- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.901
çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyi olmasına sevindim vallabenim büyük kızda rahatsız dün acildeydik akşam 5 ten sonra sabhtan beri hep çıkarttı öyleden sonra karın ağrısı ateşte başlayınca soluğu acilde aldık idrar yollarını üşütmüşantibiyotik verdi fitil felan bugün daha iyi:sinifsinif:
cnm bu arada gecmıs olsun kızına
çok geçmiş olsun canım şimdi daha iyi olmasına sevindim valla
dilara geçmiş olsun canım kızına
huri sanada geçmiş olsun canım bende kendi derdime geçeyim dün 5 gibi kızımın ağzından burnundan mamalar gelmeye başladı daha öncede oluyordu fakat hemen geçiyordu bu sefer 10 dakika mücadele etti yavrum ama çıkardı genzinden sanki hırıltılar geliyordu su içerken olmuş sonra 2 sefer daha oldu ama ben öldüm öldüm dirildim ağlamaktan gözlerim şişti her defa öyle olduğunsda bugün 2 sefer oldu hafif geçti dr idrar tahlili istedi temiz çıktı mamayıda kusmayı önleyici mama verdi milupanın bekliyoruz dışarıdan gelicek burada bulamadık allahım benim bebeğimkide bütün bebekleride korusun şimdi hep tetikteyim yine olur diye yalnız bırakamıyorum ngideyim bakayım içeride uyuyor
alıntılardan okuduğum kadarıyla bayaaa hastamız varmış .. diloşum geçmiş olsun prensesine , ya ne çok ve çabuk hasta oluyor bu kuzular böyle(
derin geçmiş olsun kızına , bu kadar çıkarması normal miymiş ya , hani bebek reflüsünden bahsetmişlerdi bi ara , sanırım gaydinin oğluşunda vardı benzer şikayetler ve o tanı konmuştu sonunda , ona sebep önlemler aldırmıştı dr.u .. bi sor istersen ona da ..
derin dilara ve huriş hepinize çok geçmiş olsun Allah bebişlerimizi korusun
diolş geçmiş olsun.derinciğim bebişimizin migdesi hassas galiba benim oğlum gibi.deviti verdiğim anda kusmaya başlaıyordu bir ayda anca alıştı.hiç ilaç kbul etmiyor. ama ben zeytinyaında fayda buldum.sabah açkken veriyorumbir kaşık miğdesini toparlıyor. ekşimesi falan çok az oluyor. içine muskatta atıyorum çok az oda miğdeye iyi geliyormuş birde gazı yok ediyor. sende dene istersen
amatist sağol canım zeytinyağı bizimde aklımıza geldi ama korktuk çay kaşığıilemi veriyorsun bi deniyelim
teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun aşıyı atlattınız ateş yaptı demek üff bizimde aşı günümüz yaklaşıyo(((
hemide çok yaptı teyzesi. ama büyümüş oğlum :)) 60 cm olmuş 1600 gr almış bu ay.sütün yaramış dedi doktor bende inek besili dedim adam katıldı gülmekten
dilara ve derin geçmiş olsun canım kuzularınıza inş düzelirler.
huricim ya buyuk gecmıs olsun koru kolla kendını bıraz
huriş gecmiş olsun cnm
ay canım ya çok geçmiş olsun iyiki atlattın inşallah bidaha olmaz
sorma ya çok hırpaladı valla...canım geçmiş olsun baya hırpaladı bu sıtma seni dinlen arada sağ göğsünü :teselli:
sıkı giyinemiyorum işte ateşim çıkıyor.2 gün önce miğde üşütmesinden gittim doktora sıkı giyindim üşümesin diye çok iyi geldi.şimdide soyunuyorum çıplak oturuyorum yoksa hemen ateşim 39 a çıkıyor...vücuduma habire kolonyağ döküyorum çıkmasın die..cnm çok geçmiş olsun sıkı giyinmeye bak sıcak tut kendini
3 çay kaşığı ile başladım şimdi arada 20 ml falan veriyorum rezeneyi kızıma...kızlar rezeneyı nasıl kullanıyorsunuz kendınızde ıcıyormusunuz?mıktarı ne kadar?
ay geçmiş olsun dün eczaneyi bulabildiniz mi çok mu uzaktı....yıldıztabyadaki adamı aradım ondan aldım nöbetçi eczanenin telefonunu bulamadım...kafamçokkarıştıbenim büyük kızda rahatsız dün acildeydik akşam 5 ten sonra sabhtan beri hep çıkarttı öyleden sonra karın ağrısı ateşte başlayınca soluğu acilde aldık idrar yollarını üşütmüşantibiyotik verdi fitil felan bugün daha iyi:sinifsinif:
sıak su tutuyorum göğüsümü sağıyorum sonra ateşim çıkıyor soğuk suyun altına giriyorum.afalladım valla..laelaelaelaelaeHURİ çok geçmiş olsun dikkat et kendine sürekli ılık duş al iyi gelir..:
teşekkür ederim canım evet allah bebeğime sağlık versin.derin dilara ve huriş hepinize çok geçmiş olsun Allah bebişlerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?