2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz yalnız çok sıcak ve artık çalışmak işe gelmek çok zor geliyor benim az kaldı 1 hafta sonra izine çıkıcam inşallah darısı çalışanların başına ama 37 haftaya kadar çalışmayı düşünemiyorum çalışanlara allah kolaylık versin ne diyelim....

Geçmiş olsun canım, gelir gelmez haber ver bize de. Bende bi kaç gün önce kendimi hiç iyi hissetmiyodum.2 gün boyunca sabahları mide bulantısı , halsizlik oldu bende.Dedim hamileliğin ilk günlerine geri dönüyorum galiba.

ya ne güzel 3 boyutlu ultrasona girip bebişlerinizi görebiliyorsunuz ben hala kara kutudan bakıyorum kuzucuğuma öle pek belli de olmuyo suratı falan

Sen hiç girmedin mi canım ?

Bebeğimmmm pazara gidicem birazdan , istediğin bişey var mı kız ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkeze merhaba kızlar.... ıcınızde magnezyum ıctıgınde mıdesı bulanıp cıkaran var mı?

[QUOTE

Çalıştığın için daha da yorucu oluyodur tabi ki.Evde olsan istediğin zaman girersin duşun altına ferahlarsın.opuyorumnanaktan Neyse az kaldı canım, idare edicez artık.

QUOTE]

sen benden 3 gün önce göküyo ama c.tesi doktora gittim en geç 13 ağustos a kadar dedi doğumu nasıl yapıcaz dedim daha cok dedi ama ben normal istiyorum dedim du r bakalım bebek dönecekmi diyo of of ((

saol canım ben aksam cıkıcam hem daha serin ( işten o saatte cıkıyorum çaktırma ) hemde daha ucuz oluyo :)))

ya ne güzel 3 boyutlu ultrasona girip bebişlerinizi görebiliyorsunuz ben hala kara kutudan bakıyorum kuzucuğuma öle pek belli de olmuyo suratı falan
Ahh canım bende sürekli kara kutudan görüyorum hatta biraz karıncalı gibi bişide anlaşılmıyo.Dr da üstün bir görme yeteneği var sanırım nasıl görüyorsa o ultrasonla.Kendimi ist. attımda bi kere göreyim bari bide foto alayım hatıra ondan.
Çıkayımda duş alıp hazırlanayım,karnım ağrıyor heyecandan.
Gelincede aldıklarımı felan foto çekeyim koyayım :))

ben geldim ama makinam durmuş çamaşırı asmam lazım :)
biz iyiyiz şükür umarım sizlerde iyisinizdir bu arada kuzenimin bebeği olmuş dün çok tatlı ay onu görünce beni heycan bastı az kaldı rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimiize

herkeze merhaba kızlar.... ıcınızde magnezyum ıctıgınde mıdesı bulanıp cıkaran var mı?

Hoşgeldin caımmm. opuyorumnanaktan Tadı çok iğrenç ama kusmadım hiç.

Aslında benim seninle aynı, ama benim bebiş 3 gün önden gidiyo. Normalde sat 16 kasım benim. Doğumda 20 ağustos çıkıyo. Döner bebek daha vakit var canım. Bende normal istiyorum. İnşallah normal doğururuz. :Saruboceq:

Oluuur, arkadaşlarıma canım feda...

Hoşgeldin canım, nasılsın?? Magnezyum konusuna gelirsek; içmiyorum, çıkarmıyorum.

saol hayatım ben ütü yapamıyorum cok sıcak benm kocamda öyle cok gömlek giymiyo haftada bir gün izinli bir tek ozaman giyer simdi sıcak diye o zxaman da giymiyo mutrluyum bebeişinkileride teyzesi ütülücek gönüllü olarak :))) yırttım yani

Hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan Biz iyiyiz , sen nasılsın ? Evet bu sıcaklarda çalışmak hemde hamileyken daha zordur.İyi bari az kalmış senin.

saol canım ben aksam cıkıcam hem daha serin ( işten o saatte cıkıyorum çaktırma ) hemde daha ucuz oluyo :)))

Evet aslında öyle ama bugün kocam erken geliyo, sebze alıyim da biraz , yemek yaparım dedim. Yoksa akşam vakti daha iyi olurdu çıkmak. kaydirigubbakcemile3 Bi kaç kere iş çıkışı gittik kocamla, pazar kapanmak üzereydi, çoğu toplanmıştı. kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldinnnn. opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım... Kolay gelsin sana.

Neyse kızlar, ben hazırlanıp çıkıcam. Öptük hepinizi. Gelince görüşürüz.opuyorumnanaktan

merhaba Şeymacım.. Hoşgeldiinn... ben magnezyum kullanmıyorum canım...

Oluuur, arkadaşlarıma canım feda...

Hoşgeldin canım, nasılsın?? Magnezyum konusuna gelirsek; içmiyorum, çıkarmıyorum.

hosbulduk kızlarrr... ya bana doktor kasılmalarım ıcın verdı magnezyum hemde gune 2 defa ıcıceksın dedı... ama ıcemıyorum.... bugun portakal suyuyla karıstırdım yınede bulandı mıdem

günaydın canım
inşallah sorunsuz çıkar sonuçların

yok canım keşke doğursam eğer sorun cıkmayacagını bilsem doğurayımda kurtulayım ya bu sıcaklar beni bunalttı

Çalıştığın için daha da yorucu oluyodur tabi ki.Evde olsan istediğin zaman girersin duşun altına ferahlarsın.opuyorumnanaktan Neyse az kaldı canım, idare edicez artık.

Hımmmm. Benim şişmedi elim ayağım hiç.İnşallah şişmezde. Kuzenim hamileyken çok şişmişti.Ama sadece eli ayağı değil, yüzü de şişmişti. Sonra doğurdu da normale döndü.Şimdi zapzayıf oldu.kaydirigubbakcemile3

güle güle ,afiyet olsun canım.[/QUOTE]

off kiloda sıkıntım yok ama çok şişmeye başladım yaa

sağol angelcim herşeyin hayırlısı hakkımızda tatlım ya

didemcim sanada afiyet olsun

amin canım hayırlısı tabi

selam canım
bende düşünemiyorum kendimi 7 hafta daha çalışırken ama napıcaksın işte mecbur:)

merhaba canım nasılsın
bana dr verdi ama daha hiç içmedim yaa tadı kötü diyolar:bbo:

hoşgeldin canım nasılsın
kuzenin bebeği hayırlı olsun
darısı hepimizin başına sağlıkla sıhhatle inşallah

bi çamaşır astım of canım çıktı bu ne sıcak ya tabi bide çamaşırları üst kata çıkartmak baya zor oldu posta posta ay biz temmuzda napıcaz ya neyseki şimdilik evdeyim yarın işe başlamam gerekirse yandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…