- 15 Aralık 2009
- 8.651
- 19.864
- 773
2 yıl falan oldu sanırım bir üye konu açmış çalışıyor yani maddi durumları da bunu gerektiriyormuş ve bir çocuğu var bakıcıya bırakmış mecburen ama her sabah işe gelirken üzülüyorum vicdanım sızlıyor diye duygusunu paylaşmış..
biri aynen şöle yazmıştı;sızlasın o vicdanın see nasıl annesin ki sırf çalışıcam diye çocuğunu bırakıyorsun el aleme.
ve bunu yazan da anneymiş..nutkum tutulmuştu.en unutamadığım konu ve yorum oydu..
bunu görünce aklıma geldi bak yine gerildim şu anda
Benim de unutamadığım bir yorum var.
Bir genç kız çocukken mi ne tecavüze uğramış, sonra burda zar diktirme konularından birine konu ile ilgili bir yorum yapmıştı.
Üyenin biri anlamadan dinlemeden " o işi yaparken de zevk aldın mı, bacakların titredi mi vs " yorum yapmıştı.
Kız çok üzüldü ve üyeliğini iptal ettirdi.
Şok olmuştum, çok üzülmüştüm o arkadaş adına.
sanki hatılıyorum onu a ile başlıyodu üye adı sanki..evet ya çok üzücü..
bu tip üyeler çok var,bu da onun gibi kız tecavüze uğramış cevap, sende gitmeyecektin sevgilinin evine o zaman hak etmişsin di..aman iyi-kötü neler gördü bu kadiş kk da :)
sonuçta kimsenin diline kilit vuramazsın hepimizin sert yorum yaptığı zamanlar var yok değil.kimse melek değil sonuçta ve herkesin sabır sınırı farklı.
zaman zaman hepimiz sert yorumlar yapıyoruz, ben de yapmışımdır mutlaka...
ama bazı konular var ki, onlar çok hassastır, bir kadının namusuna dil uzatmak (bekaret konularındaki acımasız yorumlar gibi) ya da çok çok ters bir durum yoksa (bebeğini dövmek, işkence etmek, sağlığını bozacak düzeyde kötü beslemek v.s.) anneliğini eleştirmek hadsizliktir, o kadar!
özellikle başkasının durumundan anlamadan, doğurduysan çalışmayıp bakacaksın, ya da ona iyi bir gelecek sağlamak için çalışmak zorundasın evde kös kös oturma v.b. yorumlar cinlerimi tepeme çıkarıyor, yanımda olsa ağzının üstüne naylon terlikle vururum o derece
bu verdiğiniz linkte herkes ne kadar anlayışlı ve yardımsevermiş ya :)
ben 4 sene önce de bu sitedeydim.
o zaman adım farklıydı.
sonradan kapattırdım o üyeliği.
ama yine sert yorumlar vardı o zaman da.
eşim (o zamanlar sevgilimdi) hakkında bir kaç konu açmıştım da çok ağır ve kırıcı eleştirilerin geldiği olmuştu yani.
bence çok değişme yok..
ben 2009 da üye oldum ama aktif değildim yani derdim var bölümünü 2011 yılında falan kullanmaya başladım..
peki eskiden sahte üyeler ya da konular var mıydı?
konu dışı mı oldu biraz sanki,merak ettim de ondan sordum :26:
ben 2009 da üye oldum ama aktif değildim yani derdim var bölümünü 2011 yılında falan kullanmaya başladım..
peki eskiden sahte üyeler ya da konular var mıydı?
konu dışı mı oldu biraz sanki,merak ettim de ondan sordum :26:
2006 da ilk kez üye olmuştum. hatta forum bu şekilde değildi. blog tarzındaydı
Hey gidi günler hey.. Çok güzeldi.. Ana sayfada sohbet alanı vardı. Ne gırgır şamata yapıyorduk :)
Tartışmalar yine yaşanıyordu ancak, genellikle siyasi ve dini konulardan çıkıyordu..
Ha bir de herkes birbirine "canım" demezdi o zamanlar
Şimdi millet gözünün üstünde kaşın var diye birbirine dalıyor neredeyse.. Bu sadece forum dahilinde değil, hayatın her alanında öyle... Tahammülsüz olduk.. Sakinliğimizi kaybettik, empati yapamıyoruz.
Biz süperiz, hata yapmayız, yanlış yapmayız... Her şeyin en güzelini yorum yapanlar bilir
18-19 yaşlarımda,google da birşey arattığımda kk çıkardı önüme..ama o zamanlar KADINLARIN kullandığı bir site sanardım.
Ah kafa keşke o zaman üye olsaydım: )
Tabi genç kızız,kadınlardan ayrıcalığımız var diye düşündüm herhalde..: )
Şimdi 15-16 yaşındaki kişiler burada konu açıyor,ne kadar akıllılar..Hemencecik forumu fark edebiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?