hehe yaşasın benimle aynı durumda olan birigamyoncuiremsusenin adına çok mutlu oldum canım..ben de eylül ekim gibi nişanımın olmasını istiyorum..amcalarımı arayıp onlarla konuşucam bu meseleyi..bu arada senin babanla benim babamın bahaneleri aynı evlenip başka şehire yerleşicek olmak..
inanıyorum bunu da aşıcam canım..
ilgin için çok teşekkür ederim..
bu arada bende çeyiz çember yok henüz..sen ne yapıyorsun?
canım ben de çalışıyorum..
ufak tefek bişeyler almaya başlamak istiyorum da hiçbir şey olmayınca insan hangi birinden başlayacağını şaşırıyor..neler almamı tavsiye edersin*
canım ben de çalışıyorum..
ufak tefek bişeyler almaya başlamak istiyorum da hiçbir şey olmayınca insan hangi birinden başlayacağını şaşırıyor..neler almamı tavsiye edersin*
hoş geldın bacıı
bıkerem benım en sevdıüğım konu ceyız en mantıklı seyı saa dıyem bı kere alcaklarının lıstesını yap yemek takımı catal kasık tencere takımını başa yaz sonra o lısteye beraber eklerız buyuk olan bunlar bunları aldın mı kucuk olanları ınan almak cok kolay ama dedımm gıbı önce lıste yap :1hug:
kızlar süpersiniz ya..bugün işten çıkar çıkmaz tencere seti alıcama.s
kislar şimcik önce
yemek takımı
tencere seti
çatal kaşık bıcak takımı na öncelik verices ölemi
sonrada nevresimler , pikeler , tekstil ürünlerinim aldınız siz?
waaavvv :1shok:
Sen bizden daha süpersin kıss.Bu kadar çabuk çeyiz dizmeye başlayacağını düşünmemiştim :teytey:
belki moralim yerine gelirgamyoncuiremsu
kendimi düğünüme daha çok alıştırırımhehe
kislar şimcik önce
yemek takımı
tencere seti
çatal kaşık bıcak takımı na öncelik verices ölemi
sonrada nevresimler , pikeler , tekstil ürünlerinim aldınız siz?
canım ben önce yemek takımı,tencere seti ve çatal kaşık takımımı aldım.Daha sonra küçük ev aletlerine başladım.Mikro dalga fırın,elektrik süpürgesi,mutfak robotu,mikser,blender,tost makinası ,su ısıtıcısı .......vs.Daha sonra tekstil ürünlerimi aldım a.s
Kızlar yaaa sizdede var mı bilmiyorum ama ben havluya,iç çamaşırına,pijamaya ve nevresim takımına çok düşkünüm.Elimden gelse çeyizimi hep bunlarla dolduracağım.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?