2007'den beri buradayim. 2008'den beri de aktif olarak uyeyim.
Rahatlikla diyebilirim ki evet, eskiden buradaki konular da yorumlar da cok daha guzeldi. Forum tadindan yenmiyordu. Paylasimlar, yorumlar filan, okumasi keyifliydi. Cunku yorumlar yargilar gibi degil de yardimci olur gibiyd, yani forumun amacina uygun. Cok kaliteli uyeler vardi. Simdi o uyelerin hicbiri kalmadi, hepsi gitti. Ha simdi de var o tur uyeler ama eski ortam yok. Bir derdim var bolumu daha cok ego tatmini, stres dagitma alanina dondu. Malesef.
2008de üye oldum.
sizin bulduğunuz bu link bence istisna. o dönemlerde kurallar bu kadar katı değildi. ve millet bugünden daha sertti.ve kafa göz girerdi. şimdi bence daha temkinliyiz. çünkü kurallar daha sertleşti. uyarı vardı mesela. o kalktı. direkt banlanıyor üye. bu nedenlede yorumlar eskiye oranla bana göre daha dikkatli.
yani ben sizin tam tersinizi düşünüyorum bir eski üye olarak.
2007'den beri buradayim. 2008'den beri de aktif olarak uyeyim.
Rahatlikla diyebilirim ki evet, eskiden buradaki konular da yorumlar da cok daha guzeldi. Forum tadindan yenmiyordu. Paylasimlar, yorumlar filan, okumasi keyifliydi. Cunku yorumlar yargilar gibi degil de yardimci olur gibiyd, yani forumun amacina uygun. Cok kaliteli uyeler vardi. Simdi o uyelerin hicbiri kalmadi, hepsi gitti. Ha simdi de var o tur uyeler ama eski ortam yok. Bir derdim var bolumu daha cok ego tatmini, stres dagitma alanina dondu. Malesef.
Gerçe ben facebook ta daha beterlerine şahit oldum..
Yeni bir anne sadece kişisel bir soru sormuş,ve gelen cevapları bi kaç kez okudum acaba şaka mı yapıyorlar diye..
Kadına çocuk azarlar gibi;'gerizekalı,salak,sen bilmem nereye git tedavi ol' gibi,haddini aşan,saçma sapan yorumlar yapanlar vardı..
İnanın dağdan inen afedersiniz,'ayı' bile daha şevkatli yaklaşır insana..
ve o insanlara 'sus' diyen yok..Sanırsınız anne evladına saçma sapan terbiye veriyor..iğrençti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?