herkese merhabaa bu site çok hoşşşş bende inşallah seneye yaz evlenicem şimdi nişanlıyım ama nişanlımı 2 gün önce askere gönderdim( manisalı arkadşlar vardı burda nişanlım manisa da askerlik yapıo onu yerine kadar götürdüm ama onsuz dönmek çok kötü oldu (
neyse bakalım hayırlısıyla gelsinde temmuz gibi falan düğünümüzü düşünüyoruz...
http://www.ceyizevi.com/urun_detay.aspx?ID=687
kızlar bu ürün nasıl kahvaltı takımı diğer sayfada arkadaşlar istoçu önerdiler uygun alınabilecek toptancı mağazalarını sizce bu ürünü daha uyguna alabilirmiyim bu fiyattan? varmı bildiğiniz yerler
herkese merhabaa bu site çok hoşşşş bende inşallah seneye yaz evlenicem şimdi nişanlıyım ama nişanlımı 2 gün önce askere gönderdim( manisalı arkadşlar vardı burda nişanlım manisa da askerlik yapıo onu yerine kadar götürdüm ama onsuz dönmek çok kötü oldu (
neyse bakalım hayırlısıyla gelsinde temmuz gibi falan düğünümüzü düşünüyoruz...
hoşbuldumm saol uğur böcüğü :) inşallah geçer bakalım şimdi çok zor gibi gözüküyo ama allah yardımcımız olsunn
http://www.ceyizevi.com/urun_detay.aspx?ID=687
kızlar bu ürün nasıl kahvaltı takımı diğer sayfada arkadaşlar istoçu önerdiler uygun alınabilecek toptancı mağazalarını sizce bu ürünü daha uyguna alabilirmiyim bu fiyattan? varmı bildiğiniz yerler
kızlar nasılsınız ya özledim sizi ya sık sık giremiyorum işten
kızlar bişi söyliycem ama bana gülmeyinkaydirigubbakcemile
sabah makyaj yaparken malzemelerimin azaldığını farkettim..
gidip kendime yenilerini almam lazım ama bir türlü paraya kıyamıyorumkaydirigubbakcemile2
onun yerine uyku seti , yorgan alırımı diyorumgamyoncuiremsu
ben çeyiz işiyle kafayı bozdum sanırımşakkıdı
kızlar bişi söyliycem ama bana gülmeyinkaydirigubbakcemile
sabah makyaj yaparken malzemelerimin azaldığını farkettim..
gidip kendime yenilerini almam lazım ama bir türlü paraya kıyamıyorumkaydirigubbakcemile2
onun yerine uyku seti , yorgan alırımı diyorumgamyoncuiremsu
ben çeyiz işiyle kafayı bozdum sanırımşakkıdı
Ben iyim canım :teytey:
Cbeelllllll nerelerdesinnnn :uhm:
Al bendende o kadaaarr :roflol:
Ben üzerime kıyafet falan alacağım zaman babamın kredi kartına müracaat ediyorum.Kendi parama kıyamıyorum sırnaşık şey
ayy pıs cımrııı kaydirigubbakcemile3
ayy benım okadar cokkı kapağı kapnmıyoo dolabımın bı ara avonda bı arada orıflame almıstım sureklı suan da baska markalard var ama kullanmıyom fazl makyj yapmam
Al bendende o kadaaarr :roflol:
Ben üzerime kıyafet falan alacağım zaman babamın kredi kartına müracaat ediyorum.Kendi parama kıyamıyorum sırnaşık şey
Burdayım şekerler geldim geldim a.s. Canlarım bu ara işler yoğun o nedenle giremedim hiç. Dün de elektriklerimiz kesildi, gün boyu yoktu ondan gelemedim. Yoksa CBeLL sizsiz durur muhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?