2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dilaracım anasınıfları 14-18eylul tarıhlerı arasında uyum proğramı gelmıs bakanlıktan okula baslıcaklarmıs bu arada 1. sınıflarda ole tabii

hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun

Huri o sıtmmayı iyi bilirim .2 kere tuttu beni .tir tir titretir adamı , birde hiç biyerin tutmaz . terleyerek atabilirsin tabi o göğsünü de sağacaksın.
çok kötü ya bi iyi oluyorum bi kötü dün akşamdan ber isağdığım sütün haddi hesabı yok yine dolu yine dolu...şimdi kızımı emzirebiliyorum biraz indi şişmeye başlarken ya kızı yapıştırıyorum memeye yada hemen sağıyorum yoksa hemen ateş fıorlıyo

hıricim işitme tyestı devlet hastanesınde yapılıyor ucretsız bıldığım kadarıyla bızde daha yaptırmadık abımın oğlunu yaptırdılarda ordan bılıyorum bende

ya ben kararsızım nereye götürceğimi kızı yakınımdaki hastaneyi sevmiyorum...doğduğu hastaneye götürücem ama biraz tuzlu...sizden fiyat alayım sorayım dedim önce...

dilaracım anasınıfları 14-18eylul tarıhlerı arasında uyum proğramı gelmıs bakanlıktan okula baslıcaklarmıs bu arada 1. sınıflarda ole tabii

aaaa erkenciyiz desene ramazan ortası okulla uğraşş(

hurişş sağol tatlım dediğin gibi bize yakın olan çağlar eczanesi ona gitti eşim ilaçlarını aldı saat 10 da eve girdik ölmüştüm yorgunluktan okmeydanı ssk ya götürdüm iyi ilgilendilerde benim kız 1 saat çiş yapmadı tahlil için bekledik sinir etti beni 1 saatte sonuçların çıkması hadi gel doktora göster kuyruk almış başını gitmiş doktora göstermek içinde ayrı bi dert ilgililer ama hastane çok kalabalık yetersiz kalıyo acilde 2 tane çocuk doktoru yetermi ya saçmalıkkk o biçim sıra işteelmaz:

dılaracım senınkı gene bır saat sonunda yapmıs bızımkı ıkı sefer gıttık ıkısındede yapmadı gerı geldık sonra bardagı ewe alıp geldık dr. yapınca yrm saat ıcınde tahlıle getırın dedı ertesı sbh wc ye sokmadım kalkınca tam ewdn cıkarken yaptırmaya gırdık banyoya yapmaz cocuk tamam cektım hadı sen yap dedım koyverdı baktı ses bardaktan gelıyor kestı hemen onlarda haklı psıkolojık yapmamıs bızımkı ama ben yeterı kadar lamıstım sonra hemen hastaneye gıturduk goturduk goturmesıne ama bu seferde dr. ızınlıymıs bi alemdı gamzenın ıdrar tahlılı yanı yaparsan kus alcaz tavsan alcaz bak gıdıyoruz hadı yok yapmadı cocuk ertesı gun demesın mı yaptım hadı kus alalım cıvcıv alalım :) A llah tan sımdı benım cıvcıvım kardesım erek yok almaya dıyorda yırttık kardesı buyuyunce alcakmıs ıkısı bakcakmıs :))))

[

kızlar şı kalça filmi ve işitme testi nasıl yapılıyor aşağı yukarı kaç para verdiniz..?[/QUOTE]

huricim öncelikle geçmiş olsun
biz bugün kalça usg si çektirdik.ben özelde yaptırdım ama ssk dan yararlandık ve 34.5 tl verdim ( nasıl yararlanmaksa)
çok şükür bişi çıkmadı.işitme testini istemedi daha çok erken doğanlardan istiyoruz dedi

huri cnm ya nıye bole olduki?hani dicem sımdı nazarmı oldun?
valaa 3 gündür nazar değecek biriyle örüşmedim ki kimse gelmedi.ama belli olmaz eşim bol bol okudu banaa

teşekkürederim öğrenmek istediğim buydu bizde özelde yaptırıcaz ssk geçiyo...fena değilmiş....

kızlar bende pazartesi dr a gfidicem . kızım benim sigortamdan yararlanacak ama gidip işlemini yaptırmadık daha .devlette 18 yasına kadar tüm cocukları sigortalıyormuş acaba ondan yararlanabilir miyiz

