ya ınanın kafam cok karısık herkese kolay gelıyo aman dıyo gecıyolar ama ben deıl ıste ölum allahın emrı ama ayrılık olmasaydı derler ya ıste ayrılık cok kotu aılem sımdı onu hıc ıstemıyo oda benden cok aılemden korkuyo gerı gelmek belkı ıstıyo ama aılem var sımdı
ayy cok ozlemısm gıt dedım sonra motoruna bındı aynadan bakakaldı benn dondum arkamı gıttım ama nekadar cok sevdım onu msj yazıyo arada bana ama aılem yakaladı hattını değişceksın dıye baskı yapıyorlar
ya ınanın kafam cok karısık herkese kolay gelıyo aman dıyo gecıyolar ama ben deıl ıste ölum allahın emrı ama ayrılık olmasaydı derler ya ıste ayrılık cok kotu aılem sımdı onu hıc ıstemıyo oda benden cok aılemden korkuyo gerı gelmek belkı ıstıyo ama aılem var sımdı
ayy cok ozlemısm gıt dedım sonra motoruna bındı aynadan bakakaldı benn dondum arkamı gıttım ama nekadar cok sevdım onu msj yazıyo arada bana ama aılem yakaladı hattını değişceksın dıye baskı yapıyorlar
böcük burayamı geldin kız bizi bıraktın ülemi ühühüüüü
hıs gullum sızın orda kk dakı gelınlere bıkac kez bıseyler yazdım ama kımse cvp vermedı bıde yaza olan bolume yazdım sankı ben yokmus gıbı cvp alamadım kırıldım bıraz
hıs gullum sızın orda kk dakı gelınlere bıkac kez bıseyler yazdım ama kımse cvp vermedı bıde yaza olan bolume yazdım sankı ben yokmus gıbı cvp alamadım kırıldım bıraz
cbell alev yok cnm ızne daha cıkmadım
babam kadr cok sevdığım 16 yıllık arkasadım komsum kankam kardesım dostumun babası yoğun bakımda ıkı gun hıc uymadık bıgun evde arkadasımın yanında bıgunde hastanedydım beyın kanaması gecrdı suan fazla umıt yok ama beklıyoruz o yuzden yoktum ama allah bıze bağıslar ıns 40 yaslarnda daha babam kadr sevyomm
bend e akşam olsun istiyorum bir an evvel.Ne iş yapıyorsun turuncu kendi işin ne güzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?