turuncu ohhhh ıyı olmus benım manıtam bıle yokken sız nasıl hava atarsınız bee
alev enıstenın evı yok anlasılan ayy bende evı olan ıstıyomm bee ev almak cok zor aman gonlu zengın olsun
zaten tahmınıme gore enfazla 10 yıl yasanır bu dunyada oyuzden mala ne gerek yalan dunyada
öyle deme kız kaç 10 yıl yaşanır.Evet evi yok eniştenizin kirada oturacağızfisfisfis
ıyıyım cok şükür sağlıklıyım :1closedeyes:
ama ablama cok moralım bozuldu akşam adam gıbı yanımıza cağırdık napcanız dıye ctesıne kadar esylarım gelmezse boşancam dedım dedı bende ı yaptın bız sana daha onceden dedık dedım yuva bozmak kolay mı dedı ne yuvası kzım dedım ne yuvası sevgı saygı yok adam onu esek gıbı calıstırıyo reıl edıyo hala yuva dıyo bee kötükedihüso
sonra ddım gem bıze kocaman ev bura senın evın ne dedı bılıyon mu ılerde ole demezsın ozmn sorarım sana sımdı cok sınırlendım ıste ben hep onu dusundum hep dedım bu evlerımızde ablamların hakkı cok buyuk dıye o bana öle dııyınce hıc bısey demedım aslada karsmıycam :sm_confused:
hayırlısıyla su 2009 da bi gelse benim işim daha zor eşyaları aldık hazır.böyle beklemek daha zor valla offff
ıyıyım cok şükür sağlıklıyım :1closedeyes:
ama ablama cok moralım bozuldu akşam adam gıbı yanımıza cağırdık napcanız dıye ctesıne kadar esylarım gelmezse boşancam dedım dedı bende ı yaptın bız sana daha onceden dedık dedım yuva bozmak kolay mı dedı ne yuvası kzım dedım ne yuvası sevgı saygı yok adam onu esek gıbı calıstırıyo reıl edıyo hala yuva dıyo bee kötükedihüso
sonra ddım gem bıze kocaman ev bura senın evın ne dedı bılıyon mu ılerde ole demezsın ozmn sorarım sana sımdı cok sınırlendım ıste ben hep onu dusundum hep dedım bu evlerımızde ablamların hakkı cok buyuk dıye o bana öle dııyınce hıc bısey demedım aslada karsmıycam :sm_confused:
Bizde kirada oturacağız maalesef.Ev almak şimdilik hayal gibi geliyor bana
bitanem cok uyguna buldum ve cok güzeldi hosuma gitti.nisana kadar depoda tutcaklar esyaları beyaz esyaları babam ilk nişanlandıgımızda elimde para varken alayım demişti anlayacagın cogu bitti sayılır ceyız desen senelerdir bunu da alayım sunu da alayım doldurmusum evi:)simdide bekliyoz nişanlımın kardesi askere gitcek diger kardesi subatta dogurcak:) öne cekmemizde imkansız off yaaaCanım eşyaları niye böyle erkenden aldınız ki :uhm:
bitanem cok uyguna buldum ve cok güzeldi hosuma gitti.nisana kadar depoda tutcaklar esyaları beyaz esyaları babam ilk nişanlandıgımızda elimde para varken alayım demişti anlayacagın cogu bitti sayılır ceyız desen senelerdir bunu da alayım sunu da alayım doldurmusum evi:)simdide bekliyoz nişanlımın kardesi askere gitcek diger kardesi subatta dogurcak:) öne cekmemizde imkansız off yaaa
Aleeevvvv kıs sen "şurda 2009 ne kaldı ki" diyon ama bana sanki daha çok varmış gibi geliyor -tatlicadiarzu-
şekerler moral vereyim dedim size bakın benim takvime hala 37 hafta var ama moral bulmak için mecburuz demeye yine söylüyorum işte 4 ay sonra 2009 sonra hazırlıklar sonra bir bakmışız evliyiz:dance:
sonrada bir bakmışız burda kocalarımızdan dert yanıyor, kötü yanlarını anlatıyoruzz.... :roflol:
eee ne demişler hayat tekerrürden ibarettir.... :roflol:
yahu ınsanın sızınle ıcı kararıyo bee
sayılı gun cabuk gecıyo valla tadını cıkarın sonra dersınız ahh keske hep nısanlı kalsaydık dıyen bunu kesın dıyceksınız cunku nısanlı olmak cok guzel bı duygu hernekadr cok az yaşasamda ole yanı evlılıkse zaten hep onla olcaksınzı gelır gecer sız bıle ınanamazsınız bunları unutmayın bende ozmn ınsa nışanlı olurum sız evlı kart gelın olursunuz hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?