kızlar günaydın
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, miğdem bulanıyo, yanıyo, tansiyonum çıkmış, ayağım davul gibi ve sinirlerim çok bozuk nedeni yok , ağladım ağlıycam o kadar yani, bide bebek hareketlerini dünden beri çok az hissettim, doktoru aradım 3.30 da gidicem nst ye bağlıycak
ya ne güzel 3 boyutlu ultrasona girip bebişlerinizi görebiliyorsunuz ben hala kara kutudan bakıyorum kuzucuğuma öle pek belli de olmuyo suratı falan
herkeze merhaba kızlar.... ıcınızde magnezyum ıctıgınde mıdesı bulanıp cıkaran var mı?
[
hoşgeldin bizim evdekileri de getireyim mi :))
herkeze merhaba kızlar.... ıcınızde magnezyum ıctıgınde mıdesı bulanıp cıkaran var mı?
Geçmiş olsun canım, gelir gelmez haber ver bize de. Bende bi kaç gün önce kendimi hiç iyi hissetmiyodum.2 gün boyunca sabahları mide bulantısı , halsizlik oldu bende.Dedim hamileliğin ilk günlerine geri dönüyorum galiba.
Sen hiç girmedin mi canım ?
Bebeğimmmm pazara gidicem birazdan , istediğin bişey var mı kız ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ahh canım bende sürekli kara kutudan görüyorum hatta biraz karıncalı gibi bişide anlaşılmıyo.Dr da üstün bir görme yeteneği var sanırım nasıl görüyorsa o ultrasonla.Kendimi ist. attımda bi kere göreyim bari bide foto alayım hatıra ondan.ya ne güzel 3 boyutlu ultrasona girip bebişlerinizi görebiliyorsunuz ben hala kara kutudan bakıyorum kuzucuğuma öle pek belli de olmuyo suratı falan
[QUOTE
Çalıştığın için daha da yorucu oluyodur tabi ki.Evde olsan istediğin zaman girersin duşun altına ferahlarsın.opuyorumnanaktan Neyse az kaldı canım, idare edicez artık.
QUOTE]
sen benden 3 gün önce göküyo ama c.tesi doktora gittim en geç 13 ağustos a kadar dedi doğumu nasıl yapıcaz dedim daha cok dedi ama ben normal istiyorum dedim du r bakalım bebek dönecekmi diyo of of((
Oluuur, arkadaşlarıma canım feda...
Hoşgeldin canım, nasılsın?? Magnezyum konusuna gelirsek; içmiyorum, çıkarmıyorum.
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz yalnız çok sıcak ve artık çalışmak işe gelmek çok zor geliyor benim az kaldı 1 hafta sonra izine çıkıcam inşallah darısı çalışanların başına ama 37 haftaya kadar çalışmayı düşünemiyorum çalışanlara allah kolaylık versin ne diyelim....
saol canım ben aksam cıkıcam hem daha serin ( işten o saatte cıkıyorum çaktırma ) hemde daha ucuz oluyo :)))
ben geldim ama makinam durmuş çamaşırı asmam lazım :)
biz iyiyiz şükür umarım sizlerde iyisinizdir bu arada kuzenimin bebeği olmuş dün çok tatlı ay onu görünce beni heycan bastı az kaldı rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimiize
biz iyiyiz şükür umarım sizlerde iyisinizdir bu arada kuzenimin bebeği olmuş dün çok tatlı ay onu görünce beni heycan bastı az kaldı rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin hepimiize
merhaba Şeymacım.. Hoşgeldiinn... ben magnezyum kullanmıyorum canım...
Oluuur, arkadaşlarıma canım feda...
Hoşgeldin canım, nasılsın?? Magnezyum konusuna gelirsek; içmiyorum, çıkarmıyorum.
Hoşgeldin caımmm. opuyorumnanaktan Tadı çok iğrenç ama kusmadım hiç.
Aslında benim seninle aynı, ama benim bebiş 3 gün önden gidiyo. Normalde sat 16 kasım benim. Doğumda 20 ağustos çıkıyo. Döner bebek daha vakit var canım. Bende normal istiyorum. İnşallah normal doğururuz. :Saruboceq:
kızlar günaydın
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, miğdem bulanıyo, yanıyo, tansiyonum çıkmış, ayağım davul gibi ve sinirlerim çok bozuk nedeni yok , ağladım ağlıycam o kadar yani, bide bebek hareketlerini dünden beri çok az hissettim, doktoru aradım 3.30 da gidicem nst ye bağlıycak
yok canım keşke doğursam eğer sorun cıkmayacagını bilsem doğurayımda kurtulayım ya bu sıcaklar beni bunalttı
sağol angelcim herşeyin hayırlısı hakkımızda tatlım ya
didemcim sanada afiyet olsun
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz yalnız çok sıcak ve artık çalışmak işe gelmek çok zor geliyor benim az kaldı 1 hafta sonra izine çıkıcam inşallah darısı çalışanların başına ama 37 haftaya kadar çalışmayı düşünemiyorum çalışanlara allah kolaylık versin ne diyelim....
Tünaydın canım. Çok geçmiş olsun. Umarım iyi çıkar sonuçların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?