2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben böyle sürekli yazıyorum ama durmadan canlar kusura bakmayın olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

bende ptesi gidecem doktora ben zaten en basından hep 15 günde bir gittim doktorda sağolsun hiç sesini cıkarmadı. bu aralar az oynuyor yeri daraldı diyemidir acaba? seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım

bende ptesi gidecem doktora ben zaten en basından hep 15 günde bir gittim doktorda sağolsun hiç sesini cıkarmadı. bu aralar az oynuyor yeri daraldı diyemidir acaba? seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım

Seninde güzel haberlerini bekliyoruz tatlım. Ben kendi doktoruma gitmeyeceğim.kend doktorum randevuyu saolsun 30 hazirana verdi. 1 ay 15 gün olacak yaa. bende yakınımızda devlet hastanesi var ordan randevu aldım kilosunu boyunu öğrenim bir de ekranda bir göreyim yeter bana 30 hazirana kadar.Bazı pozisyonlarda hareketleri daha kısıtlı oluyor canım ya. benim mesela ayakları yandaysa çok tekmeliyor hiç huzur vermiyor saolsun.sempatiksalakcinni

rabbim onları bize bağışlasın inşallah. bu arada uyku tulumu aldınızmı kızlar ben bugün almancı akrabalardan rica ettim bi yazlık bi kışlık geliyor bana.

rabbim onları bize bağışlasın inşallah. bu arada uyku tulumu aldınızmı kızlar ben bugün almancı akrabalardan rica ettim bi yazlık bi kışlık geliyor bana.

:lepi::lepi:
opuyorumnanaktan

Ben sadece şimidilik kışlık aldım canım. Yaza kadar ne kadar büyür nasıl olur mu olmaz mı bilmediğim için. kış için 1 tane yeter sanırım.

merhaba kızlar... benım bebiş artık tekme atmıyo ya surtunuyo garıbımın yerı kalamdı galıba ıcerde... sankı boyle ıcıme balık kacmıs gıbı dalgalanıyo karnım boyle:):)

büyük kıyafetlerini bence şimdiden almak zor olur.. kilolu mu olacak zayıfmı bilemiyoruzz.hihoyyyt

merhaba kızlar... benım bebiş artık tekme atmıyo ya surtunuyo garıbımın yerı kalamdı galıba ıcerde... sankı boyle ıcıme balık kacmıs gıbı dalgalanıyo karnım boyle:):)

Hoşgeldin canım. Yeri daralmıştır veya pozisyon itibariile tekme atacak yeri olmayabilir.:smiley-cool:

aynen benimde öyle oluyor.bide karnımın bi tarafı sertlesiyor bugünde inanılmaz sık oldu bende biyerini dayıyor sanıyordum ama burda biri yazmıştı rahim kasılıyormuş. erken doğum belirtisi olbilirmiş. presi sorcam dra

Bizim başımız hala aşağıda ve el ayaklar solda sırt ve popo sağda
Bu yüzden bana hiç rahat uok
Sağa yatırmıo kereta rshatsız oluo
Sola yatınca resmen ittiğini hissediorm
Bazende poposunu kaldırıo gögsümün altı şişio ve nefesm kesilio

Ben normal istemediğim için belki bebiş dönmez diodum çünkü dr normal dio
Ama bi döndü hala pozisyonu bozmadı kereta :)

Ay ne güzel bak kafası aşağıda bzim kafa nerde bilemiyorum ya ama ayakları bir mesaneye vuruyor bir soluma vuruyor şimdilik.Nefes kesilmesi bende de oluyor özellikle geceleri 2 yastıkla yatıyorum

Berrakada ile bebeğimm buluşacaktı dün iş çıkışı ne yaptılar acaba bilen var mı geçmişe bakamadım ama.

nie bazen içim bayılıo bnm ya
Bugün 2 oldu oluo
ıçim çok kötü oluo elim ayağım kesilio bi anda
Kolum kalkmıo
Uzanfm şimdi
Gözlerm kapanjıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…