- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.921
çok kötü ya bi iyi oluyorum bi kötü dün akşamdan ber isağdığım sütün haddi hesabı yok yine dolu yine dolu...şimdi kızımı emzirebiliyorum biraz indi şişmeye başlarken ya kızı yapıştırıyorum memeye yada hemen sağıyorum yoksa hemen ateş fıorlıyohasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun
Huri o sıtmmayı iyi bilirim .2 kere tuttu beni .tir tir titretir adamı , birde hiç biyerin tutmaz . terleyerek atabilirsin tabi o göğsünü de sağacaksın.
hıricim işitme tyestı devlet hastanesınde yapılıyor ucretsız bıldığım kadarıyla bızde daha yaptırmadıkabımın oğlunu yaptırdılarda ordan bılıyorum bende
dilaracım anasınıfları 14-18eylul tarıhlerı arasında uyum proğramı gelmıs bakanlıktan okula baslıcaklarmıs bu arada 1. sınıflarda ole tabii
valaa 3 gündür nazar değecek biriyle örüşmedim ki kimse gelmedi.ama belli olmaz eşim bol bol okudu banaahuri cnm ya nıye bole olduki?hani dicem sımdı nazarmı oldun?
teşekkürederim öğrenmek istediğim buydu bizde özelde yaptırıcaz ssk geçiyo...fena değilmiş....huricim öncelikle geçmiş olsun
biz bugün kalça usg si çektirdik.ben özelde yaptırdım ama ssk dan yararlandık ve 34.5 tl verdim ( nasıl yararlanmaksa)
çok şükür bişi çıkmadı.işitme testini istemedi daha çok erken doğanlardan istiyoruz dedi
dilara geçmiş olsun canım kızına
huri sanada geçmiş olsun canım bende kendi derdime geçeyim dün 5 gibi kızımın ağzından burnundan mamalar gelmeye başladı daha öncede oluyordu fakat hemen geçiyordu bu sefer 10 dakika mücadele etti yavrum ama çıkardı genzinden sanki hırıltılar geliyordu su içerken olmuş sonra 2 sefer daha oldu ama ben öldüm öldüm dirildim ağlamaktan gözlerim şişti her defa öyle olduğunsda bugün 2 sefer oldu hafif geçti dr idrar tahlili istedi temiz çıktı mamayıda kusmayı önleyici mama verdi milupanın bekliyoruz dışarıdan gelicek burada bulamadık allahım benim bebeğimkide bütün bebekleride korusun şimdi hep tetikteyim yine olur diye yalnız bırakamıyorum ngideyim bakayım içeride uyuyor
çok geçmiş olsun bebişlerinize allah şifa versin kuzulara inşallahdiolş geçmiş olsun.derinciğim bebişimizin migdesi hassas galiba benim oğlum gibi.deviti verdiğim anda kusmaya başlaıyordu bir ayda anca alıştı.hiç ilaç kbul etmiyor. ama ben zeytinyaında fayda buldum.sabah açkken veriyorumbir kaşık miğdesini toparlıyor. ekşimesi falan çok az oluyor. içine muskatta atıyorum çok az oda miğdeye iyi geliyormuş birde gazı yok ediyor. sende dene istersen
canım bizim kızın kimliğini çıkardık gittik devlete bakmadılar neymiş ssk yada bildirmemiz gerekiyomuş baba ssk lı olduğu içinde 18 yaş altına girmiyomuşkızlar bende pazartesi dr a gfidicem . kızım benim sigortamdan yararlanacak ama gidip işlemini yaptırmadık daha .devlette 18 yasına kadar tüm cocukları sigortalıyormuş acaba ondan yararlanabilir miyiz
bizde hemen kimliğini çıkardık ssk ya bildirdik hastaneden kağıt alıyorsun şu gün doğdu burda doğdu die onunla kimliği ve ssk yı hallediyorsun ...ücretli olmaktan çıkıyor ssk dan yararlanıyor ..biz öyle yaptık nolur nolmaz sarılık olur maviışık görür diye korkumuza hemen başlattık kaydirigubbakcemile3kızlar bende pazartesi dr a gfidicem . kızım benim sigortamdan yararlanacak ama gidip işlemini yaptırmadık daha .devlette 18 yasına kadar tüm cocukları sigortalıyormuş acaba ondan yararlanabilir miyiz
