- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
yavru dımek ıstedı ben anladım cok zekıyım yaa(bıde öle deılse)kaydirigubbakcemile3
1 sen hıc merak etme erkekler hıc uyumdan anlamaz ben okadar cok dantel yaptımkı 3tne pıke 2 tane nevreım sarılcakk ama erkkler anca gelır o yatağa bakar uyuma deıl sen hıc merak etme huzr olsun yeter ne uyumu ya yerım uyumu :roflol:
sonra ben sana buklcam kız ucuz sen paarnı bırıktr ok mı ıkea var carrefour var bı gırsek carrefoura zaten 3saate anca cıkarız bı gunumuz öle gıder gamyoncuiremsu
kızlar işte çalışmak sorun değil benim için...Sorun ikiyüzlülerle beraber olmak..Zaten ben evlendikten sonra başka bi işe gireceğim mecburen.
Benim durumum biraz farklı kızlar.Şuan kendi işyerimizdeyim ama hiç birşeye hükmedemiyorum.Baştan salaklık yaptım işte kötükedihüso
uzmanlık alanın ne acaba libra:uhm:
zaman geçmiyor kızlar ya haftasonu gelsin istiyorum artık
Ben de istiyorum yaaa, hafta sonu gelsin tatile gideceğim hihoyyyt
canım nerelerdesin sen ya
Canım sen beni sorunca ben hemen sana cevap verdim ama o ara bir sürü mesaj girdi araya gelinlik modelleri, nevresim modelleri derken görmedin sen benim sana attıgım cevabı.
İşlerimi düzene koydum canım, tatile gideceğim için dönünce iş birikmesin diye bu hafta sıkı çalıştım.
turuncum sıkma canını çiçeğim..her şey yoluna girer zamanla , üzülmea.s.
perlecim avukatım ben canım..mesleğim oldukça stresli ve yorucu:CüvCüv:
anladım canım köy falan diyince sen ben de meslektaş mıyız acaba dedim de alakası yokmuş:roflol:
tamam canım görmemiştim ben cevabını ben de iyileştim geldim aranıza.Hastayken de hep çalıştım ama hiç giremedim zor çalıştım hep masadaydı kafam.Şİmdi daha iyiyim.Şimdiden iyi tatiller.Bne bu yıl 2 haftalık iznimi de annecimle evde geçirdim son tatilimdi evimde geçirmek istedimsenağlama
slmm kızlar nsılsınızzz
bende mobilyaların fotolarını koyayım size ama nasıl koycam hiç bilmiyom:)
orman mühendisi falan mısın canım:uhm:
slmm kızlar nsılsınızzz
bende mobilyaların fotolarını koyayım size ama nasıl koycam hiç bilmiyom:)
cok güzel olmasada idare ederler:) kira olcagı için fazla pahalı almak istemedim inşllah kendi evimiz olursa değiştiririz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?