2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ınşallah yaparlar cnım bizimki kutuda gelmez ama sanmıyorum Özel yapılıyor ya fabrika çıkışlı olsa kutuda geliyor iyi oluyor aslında.korkuyorum getirirken çizerler diye ama allahtan asonsör var apartmanda.Gişrerken çok sorun yaşanmaz yani.

Nasıl da terledim en serin odada bile böyle hiç terlememiştim yaa. Hiç sevmiyorum terlemeyi yaa off

Alışveriş yapmaya gittik kocamla, yemeklik almak için . Yedik yemeğimizi de , hava biraz serinlesin de yürüyüşe çıkıcaz. Sabah sahile gittik ama çoooook kalabalıktı. Ayaklarımı da sokmadan geri döndük. Hafta içi gidicez artık. Siz neler yapıyosunuz ?

Ohh ne güzel canım valla. Bizde kocamı bekliyoruz gelse de gezmeye gideceğiz hala gelmedi.
Biraz üstümüze ciciler alacağız hiçbir şeyim olmuyor eşimin tshırtlerinden giyeroldum yaa..

merhaba güzel anneler evde netim yok ne olduğunu henüz çözemedik o yüzden giremiyorum şuanda eşimin dayısındayım geçmişi okuyamadım umarım herpiniz iyisinizdir ben sıcaklarla başa çıkmaya çalışıyorum pişiyorum valla ter ter ne olacak bilemiyorum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın :)))

Ay nurcanım ya nerelerdesin kaç günrüd özledik seni valla. neyse iyi olmana sevindim canım kendine ve mertimize iyi bak.Allaha emanet ol.ınşallah sorun bir an önce çözülür ve yeşil sahalarda tekrar görürüz seni hayatım..byee

sağol demetim bende özledim valla hepinizi kafayı yiyeceğim meraktan kim ne yaptı kimne etti diye :)))

Canımbir gelişme yok şu anda.Benim yarın kontrolüm var çok özledim oğlumu yaa 5.hafta olacak görmeyeli. Onun dışında herkes çok iyi şükürler olsun.Bir gelişme olursa haber veririm tatlım istersen.

merhaba kızlar bugün resmen nefesim kesilmeye başladı doğumda napıcam diye kara kara düşündüm
daha da kavurucu sıcaklar geliyormuş Allah yardımcımız olsun...

Merhaba canım aynen öyle valla allah cümlemizin yardımcısı olsun. Sıcaklar çok kötü yaa.. Mümkün olduğu kadar dışarı çıkmamak lazım.

gece rüyamda doğurucakmısım hayır olmaz daha erken cok küçük oğlum diye bagrıyodum sıcak başıma vurmuş galba kaydirigubbakcemile3

Allah korusun canımaman daha doğurma. Gerçi bu saatten sonraşükürler olsun küveze felan girmezler ama olsun yine de ne kadar çok içerde kalırlarsa o kadar iyi onlar için.
Bu aralar hep rüyamızda ya doğum yada bebeklerimiz görür olduk ya stresten yada başka şey düşünmediğimizden sanırım. Bende rüyamda hep oğlumu görüyorum eşimde benim doğurduğumu görüyormuş kaydirigubbakcemile3

bizde yürüyüşten geliyoruz oğluşumla, bundan sonra haftada 2 kez uzun yürüyüşler yapıcaz eşimle iyice tembel oldum çünkü.hamile kalmadan önce hep hamile olduğumu görürdüm şimdide doğurduğumu görüyorum. allahım ne kötü günleri hamile kalmak için yıllarca bekledim çok şükür Rabbimeeee.

Elifcim ne güzel valla bende çok hantal oldum evde eşimde malum geç geliyor.Ama bende diim bundan sonra haftada 2 kez uzun yürüyüşler dediğin gibi iyi gelir.Yoksa kısa kısa pek bir faydası da yok aslında.

AAAAA

bu nasıl doğum ya allahım böyle de doğum nasip etmesin yani arabada..Ama ne güzel pırt diye gelivermiş valla..

Rahat ol canım yaa ne bu panik ne bu telaş bu hikayedeki adam rolünde sen varsın galiba. Benim eşim paniklemez çok heyecanlanır ama bana sürekli nefes al ver der beni giydirir.Yani bir kere doğuruyorum sanarak hastaneye gitmiştik ve ben sancı içinde kıvranıyorsum falz erik yemekten. O zaman bçyle yapmıştı. ınşallah o zamanda aynı performansı bekliyorum ondan =)))

babaların panik olmaması önemli bi durum ama sen şanslısın bizimkide panik...
size afiyet olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…