valla eskiden ypılan bi çok şeye inanmıyorum ben ...hepsinin o zamana göre bi sebebi var...kızlar ben bişi soracam şimdi kayınvalidem geçen bana dediki senin lohusa terini atman lazım allah korusun çok hasta olursun vede ağır geçirirsin dedi onların zamanında yazda kışta olsa sarmalanırlarmış lohusa terini boncuk boncuk atarlarmış.bende diyom bu sıcakta hergün atıyoz zaten ama öle değilmiş işte napmak lazım bi bilgisi olan varmı
saçmalıkların dışında bazen iyi sebepleride oluyo ama ne varsa eskilerde var boşuna dememmişler napsakki acaba ?bizde hemen kimliğini çıkardık ssk ya bildirdik hastaneden kağıt alıyorsun şu gün doğdu burda doğdu die onunla kimliği ve ssk yı hallediyorsun ...ücretli olmaktan çıkıyor ssk dan yararlanıyor ..biz öyle yaptık nolur nolmaz sarılık olur maviışık görür diye korkumuza hemen başlattık kaydirigubbakcemile3
valla eskiden ypılan bi çok şeye inanmıyorum ben ...hepsinin o zamana göre bi sebebi var...
mesela bebekelri sabah yıkayın gece yıkamak iyi değildir banyo suyu gece dökülmez diyolar...
bence bunun sebebi eskiden köy yerlerinde gelinler sabah erkenden bebekleri yıkayıp uyutsunlar akşama kadar evin köyün tarlanın işine koşsunlar diye kaynanaların uydurduğu bişey...
mutlaka bu ter atmanında öyle bi sebebi vardır....saçmalık...
ama tabi o zamanlar gazın ne olduğunu bilmedikeri için sen üşütünce bebek rahatsız oluyor demekki üşütmemen lazım..hatta abartıp ter attırırlarmış...demekki....
kızlar benım oğlum aksamları cok huzursuz oluyo sankı agrısı varmıs gıbı inliyo yavrum
fıtıl atıyorum ıyı gelıyo ama cok uyuttugu ıcın vermek ıstemıyorum acaba nesı var neden aksamları huzursuz?
yaaaaa ocak 2010 nun anne adayları başlamışlar göbüş sergilemeye ay nasıl imrendim ya bizde o devreleri ne heycanlarla geçirdik dimi
valla gene özendim 2 çocukla zor ama belki 3 çocukla kolay olur ne dersiniz
neyse önce elimdekileri bi büyüteyimde sıra onada gelir inşallah
allaın el açıp dileyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah....bende 2 .yi düşünüyorum ama işte zamanına karar veremiyorum ...kız bi dillenmeye başlasın bakıcam..yaaaaa ocak 2010 nun anne adayları başlamışlar göbüş sergilemeye ay nasıl imrendim ya bizde o devreleri ne heycanlarla geçirdik dimi
valla gene özendim 2 çocukla zor ama belki 3 çocukla kolay olur ne dersiniz
neyse önce elimdekileri bi büyüteyimde sıra onada gelir inşallah
allaın el açıp dileyen herkese nasip etsin inşallah
herkese günaydınn kızlarrr
ilahi kız var yaa 3 .de düşünebiliyon ya helal olsunay bana yeter 2 cadı 3. cadıda gelirse ayvayı yerim 3 kızla baş etmekkaydirigubbakcemile3
2010 mayıs anneleri gelmiş 2 aya temmuz anneleride gelirler zamn hızla akıp gidiyookaydirigubbakcemile2
o dediğin teri ben hastanede kaldığım gece attım üzerimden hemde ne atma tam 2 çift pijama takımı 1 gecelik sırıl sıklam oldu boncuk boncuk olduğum yerde hastanenin yatağına kadar geçmiş inananmadık bi dahada terlemedimm:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?