yaa neden öle diyosun canım:çok üzgünüm: onlar normal ve ççookkk güzell çatal kaşık takımı bikereemmmm
perle bakma sen onaa çatal kaşık takımımı beğenen üstelik almış biri çıktı yaaa kızdı şimdii :roflol:
günaydın kızlarr
nastasiacımmm canım sen bu moru benim kafama soktun bakalım nolcak inş istediğim gibi bişiler bulurumŞeniz
kızım sen bela mısn bee :roflol:
perle barı aldıysn ortalık yerde gosterme destek olma şuna bee
ben sana daha ıyısnı alcam söz at onu at sen kaydirigubbakcemile3
aha bı mannak daha
aha bı mannak daha
kızım sen bela mısn bee :roflol:
perle barı aldıysn ortalık yerde gosterme destek olma şuna bee
ben sana daha ıyısnı alcam söz at onu at sen kaydirigubbakcemile3
günayydıın kızlarrr... uğur böcüğüm sanada günaydııın sen bana günaydın demesende...
bu arada sabahtan beri yazdıklarınızı okudum. baya muhabbet ilerlermiş...yetişemedim bukdr uyumadnın cezasını çekiyorum...
mannakcığım bence moru düşün sewiyorsan eğer, dekorasyon sitelerinde falan da araştırdım yatak odası için en ideal renk dieyorlar. benz ztn sewerim... bir de yeşil iyi diyorlar ama sewmem yeşili okadar ewde onun için mor lila krem... sen bilirsin yani...
başka bulursam resmini koyarım gene ... ben beğeniyorum yani...
bak yaaa şimdiii hatırladıımmm:jeyyar:
böcüüümmmm sen de onun aldığı banyo takımlarını beğenmemiş miydim hıııınaniknanik
günayydıın kızlarrr... uğur böcüğüm sanada günaydııın sen bana günaydın demesende...
bu arada sabahtan beri yazdıklarınızı okudum. baya muhabbet ilerlermiş...yetişemedim bukdr uyumadnın cezasını çekiyorum...
mannakcığım bence moru düşün sewiyorsan eğer, dekorasyon sitelerinde falan da araştırdım yatak odası için en ideal renk dieyorlar. benz ztn sewerim... bir de yeşil iyi diyorlar ama sewmem yeşili okadar ewde onun için mor lila krem... sen bilirsin yani...
kız sen harbı düşmansın bana ne açiğımı verıyon meydana dost var dusman var
ayrıca mannak bende senın safakdasın olurum ne var
herkese selama.s.kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsu
Hoşgeldin Libra a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?