Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar2010 2011 Ev Giyim Ve Pijama Modelleri
hepsine aşık oldumm yaa...süperlerr....pijamalara ayrı bittim,ev giyimlere ayrııı
işte evde de "şık"olunabileceğinin en güzel örneklerii....tam benim tarzım yaa...off ağlamak istiyorum,hemen bakıcam netten,ankarada nerde var acaba.....bayanssulusmile
slm kızlar ben denizlide yaşıyorum burda tanıdığımın mağazası var bu tarz pijama falan satıyolar terlikli takım falan pamuklu güzel ürünler var ama fiyatı biraz yüksekti yaklasık 100tl falandı bilmiyorumkismile
ben senelerdir relax mode alırım.arkadaşın verdiği adres.anafartalar çarşısının alt katından.eşimle eşofmanlarımızı takım giyiniriz.evet biraz tuzlu .55 lira civarı en hesaplı pijaması.ama taş gibidir.ne rengi solar.ne diz kapak izi yapar...şiddetle tavsiye ederim...evin içinde hem rahat hem şık olursunuz benden söylemesi