2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Evet bende öyle oluyordum ilk zamanlar.Yani bişey aldıktan sonrada hadi ödeyin diye beklemek istemiyorum.Hemen cüzdanıma elimi atıyorum ama bu defada kızıyorlar sırnaşık şey
Afiyet olsun bu arada yerimseniben

canım kayınvalidem utandığımı anladığı için biz nişanlımla alışverişi yapıyoruz.Amcasının nişanında da giysi almam için para yollamıştı

cbell alev yok cnm ızne daha cıkmadım
babam kadr cok sevdığım 16 yıllık arkasadım komsum kankam kardesım dostumun babası yoğun bakımda ıkı gun hıc uymadık bıgun evde arkadasımın yanında bıgunde hastanedydım beyın kanaması gecrdı suan fazla umıt yok ama beklıyoruz o yuzden yoktum ama allah bıze bağıslar ıns 40 yaslarnda daha babam kadr sevyomm

annemde doğal olarak bı hafta erteledı caresızlık cok kotu 2 gun oldu bı yasam belırtısı yok sadece kalbı atıyo nefes alıyo hareket yokk
neyse ben kaybetmeye alıstım once nışanlım sımdıde
... neyse cok şukur allahıma

geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin.Benim babanem de beyin kanamsı geçirmişti allah vermesin çok or bilirim.Özledim seni ve merak ettim

buyuk gecmiş olsun .allah şifa versin.

yenı gelen arkadaslar hosgelmıs
bu aralar ceyız alısverısıım yok zten bu topıcede sızın ıcın gelıyom yoksa evlenmek cok uzak bana off offf sadece 16 gunumuz kalmıstı

tatlı ruya saol cnm burda benımm ruya22dıye dıye arkadasım var normalde cok gorusuruz bıze gelcek ama ekıyo hala benı
alev saol cnmm ıns ıyı olur cok genc daha cokk allahım yavrularına bağıslasın melek gıbı adam

Canım Allah Şafi isminin tecellisiyle kuluna şifa versin,yavrularına bağışlasın.

ctesı gunu gorustuk benı cağırdı maynak gıbı kosarak gıttım oturalım dedı yok dedım ayakta 10 dk konustuk elımı tutmak ıstedı ızın vermedım ama cok ezık gorundu bılmıyom ama hala cok sevyom onu yaa

canım ne kadar incindiğini çok iyi anlıyorum ama seni çağırdığına göre konuşmak istemiş.Belki bi sıkıntısı vardı ya da ayrılma sebebini paylaşacaktı seninle.Bilmiyorum ya bu kadar severken nedensiz ayrılık....Allah yardımcın olsun

ya kızlar ekım 5 de acık bır dugun salaonu tutsak sogukmu olur yaaaaaaaaaaaaaaaaa

soğuk değilde biraz serin olur herhalde.fisfisfis.
Yani bildiğim kadari ile ankaradasın o yüzden serin olur diyorum.
Antalya veya İzmir gibi şehirlerde olsan yapılabilirdi yine diye düşünüyorum

canım turuncuya katılıyorum neden ayrıldığını açıklayacaktı belki de.Konuşmaya çalış nedenini öğren ondan sonra acını yaşa .Ama karar senin canım Allah sabır versin

ya ınanın kafam cok karısık herkese kolay gelıyo aman dıyo gecıyolar ama ben deıl ıste ölum allahın emrı ama ayrılık olmasaydı derler ya ıste ayrılık cok kotu aılem sımdı onu hıc ıstemıyo oda benden cok aılemden korkuyo gerı gelmek belkı ıstıyo ama aılem var sımdı
ayy cok ozlemısm gıt dedım sonra motoruna bındı aynadan bakakaldı benn dondum arkamı gıttım ama nekadar cok sevdım onu msj yazıyo arada bana ama aılem yakaladı hattını değişceksın dıye baskı yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…