2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy zaten bu kadının illede 5 ekim diye diretmesinden belliydi ne kadar arsız olduğu klava:

ayyy inanmıyorum yaaa....Yelizimm iyi düşün bitanem..Küfür eden bi insan var karşında ve bu sürekli devam eder.Gururun kırılır.Sakın söyletme kendini.Unutma hiç bişey için geç değil !!!!

of cıldırrmak uzereyımmmmmmmmmmmm annem ne zorluklarda kendıne bılezık yapmıstı kotu gunler ıcın benım ıcın harcadı bır tanesı erdem takımı ıcın beyfendıye bak yaaa ben bılezıklerı degıstrmedım dıye kufur edıo kendısı ınat takım alıyor hıc sorun deıllllllll yemın edıyorum annem babam zor durumda kalmasa hıc acımam su yuzuklerı fırlatırırmmmmmm

ya canım bu evlilik işinde en kötü en sıkıntılı zaman bu dönemler..
bu dönemde aileler açıkcası eli açık olması gerekiyor..
anlayışlı olması gerekiyor..
tamam elinde olmayanı kimse zorlamaz zaten amaa yok inat için yok bu için çok yanlış yapmış.. ki annen gidip bilezigini bozduruyo kadın alıyo neden altta kalmasın diye.. birşeyini eksik etmesin diye..
nişanlın bunu görüp buşekil davranmamalıydı o neden karışıyorki olaya yani ailesini tutuyor biryerde .. iki tarafıda memnun etmek nişanlının görevi şuanda..

ayyy inanmıyorum yaaa....Yelizimm iyi düşün bitanem..Küfür eden bi insan var karşında ve bu sürekli devam eder.Gururun kırılır.Sakın söyletme kendini.Unutma hiç bişey için geç değil !!!!

nasıl bırakıyım sımdı ananm babam elaleme ne der hadı kendımı dusunmuyorum onlar ne der

bak cnm benım babam bır asgarı ucretle gecıonuoz baska gelırımız yok annemın su bırıkımı sayesınde bunlar oluyoooo annemın aklı sayesınde ama onlar hala sız bızden ıyısınız dıooooo delırmek uzereyım pasamız muhendıs az cok ne aldıgını bılırsınız ıkı evlerı arabaları var bızım evımız bıle yok ama bız onlardan ıyımısız alırmısız delırmek uzereyımmmmmmmmmm bırde ınadına marka dıye tuturduuuuuuu aldı

Unutma ,hiç bişey senden daha kıymetli değil.İlerde pişman olmamak için şimdi iyi düşün.Biraz katıyım bu konuda ama eğer olaylar bu anlattığın gibiyse ben 1dk bile durmazdım.Hele küfüre hiç tahammulum yoktur...

ya goruyorsunuz ben kendı kendıme sevıncımı sızle ıstedıgım gıbı olmasa evım esylarım paylasmaya calısyorum kucucuk davetıye ne bılıyım gelın cıcegıyle mutlu oluyorum ama onlar kursagımda bırakmayı ıyı bılıyor

canım sana birşey diyimmi durumunuz hiç olmasa bile bunu onlar bilmesin bırak marka istedi (bu senin nişanlının anlayışsızlıgııı kesinliklee) aldık dersin en iyisini aldık... evet sizden iyi durumumuz de... birşey sanmasınlar kendilerini... paramız vardıda aldım.. anlıyormusun demek istedigimi canım..
ilerde bu lafları çok duyarsın yoksa..

annem uyarmıstı benı yelız yapma bunlar bunu yapar demıstı dınlemedım gene geldım annemın lafına of anam of

annem uyarmıstı benı yelız yapma bunlar bunu yapar demıstı dınlemedım gene geldım annemın lafına of anam of

öyle söyleme canımm bunları sorun etmemeye çalış.. kafanada takma evlilik heyecanını yaşa..
ama söylemeden geçemiycem senin nişanlın baya anlayışsız bir insan gibi geldi bana...

öyle söyleme canımm bunları sorun etmemeye çalış.. kafanada takma evlilik heyecanını yaşa..
ama söylemeden geçemiycem senin nişanlın baya anlayışsız bir insan gibi geldi bana...

o sadece kendı aılesı dusunur sadece kendını dusunur bunu yenı ve gec ogrendımmmmmmmm

üfff noalcak pekii düzelmiycekmii.. böylemi gidecek seni kırdı mesela şimdiii mutlumu acaba...
dön desek boş.. 19 gün kalmış hiçbirşey için geç değil ama tabiki zor.. seviyorsun buna eminizz..
yapacagın ya takmıyacaksın bu tarz sorunları kulak ardı edeceksin.. yada nişanlını karşına alıp konuaşcaksın.. artık senin ailen bir annen bana değil..
biz bir aile oluyoruz.. bunu anlamalısın ona göre davranmalısın hareketlerine dikat et ne bilim bunları konuş istersen karşıan alıp düzgünce..

Canım bu noktada ben de TuRuNCu ya katılıyorum, bugün küfreden yarın neler neler yapar. Ne olur kendini ateşe atmadan önce birkez daha düşün. Ailem etrafa ne der diyorsun ama nişanı herkes bozabilir. Allah korusun ama evlenip ayrılmak daha mı iyi? Hayatta herşey biz insanlar için. İlerde daha çok acı çekmektense başta iyi düşünmen daha iyi olacaktır Yelizcim :teselli:

valla bırde derlerkı 19 gun kaldı heycan varmı sevınc varmı yemın edıyorum yokkkkkkkkkkkk sadece korku var daha neler olacak dıye aılesı korkunclar Allahım benı sınıyormusun anlamıyorum sabrımı sınıyorsun:çok üzgünüm:

yapamam bırakmam ıstesemde bırakamam anneme ne dıyecem babama ne dıyecem sen ıstedın ylz dıyecekler agladın zırladın kendın ıstedın sımdı nasıl donersın dıyecekler hele abım oldurur erdemı yemın edıyorum kan cıkarrrr abım delıdırrrrrrr yapamam

bızım erdemle nrmalde hıc sorunumuz yok ama aılesı ısın ıcıne gırınce benı gormuyoooooooo herseyı yaapabılıo

aile çok önemliii..
ailelerin anlaşması çok önemli..
ailelerin anlayışlı olması çok önemli..
ama burada ailesi anlayışsız belli ama senin nişanlının bu eksikliği kapatması gerekiyordu..
seninle düzgün konuşup gönlünü yapması gerekiyordu o ise inat için marka takım istemiş yok küfretmiş sen bilezik değişmiycem dedin diye..
en büyük yanlış onun..
iyi düşün canımm karşına al konuşş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…