çok geçmiş olsun bebişlerinize allah şifa versin kuzulara inşallah

kızlar bende pazartesi dr a gfidicem . kızım benim sigortamdan yararlanacak ama gidip işlemini yaptırmadık daha .devlette 18 yasına kadar tüm cocukları sigortalıyormuş acaba ondan yararlanabilir miyiz
canım bizim kızın kimliğini çıkardık gittik devlete bakmadılar neymiş ssk yada bildirmemiz gerekiyomuş baba ssk lı olduğu içinde 18 yaş altına girmiyomuş
evde kimse sigortalı değilse onuda gidip bildiriyomuşsun ki anca öyle faydalanabiliyomuşsun canım

huricim ben devlette işitme testini yaptırdım ölebi zamanı yokmuş ama nekadar erken yaptırırsan iyi ben 1 aylıkken yaptırdım

kalça usg side özelde yaptırdım canıma ama muane parasının dışında usg ye ödeme yapmadık
demekki herhastanede değişiyo

kızlar ben bişi soracam şimdi kayınvalidem geçen bana dediki senin lohusa terini atman lazım allah korusun çok hasta olursun vede ağır geçirirsin dedi onların zamanında yazda kışta olsa sarmalanırlarmış lohusa terini boncuk boncuk atarlarmış.bende diyom bu sıcakta hergün atıyoz zaten ama öle değilmiş işte napmak lazım bi bilgisi olan varmı

bizde hemen kimliğini çıkardık ssk ya bildirdik hastaneden kağıt alıyorsun şu gün doğdu burda doğdu die onunla kimliği ve ssk yı hallediyorsun ...ücretli olmaktan çıkıyor ssk dan yararlanıyor ..biz öyle yaptık nolur nolmaz sarılık olur maviışık görür diye korkumuza hemen başlattık kaydirigubbakcemile3

valla eskiden ypılan bi çok şeye inanmıyorum ben ...hepsinin o zamana göre bi sebebi var...
mesela bebekelri sabah yıkayın gece yıkamak iyi değildir banyo suyu gece dökülmez diyolar...
bence bunun sebebi eskiden köy yerlerinde gelinler sabah erkenden bebekleri yıkayıp uyutsunlar akşama kadar evin köyün tarlanın işine koşsunlar diye kaynanaların uydurduğu bişey...
mutlaka bu ter atmanında öyle bi sebebi vardır....saçmalık...
ama tabi o zamanlar gazın ne olduğunu bilmedikeri için sen üşütünce bebek rahatsız oluyor demekki üşütmemen lazım..hatta abartıp ter attırırlarmış...demekki....

kızlar benım oğlum aksamları cok huzursuz oluyo sankı agrısı varmıs gıbı inliyo yavrum
fıtıl atıyorum ıyı gelıyo ama cok uyuttugu ıcın vermek ıstemıyorum acaba nesı var neden aksamları huzursuz?

Son düzenleme:
saçmalıkların dışında bazen iyi sebepleride oluyo ama ne varsa eskilerde var boşuna dememmişler napsakki acaba ?

canım akşamları sıcak suyla yıka bakalımbi belki iyi gelir ben bazen kovanın içinde kalan suya okuyorum kızı göğsünden aşağısını işte hoşuna gidiyo belki bağırsaklarınada iyi geliyodur sonra güzelce yağlanıp masaj yapıyoz varsa gazını çıkarıyoz emişiyoz ve bayabi mışıl mışıl uyuyoz maşallah

yaaaaa ocak 2010 nun anne adayları başlamışlar göbüş sergilemeye ay nasıl imrendim ya bizde o devreleri ne heycanlarla geçirdik dimi
valla gene özendim 2 çocukla zor ama belki 3 çocukla kolay olur ne dersiniz
neyse önce elimdekileri bi büyüteyimde sıra onada gelir inşallah
allaın el açıp dileyen herkese nasip etsin inşallah

herkese günaydınn kızlarrr

ilahi kız var yaa 3 .de düşünebiliyon ya helal olsun ay bana yeter 2 cadı 3. cadıda gelirse ayvayı yerim 3 kızla baş etmekkaydirigubbakcemile3
2010 mayıs anneleri gelmiş 2 aya temmuz anneleride gelirler zamn hızla akıp gidiyookaydirigubbakcemile2

o dediğin teri ben hastanede kaldığım gece attım üzerimden hemde ne atma tam 2 çift pijama takımı 1 gecelik sırıl sıklam oldu boncuk boncuk olduğum yerde hastanenin yatağına kadar geçmiş inananmadık bi dahada terlemedimm:sm_confused:

Son düzenleme:
benden de günaydınnn

inşallah....bende 2 .yi düşünüyorum ama işte zamanına karar veremiyorum ...kız bi dillenmeye başlasın bakıcam..

ya o dediğiniz teri ben bu sıtmada attım başkada ter atmadım eğer ddoğruysa...ki sebep neymişki onuda düşünüyom...

huriş bilmiyom ama ter atman lazım dedi annem de ben ter attıkça oh oh iyi iyi açılırsın kendine gelirsin dedi hakkattende okadar ağrım sızım olmadı gözümü çabuk açtımm:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…