kızlar elektrik süpürgesi aldınız mı? çok kafam karıştı hadi bakalı ne alacağız???
aslında karar wermiştim thomas alcaktım... sonra nette dyson iyi, libelle iyi, ihlas iyi, philips maraton iyi falan dediler iicene kafam karıştı... her kullanan farklı bişey söylüyor. arkadaşımda çok pişmanım su hazneli aldığıma süpürgeyi açınca lağam gibi koku yayıo herkes kaçıo.. temizlemesi zor. pratik değil falan dedi????
Asla su hazneli almayı düsünmüorum, onun temizlemesi de cok zor oluyormus. Ben Elektroluxten bir model begendim onu alacagım. Hatta siparisini vermiştim ama ürün yokmuş ellerinde benneyaptımki Alamadım o yüzden senağlama Şimdi başka bir siteden alacagım sanırım...
özellikleri ne cnm, modelini tam olarak yazarmısın?
elektrik süpürgesinde en iyi markalar: miele, philips, elektrolux, siemens, dyson, thomas
yazıodu bi yerde... bende karar weremiorum yaa. tozla falan uraşmak istemiorum... rainbow falanda alamam yani 6000ytl werip... ayrıa büyük olsun istemiorum mak. küçük pratik olsun elimin altında hemen, bi de sessiz olsun... hayattan en tahammül edemediğim ses elektrik süpürgesi sesidir...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
lıbra h geldın
nışanıma ıkı gun kaldı(kalmıstı)
Tamam o zaman senin aradıgın model tam olarak benim alacagım süpürge.
Modeli: Ergotwintech™ XXLTT 14
Resmi:
tşk ederim cnm, su hazneli değil değil mi? peki kullananlar memnun mu? bi soru daha acaba filtresinde tıkanma deforme olma falan oluomu...
kız sen harbı düşmansın bana ne açiğımı verıyon meydana dost var dusman var
ayrıca mannak bende senın safakdasın olurum ne var
sıbel by cnm gene gel ayy benım boğazım ağrıyo yavastan yavastan
geçmiş olsun, dikkat et hasta olma nişan arifesinde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?