2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh ne güzel valla pelincim ya sevindim.
Canım belki tansiyonun düşmüştür ondan olabilir yada şekerin de düşmüş olabilir ağzına biriki tane kesme şeker at iyi gelir tatlım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben cıkıyorum mecburen koca geldi. herkese iyi geceler, demetim seninde güzel haberlerini bekliyorum canımmmm yazmasamda hep takip ediyorum. hepinizi öpüyorummm

ben cıkıyorum mecburen koca geldi. herkese iyi geceler, demetim seninde güzel haberlerini bekliyorum canımmmm yazmasamda hep takip ediyorum. hepinizi öpüyorummm

Güle güle hayatım kendine iyi bakiyi geceler. Eğer ola ki giremezsem yine pelinden veya haticeden haber gönderiri tatlım merak etme öptük kocaman Şeniz

Neyse kıslar akşamki uykusuzluk olayını bir keanar bırakalım şimdioğlum tekmeliyorşükürler olsun. Herkese de iyi geceler diliyorumm..

Kızlarrrr kimse gelmemiş bugünnnnn.Herkes tatil mi yapıyoooooo ? hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kimsecikler yook yine.
Ohh zemuszemus hiç durmadım geziyorum da geziyorum.
Forum ist. gidiyoruz bugün çook mutluyum

Selam güzel annişler nasılsınız? Ay hava çok sıcak ya dikkat edin.Bizde kahvaltıda kayınvalideme gittik şimdi geldik.Akşam üstü de armonipark'a gideceğiz kendime ciciler alacağım.. =))) Sonrada floryaya dondon yemeye gideceğiz...

selamlar iyi ttatiller kızlar

Öğlen eşim gitti işe bende giriştim temizliğe
Ohh mis oldu evim ama çooook sıcak
Dikkat edin bu sıcaklarda

Toxii hoşşş geldin ist.a :)
Berrakcım sen napiosnn
Demettt herşey yolunda sanırım :)

Pelincim herşey yolunda canım yoluna koyduk şükür. Bilgisayarı da gerçekten satmış ama bebeğin odasında bilg bizim ve demiştim masaüstü. bunu satıp yerine notbook alacakmış o yüzden satmış canım =))))))

Sıcaklara dikkat et ya felaket.Çok da yorma kendini.
Ya bu sabah bebişimle bir oynadık öldük gülmekten ya. sol tarafıma ayağını dayıyor bastırıyor bende elimle hafif baskı yapıyorum ben itiyorum o itiyor sonra hemen kaydırıyor ayağını. Sonra yine elimi koyuyorum elimin altından bastırıyorum yine ben de bastırıyorum hemen kaydırıyor çok tatlıydı yaa ayak parmaklarını hissettik eşimle resmen ya çok güzeldi.

canımmm çooksevindim :)
Ben soluma yatınca öyle hissediorm işte ayaklarını
Sıkışıo itio beni yavrum :)

Salı eşimin d.günü traş mak. Aldım bugün geldi :)
Verdikten sonrada ehh sende eşine bi laptop alırsın artık dicem bakalım ne dicek :))

Saol canım benim.
Ay çok güzel oluyor ya sanki elimin altındaymış gibi. süper bir duygu.
Eşin iyi günlerde kullansın canım.Babalar günü hediyesi de olmuş olur işte aradan çıkar her ikisi de.
ınşallah alır canım sen söyle bakalım tepkisi ne olacak?

Denemekten birşey kaybetmezsin hayatım yaa. Aslında ben laptop değilde küçük netbooklar varya onları çok seviyorum ne yer kaplıyor hemde daha kullanışlı geliyor bana ufak olduğu için. Olmazsa ondan aldırırım hem dahah uygun fiyatları 600 tl ye en güzelini alırsın mesela. 1000 tl verip alacağın notbooktan daha iyi işlemcisi oluyor mesela.

mobilyacıyı aradım haber bekliyorum ya ne zaman getircekler kuzumun odasını.. ayın 14-16 arası demişlerdi ama kız bir sorayım dedi ona göre yerini ayarlatmama lazım eşime.Yarın geliyoruz derlerse koca bilg masasını ben nasıl çıkartayım.

ahh bi tamam dese..
Üstelik benim pc yi o aldı işyerine koydu pc im varken yok oldu yanü
Haksızlık bu
ışyerinde çift pc çalışıo ama ben böle açıkta kaldım ((

ara tabii ki ama aniden gelseer bile onlarda yardımcı olur sana bırakmazlar
Bizim odanın tüm parçaları kutularda sarılı geldi
Tüm Çıkan pisliği bile yanlarında götürdüler :)

AAA maşallah canım ya 1 tane neyine yetmemiş ki eşinin 2 tane kullanıyor anlamadım yani.
Neyse sende dersin böyle böyle istiyorum benimkini aldın götürdün dersin gerekirse biraz yağlarsın artık ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…