrr...ikinciyi hemen düşünenler bi daha düşününmafoldumben:umursamaz::sinifsinif::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?