2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlaaar bende feci şekilde bi unutkanlık baş göstermeye başladı.fisfisfis
İnanın ne yapacağımı şaşırdım.Bu durum beni çok rahatsız ediyor senağlama

Kızlaaar bende feci şekilde bi unutkanlık baş göstermeye başladı.fisfisfis
İnanın ne yapacağımı şaşırdım.Bu durum beni çok rahatsız ediyor senağlama

aynı sıkıntı bende de var... annem diyorki hani böyle konuşmuştuk ya hiçç hatırlamıyorum. diyorki birde beni ylancı çıkartıyorsun. ama yokkkk :sm_confused: hiç hatırlamıyorum. :çok üzgünüm: annem diyorki sallamıyorsun konuşulanları ondan diyor ama bilmyorum.... önceliklerim farklıdır belkide :uhm:

bende katılıyorum canım yerimseniben

yok kalsın cnm bıryle ılıskıye baslayana kadr cok derın yaralarım var ztn
benımkı gelıyo ozur dılıyo yalvarıyo aılem ıstemıyo babası annesı arıyo nolur kızm benım ıcın dıo ayağını opem dıo ağlıyolar ben arada kaldım aılem gıdersen onu secersn bızı sılersın dıo allahım yaa ne etcem ben yaa ölum allahın emrı ayrılık olmasaydı keske ıkımızden bırıne bısey olsaydı ölseydıkte bu gunlerı yasamasaydık ya :çok üzgünüm:

deme öyle canım yaa... ölüm bambaşka bir şey dönüşü yok.. bir daha duymıyım :mymeka: senin gibi bir kızın ağğzına yakışmıyor hiç :teselli: çok zor bir durummuş hakikaten iki arada kalmak. ama sen istiyorsan orta yol bulunur belki.geçrçi hiç bir zaman tam anlamıyla neden ayrıldığınızı söylemedin onun için oyrum yapmak güç. ailen kabul etmemekyte haklıdır belki yada gereksiz kapriz yaıyorlardır belki bunu biz bilemeyz. bildiğimiz tek gerçek senin arada kaldığın.... yerimseniben

Aaaa deme oyle seyler Ugur Böcüğü :mymeka: Hem neden kendi gelip tek tek özür dilemiyor hem senden hem ailenden de ailesini sokuyor araya. Cidden pişman olan adam evin kapısının önünde bile yatar yani. Kendini affettirmeye çalışır. Bence sen aileni dinle

canım benimki öyle bir hal aldı ki en samimi dostumun doğum gününü kutlamadığım daha yeni geldi aklıma... senağlama
Ben 6 ay kadar anti-depresan kullandım..Acaba ondanmı kaynaklanıyor ki :sm_confused
:

bunun aılsınden hıc bı desteğı yoktu maddı acıdan desteğı bırak absı ıle yasıyodu abısı kırayı ode bunu sunu ode der elınden parayı alırdı buda kavga ederdı hatta kaynım kredı kartlarını kullanırdı benımkının neyse ama benımkı hep benım için en ıyı seylerı yaptı buna ınanıyom sonra bende bıraz uuzaklastı pıknığe gıttık benı bıraktı basklarıyla eğlendı abımler vardı onla bu konuyu konustu kaynımda kızmıs ona buda bana karsmayın ddı motora bındı cok hızlı kullanıyo ben deım bende gelcem senı yalnız yollamam sonra baktımkı eve gelmıs sonrakı haftalarda benden bıraz uzak olmaya basladı abımler farkettı ne yapmaya calsıyon dedı buda ben yapamıycam dedı zaten ben o lafı duydumya hemn yuzüğ cıkardım al dedım abım emın msn dedı evt dedım yapamıycam demek ne demek sonra bunu evden zorla kovdum gtmıyo ağlıyo ama neden yapamıyom dıon dıyınce bısey demıyo o herhalde bunu benden beklemedı sonra anladı 1 ay oldu bak geldı aılemden ozur dılıyo yalvarıyo aılem kabul etmıyo bız gızlı gorustıkpısmanım senı cok sevyom dedı ama aılem ya o ya bız dedıler ben onu cok sevyom ama aılem daha onemlı ama ılerde baskası ıle mutlum olmaz sımdı buna hyar dersem ııcmde bı omur boyu kalcak babaı arıyo yalvarıyo koca adam ağlıyo yureğım gıdıyo aılem bı taravtan artık annemde arayınca acmıyom

