2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

naparsınızzz
sımdıde supurgeye mı taktınız bence keısnlıkle su fıltrelı olmasınn kuru ıolsun bızm evdekı ıhlass kocaman bışı 2000ytl suan aman ne gerek var 32 fonksıyonu var klıma hava temızleme ıslak kuru perde yıkıyo herseyı var oto lastığı top bıle şişirıyo yengemınkıde arzummm

evet su fltrelileri kimse tavsie etmiyor. :1no2: suyu her seferinde problem oluyormuş kalıncada koku yapıyormuş...

ayy cnm sıkılıoo nerde bu kızlarr beee
kız senın yolun ıst a düşmez mı gezek gacı senlen bız alevle alısverıs yapcezz

kuzenimde geçen ay evledi o da ihlas aldı teyzemde ikiside ok memnunlar ama çok büyük ve çok sesli ben gelemem öle şeye... pratik olmalı ztn en nefret ettim ev işidir sürmek... napcaz bilemiorum şöle sessiz ve pratik olsunki süpüreyim yoksa yapam yaw...
sulu alanlar soradan hep pişman oluo ama bilemiorum işte arzumdan sulu olandan çok şikayet ediolar... ama dyson d19 veya thomas en iisi bu konuda diolar...

ayy seninkide pek büyükmüş yaw... istemiorum okdr büyük robot gibi:)
boschun bi modelini kullanıoruz biz ewde we iş yerinde harika süpürüo hemde pratik ama ne bilim en iisi olsun ewimde istiorum...

arzum benım yengemınkı kuru sulu deıll
he ıhlas cok cok guzel harıka calıstr bosa ortafa klavyedekı tozu cekıyo anlıyon odayı temzıledığını sankı ormandasın gıbı ferah oluyo ama ıste buyuk bende kucuk sıtıyom ama annemm ılla sana bundan alcam dıo laa 1800 ytl sımdıden yazık bee

peki koku falan yayıomu? sulu olduundan her süpürmeden sora içini temizlemenmi gerekio? kuzenimde çok ağır hantal onun haricinde güsel. bunu 2-3 hftada bi çalıştıracam, bi tanede küçük pratik alcam dio... iide ne gereği war bi tane olsun ii olsun... hem yer kaplar iki tane birden...:smiley-cool:

kız senin akşam akşam ne işin var burdaaa kaydirigubbakcemile3 bizi kontrol etmeye mi geldin kız :roflol:

cnm temızlıkten sonra evt her temızlıkten sonra temızlıon ama sanmakı cok zor cokk kolay
aslına bakrsan kampladığı alan cok deıl sonucta kutu ıc ıce gırıyo karar senın gercekten ı olsun dersen v paran varsa al derım ama ben verırımıyım bılmıyom okaa para

benim için önemli olan parası değil kullanışlı ve değecek olması... sessiz çalışması beni yormaması afakanlar bastırmaması

benim için önemli olan parası değil kullanışlı ve değecek olması... sessiz çalışması beni yormaması afakanlar bastırmaması

aman sende bee amma cok sey ıstıyom hızmetcı tutsana en ıyısı :mymeka:
yok ses olmaısn yok su olmasın kzı senı herf ne dıye alıyo yarın dersın sen yemeğı kendı pişiren tencere ısterım :roflol:

derim walaha... yaa en gıcık olduum ses elektrik süpürgesi sesidir tahammül edemiorum napayımmmm...:sm_confused:

ohh bugun senın arkadasında yk
neyse baım ben cıkmak zorundayım ı akşamlarr zaten ark olduğum ıcın ok optum

tamam cnm yrn dewam ederim çook öptüm şeker ii akşamlar...
miskeride philips alcam işallah

ohh bugun senın arkadasında yk
neyse baım ben cıkmak zorundayım ı akşamlarr zaten ark olduğum ıcın ok optum

kızzz burdayımmmsengözlerimebaksanab sana laf attım ama cevap vermedin. sen akşamları gelmezdin hayırdır dedim :roflol: oralı olmadın kızz... bizi yoklamaya mı gelmiştinn :roflol: ahaa sen gittin benle nastasia sohpet etcez şimdi.....:roflol:

ugur böcügüm kolay degil elbet yasadıkların ama sabret azıcık daha güzelim.
bence ailenin yerini hicbirsey tutmaz. ne kadar sevsende ailen senin görmedigin farketmedigin seyleri görüp bu sekilde davranıyor gibi geliyor. bize dısardan söylemek kolay herseyi yasayan sensin elbet. alın yazısı gene ne yasayacaksan yaşayıp görecegiz umarım güzel mutlu oldugun günleri görürüz.

hoşgeldin cnm görmemişim senin buraya yazdıını:CüvCüv:

uğurböcüğüm yoksun çıktın ama ben genede yazacam okursun yrn sanırım...
biras önce okudum yazdıklarını... güselim bence herşeyi zamana bırak ve sewiorum doru insan o diosan bırakma sawaş onun için... benim bi arkadaşımı erkek tarafı 5 kez istemeye geldi hemde başka şehirden her seferinden kızın babası kowdu aileyi olmaz dedi. ortada bi sebep yokken... kız her seferinde ayrıldı barıştı...ama hiç wasgeçmedi onu sewmekten sonra ailesini ikna etti... herşey yolundayken düğüne 2 hfta kala kız ayrıldı... ama sonra ewlilik terapisti falan durumu toparladılar ewlendiler şimdi çok mutlularmış... yani aslında benim hep ona dediğim her işte bi hayır wardır... herşey olacaına warır... bazen küçük şeyler bozar böyle ilişikileri... ama bozulması gerektiği için bozulur. umarım o arkadaşım hep böyle mutlu olur... umarım sende sawaşını kazanırsın... weyada olmacaksa daha fazla üzülmeden onu unutursun...Allah kolaylık versin cnm sana... umarım hangi yol doğruysa senin için onu bi an önce bulursun... hayatına o şekilde yön verirsin... sonradan pişman olacağın şeyler yapma... insanı ailesi kdr kimse sewemez kimse düşünemez... bunu unutma...
başka bi arkımda nişanlısıyla ayrıldı... hemde düğün tarihi kararlaştırırken. bikaç gün sora oğlan gelio ben hazır değilim dio we ayrılıolar...kız şokta... bi kaç ay sora düğün planlarken... ama şimdi iyiki kurtuldum ondan, her işte bi hayır warmış dio...
bilemiorum yani sana ne diyeceğimi işin çok zor ama üzme kendini zmna bırak herşeyi... herşey yoluna girer cnm... olumlu düşün olumlu olsun...

kız senın yazın benım yazımın ustune çıkmıs :jeyyar: ondan yoksa senı gorseydım bıtraz daha devam ederdım ama arkadasımdaydım sohbet ııcn gıttım net ıcın deıl zaten babası kıomada moral ıcın gıttım baska zmn ıns doya doya sana cvp vercemm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…