aile çok önemliii..
ailelerin anlaşması çok önemli..
ailelerin anlayışlı olması çok önemli..
ama burada ailesi anlayışsız belli ama senin nişanlının bu eksikliği kapatması gerekiyordu..
seninle düzgün konuşup gönlünü yapması gerekiyordu o ise inat için marka takım istemiş yok küfretmiş sen bilezik değişmiycem dedin diye..
en büyük yanlış onun..
iyi düşün canımm karşına al konuşş .
mızmız ben senın nısanlanmdan öncekı durumlarınıda sıteye yazdıklarından bılıorum bu aıle hıc bır zaman ıı olmadıkı sen sadece erdem ıcın bunları bıle bıle bu yola gırdın kalkıpta sımdı pısmanım deme lutfen cunku aıle yuzlerını gösterdı erdemlede sırf aıle yuzunden cok tartıstın ve bu noktaya bırazda kendı sucunla geldınız.
kayınvalıden cok anlayıssız bu barız ortada ama nısanlınında onlardan farklı kalır yanı yok
olan annene baban oluor bence
onlar belkıde bu aılenın nasıl oldugunu anlamıs olmalı sırf sen ıstıorsun dıe bısey demıolar
ama sen erdemle 10 yıl bıle cıkmıs olsan bu bı gercekkı erdem sana asıl yuzunu nısandan sonra bellı edıor
ne demek yaa kufur sayıp gtmek
sen sımdıden ıplerı vermıssın dugunden sonrayı merak etmıor degılım
oyuzden daha bence yolun basındasın elalem ne der be ne ederım dıe dusunecegıne gelecegnı dusun sana bı abla bı kardes tavsıyesı hayatını baskaları ıcın degıl kendın ıcın yasa
duygusallıgı bırakıpp al garı mantıgını elıne öle yola devam et.cok kırıcı olduysam kusura bakma
ayyy gıcık oldum Allahım bana yaşatmasın bunları çünkü ben senin gibi sabırde edemem direk yüzlerine tüküürrüm sizi satın alırım derim ya neymiş onların havası sosyeteymiş..
ayyy boğarım yaw ben böyle kaynanayıı.
kaynana dediğin anne gibi olacak ya alttan alacak gençlerin cahilliklerini görmeyecek olabilir diyecek..
.
aha biri daha patladı :1rolleyes:
wallaa :) :sm_cool:
şey sorcam diyosunya canım bana manyak dese diye kaç senedir birliktesin??
yani neden sordun dersen
ben 6 sene bitti veeeee
ilk aylar sadece canım ...
yıla girince kızmalar tartışmalar ama seviyeli..
ikinci yıl derken 2 sene olmuş be demekii birşey var içimizde..
3.sene olunca daha ayrılmayız bizz .. tarışmalar ses tonu yükseliyor buarada..
4.sene salakmısın manyakmısın yaaaaaa demeler başlar. lülülülülülü
5.sene git başımdan yaww uğraşamam seninle ... ve karşındakinin aslında sinirli biri oldugunu anlıyon
6.sene çekil git be 3-4 gün konuşmalayalım kafamı dinliycem bıktım dırdırından... pattt diye bir ses telefon kapanır sırnaşık şey
7.seneyi düşünemiyorum kesin uçan tekmeler dönecek.. kötükedihüso
wallaa canım zamanla ne manyaklar çıkıyo agızdan sinirle beraber..
canım biz 2 yıldır beraberiz ama ben nişanlımın ağzından değil bana hiç kimseye karşı böyle kelimeler duymadım.
Yani güzelim salak ,manyak belki bi yere kadar ama küfür ediyor diyince iş değişiyor maalesef...Anlatabildim mi ?
wallaa :) :sm_cool:
şey sorcam diyosunya canım bana manyak dese diye kaç senedir birliktesin??
yani neden sordun dersen
ben 6 sene bitti veeeee
ilk aylar sadece canım ...
yıla girince kızmalar tartışmalar ama seviyeli..
ikinci yıl derken 2 sene olmuş be demekii birşey var içimizde..
3.sene olunca daha ayrılmayız bizz .. tarışmalar ses tonu yükseliyor buarada..
4.sene salakmısın manyakmısın yaaaaaa demeler başlar. lülülülülülü
5.sene git başımdan yaww uğraşamam seninle ... ve karşındakinin aslında sinirli biri oldugunu anlıyon
6.sene çekil git be 3-4 gün konuşmalayalım kafamı dinliycem bıktım dırdırından... pattt diye bir ses telefon kapanır (bunu yapan benim )sırnaşık şey
7.seneyi düşünemiyorum kesin uçan tekmeler dönecek.. kötükedihüso
wallaa canım zamanla ne manyaklar çıkıyo agızdan sinirle beraber..
canım biz 2 yıldır beraberiz ama ben nişanlımın ağzından değil bana hiç kimseye karşı böyle kelimeler duymadım.
Yani güzelim salak ,manyak belki bi yere kadar ama küfür ediyor diyince iş değişiyor maalesef...Anlatabildim mi ?
sana aynen katılıorum.ısterse 100 yıl beraber olunsun saygı yıtırılmemelı bence
salak manyak lafları sakalasırken bıle sölene bılıor bazen ama kufurler ısın ıcıne gırıorsa orda durulmalı ve dusunulmelı nereye gıdıorum ben dıe.
baskalarına göre yasamamalı kımse hayat benım hayatım ne annemın ne babamın nede elalemın ben mutsuzsam zaten aılem mutsuzdur oyuzden ben dıorumkı alıp karsısına sölemelı olmuorsa herkes kendı yoluna gtmelı bence:çok üzgünüm:
anladım canım ama insan sinirlenice taş değilya tepki veriyor heleki benim gibi bir dırdırcı sinir abidesi inatçıı dediğim dedik biri olursa adam fıtık olur ve bol bol cırlarr.. :))) çevremdeki herkez sana nasıl katlanıyo diyoo .. annem bileee.. düşünün yaniisenağlama
anladım canım ama insan sinirlenice taş değilya tepki veriyor heleki benim gibi bir dırdırcı sinir abidesi inatçıı dediğim dedik biri olursa adam fıtık olur ve bol bol cırlarr.. :))) çevremdeki herkez sana nasıl katlanıyo diyoo .. annem bileee.. düşünün yaniisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?