Canım ya ne diyeyim bilemedim ki ... Hala onu seviyorsun...Belki son bir şans...Ama son bir şanstan önce kendisini sana ve ailene ıspatlasın..Bir daha yapamıyacam ben diye yıkmasın herşeyi...
Tabi sen ne yapacağını daha iyi bilirsin canım.

canım benimki öyle bir hal aldı ki en samimi dostumun doğum gününü kutlamadığım daha yeni geldi aklıma... senağlama
Ben 6 ay kadar anti-depresan kullandım..Acaba ondanmı kaynaklanıyor ki :sm_confused
:

olabilir canım anti depresanlar bünyey her yünden çok etkiliyor... dert etme geçer yerimseniben alırın dostunun gönlünü eğer gerçek dostsa anlayışla karşılar kaydirigubbakcemile5

la burcu okudun mu arka sayfaya yazdımı bıey demedınız dee yok cıddıye almıysan bıda demem :dilçıkar:

olabilir canım anti depresanlar bünyey her yünden çok etkiliyor... dert etme geçer yerimseniben alırın dostunun gönlünü eğer gerçek dostsa anlayışla karşılar kaydirigubbakcemile5

Canım dostum o kadar anlayışlı ki...D.gününü unuttuğumu bana hiç hissettirmedi.
Dün evde kendi kendime otururken dostumun 1,5 ay önceki d.gününü kutlamadığım aklıma geldi.Sabah apar topar özür mesajı gönderdim arkadaşıma .Canım dostum öyle anlayışla karşıladı ki,yaşadığım problemleri ve kullandığım ilaçları bildiği için sesini çıkarmadı hiç.Ama bu durum beni ziyadesiyle üzdü.....Gönlünü aldım almasınada umarım bu unutkanlıkda kısa sürede geçer.:Saruboceq:

la burcu okudun mu arka sayfaya yazdımı bıey demedınız dee yok cıddıye almıysan bıda demem :dilçıkar:

gülü şimdi gördüm okudum tam yorum yazıyordum ki son sayfaya getim baktım bunu yazmışsın. canım şimdi durum anlaşıldı. bir kere sen gerçekten çok gururlu bir tablo çizmişsin. gerçi şimdi pişmansın belki ama orda bende olsam madem yapamıyorsun al yüzüğünü derdim. ne demek yapamıyorum çok incitici bişiy. ama şimdi ne oalcak ??? böyle severek ayrılmak çok acı :sm_confused: elimizden sadece teselli vermek gelir keşke başka bişiy olsa.. ama unutma herşeyde olacağına varır eğer kısmetinde varsa gene olur merak etme... :1hug:

saol kuşum desteklerın ıcın evt gercekten cok acı neyse ben eskı neşeme doneyım(ben hep gulerımm kız ama ıcm kan ağlıyo hayatla dalga gecerım bee)
kzım senın zevkının taa içinee...perle senden bunu beklmezdım ben sıze gelınce kendım getrcem kasığımı falan hatta burcu senın evıne koltukta getrcem oturamam onlarda bn

günaydın kızlarr
nastasiacımmm canım sen bu moru benim kafama soktun bakalım nolcak inş istediğim gibi bişiler bulurumŞeniz

yaa neden öle diyosun canım:çok üzgünüm: onlar normal ve ççookkk güzell çatal kaşık takımı bikereemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…