- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
naparsınızzz
sımdıde supurgeye mı taktınız bence keısnlıkle su fıltrelı olmasınn kuru ıolsun bızm evdekı ıhlass kocaman bışı 2000ytl suan aman ne gerek var 32 fonksıyonu var klıma hava temızleme ıslak kuru perde yıkıyo herseyı var oto lastığı top bıle şişirıyo yengemınkıde arzummm
naparsınızzz
sımdıde supurgeye mı taktınız bence keısnlıkle su fıltrelı olmasınn kuru ıolsun bızm evdekı ıhlass kocaman bışı 2000ytl suan aman ne gerek var 32 fonksıyonu var klıma hava temızleme ıslak kuru perde yıkıyo herseyı var oto lastığı top bıle şişirıyo yengemınkıde arzummm
kızlar bnimksi bu http://www.boschevaletleri.com/?5=BMS1300TR&26=5633
ama ben ilk başta hem halı yıkama makinası hem süpürge almayı düşünüyordum. sonradan vz geçtim. nereye koyucan onca makinayı die. koltuklarımıda kılıf sistemli alıcam yazlık yer oolduğundan yerlerede halı yerine kilim alıcam eee kilimler makinada yıkanır halı yıkama makinasını ne yaapcasam :uhm: ama çok tavsiye etmişlerdi. bende çok beğenerek aldım hem ıslak hem kuru. şimdi bunla süpürge yapıcaz mecbur... :teytey:
arzum benım yengemınkı kuru sulu deıll
he ıhlas cok cok guzel harıka calıstr bosa ortafa klavyedekı tozu cekıyo anlıyon odayı temzıledığını sankı ormandasın gıbı ferah oluyo ama ıste buyuk bende kucuk sıtıyom ama annemm ılla sana bundan alcam dıo laa 1800 ytl sımdıden yazık bee
cnm temızlıkten sonra evt her temızlıkten sonra temızlıon ama sanmakı cok zor cokk kolay
aslına bakrsan kampladığı alan cok deıl sonucta kutu ıc ıce gırıyo karar senın gercekten ı olsun dersen v paran varsa al derım ama ben verırımıyım bılmıyom okaa para
benim için önemli olan parası değil kullanışlı ve değecek olması... sessiz çalışması beni yormaması afakanlar bastırmaması
aman sende bee amma cok sey ıstıyom hızmetcı tutsana en ıyısı :mymeka:
yok ses olmaısn yok su olmasın kzı senı herf ne dıye alıyo yarın dersın sen yemeğı kendı pişiren tencere ısterım :roflol:
derim walaha... yaa en gıcık olduum ses elektrik süpürgesi sesidir tahammül edemiorum napayımmmm...:sm_confused:
ohh bugun senın arkadasında yk
neyse baım ben cıkmak zorundayım ı akşamlarr zaten ark olduğum ıcın ok optum
bunun aılsınden hıc bı desteğı yoktu maddı acıdan desteğı bırak absı ıle yasıyodu abısı kırayı ode bunu sunu ode der elınden parayı alırdı buda kavga ederdı hatta kaynım kredı kartlarını kullanırdı benımkının neyse ama benımkı hep benım için en ıyı seylerı yaptı buna ınanıyom sonra bende bıraz uuzaklastı pıknığe gıttık benı bıraktı basklarıyla eğlendı abımler vardı onla bu konuyu konustu kaynımda kızmıs ona buda bana karsmayın ddı motora bındı cok hızlı kullanıyo ben deım bende gelcem senı yalnız yollamam sonra baktımkı eve gelmıs sonrakı haftalarda benden bıraz uzak olmaya basladı abımler farkettı ne yapmaya calsıyon dedı buda ben yapamıycam dedı zaten ben o lafı duydumya hemn yuzüğ cıkardım al dedım abım emın msn dedı evt dedım yapamıycam demek ne demek sonra bunu evden zorla kovdum gtmıyo ağlıyo ama neden yapamıyom dıon dıyınce bısey demıyo o herhalde bunu benden beklemedı sonra anladı 1 ay oldu bak geldı aılemden ozur dılıyo yalvarıyo aılem kabul etmıyo bız gızlı gorustıkpısmanım senı cok sevyom dedı ama aılem ya o ya bız dedıler ben onu cok sevyom ama aılem daha onemlı ama ılerde baskası ıle mutlum olmaz sımdı buna hyar dersem ııcmde bı omur boyu kalcak babaı arıyo yalvarıyo koca adam ağlıyo yureğım gıdıyo aılem bı taravtan artık annemde arayınca acmıyom
kızzz burdayımmmsengözlerimebaksanab sana laf attım ama cevap vermedin. sen akşamları gelmezdin hayırdır dedim :roflol: oralı olmadın kızz... bizi yoklamaya mı gelmiştinn :roflol: ahaa sen gittin benle nastasia sohpet etcez şimdi.....:roflol:
kızzz burdayımmmsengözlerimebaksanab sana laf attım ama cevap vermedin. sen akşamları gelmezdin hayırdır dedim :roflol: oralı olmadın kızz... bizi yoklamaya mı gelmiştinn :roflol: ahaa sen gittin benle nastasia sohpet etcez şimdi.....:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?