canım geçmiş olsun
mr a neden giriyosun
Ütü mü? Sabah 8 buçuktan, 10'a kadar dünyanın ütüsünü yaptım. Benden başka yapan yok ki. Bir de eve geçeceğiz. Ütüler ikiye katlandı senağlama . Kocam elini sürme diyor ama bakarız artık...
Kızlar ben bir duşa gireyim geliyorum.
günaydın berrakcım afiyet olsun sana yaa sona doğru normal sanırsammm ama korkunun ecele faydası yok sanırım
ben cuma günü mr a girdim bebişim için ve panik atak oldum nefes alamadım boğuluyorum sandım çıkarın beni diye çığlık çığlığa bağırdım sonra dinlendim yine girdim bu sefer daha beter oldum 18. haftamda girmiştim böyle olmamıştım ama 31 hafta olunca sanırım kızımda büyüdü tabi iyice bir buhran yaşadım ki sormayın
hoşgeldin günaydın
bende iyi sayılırım canım
sadece çok şişiyorum elim ayağım felaket
off napsamki(
dikkat et canım dinlene dinlene yap
ALlah hepimizin yardımcısı olsun
zor günler başladı
günaydın canım
afiyet olsun yarasın bebişine
canım geçmiş olsun
mr a neden giriyosun
yani işte el mahkum doğumu ondan düşünmüyorum bende başka kaçarımız yok o bakımdan koyvermemiz gerek ha normal ha sezeryan yani bir şekilde girişi oldu çıkışı olacak hayırlısı olsun hepimiz içinde meleklerimiz sağlıklı olsunda artıkın o kısmı düşünmiycez ben düşünmüyorum sanki ben doğurmuycam gibi sırnaşık şey
Ütü mü? Sabah 8 buçuktan, 10'a kadar dünyanın ütüsünü yaptım. Benden başka yapan yok ki. Bir de eve geçeceğiz. Ütüler ikiye katlandı senağlama . Kocam elini sürme diyor ama bakarız artık...
Kızlar ben bir duşa gireyim geliyorum.
sağol canım ya kızımın beyinciğinde kist vardı onun daha ne olduğunu tespit edemediler allaha şükür kromozomal bir durum yok ama başka bir sorun varmıdır diye araştırma yapılıyor işte tatlım eyvahedigeldismile
valla çok zor doğru kim yapacak dün bend ekoca evi sil süpür toz al belime ağrı girdi işte kim gelipte yapacakki el mahkum yapıyoruzda işte az zamanımız kaldı acık daha yormasak iyi olucak hanide iştee
Ay seninkide kötüymüş.Neden girdin mr'a Korksakta eninde sonunda doğurucaz.Hep karnımızda kalıcak değil ya , di mi ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hoşbuldum canım, nasılsın ? 2 gündür girmedin merak ettim.opuyorumnanaktan bugün de girmeseydin dğurduğunu düşünücektim.kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım, seninle de konuşamadık uzun zamandır. Nasılsın ? opuyorumnanaktan
Kızlar ben biraz işleri toparlıyıp yemeğe gidiyim 1 gibi gelirim
Hoşbuldum canım, nasılsın ? 2 gündür girmedin merak ettim.opuyorumnanaktan bugün de girmeseydin dğurduğunu düşünücektim.kaydirigubbakcemile
ayy canım Allah yardımcınız olsun
inşallah bi sıkıntı olmadan sağlıkla alırsın meleğini kucağına
bende idare ediyorum canım
sadece elim ayağım çok şişiyor ayakkabı girmiyor şu an ayağıma
napıcam böle bilmem
Kızlar ben biraz işleri toparlıyıp yemeğe gidiyim 1 gibi gelirim
kızlar günaydın
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, miğdem bulanıyo, yanıyo, tansiyonum çıkmış, ayağım davul gibi ve sinirlerim çok bozuk nedeni yok , ağladım ağlıycam o kadar yani, bide bebek hareketlerini dünden beri çok az hissettim, doktoru aradım 3.30 da gidicem nst ye bağlıycak
Ben geldim. Eh doğuma kadar 2 evin ütüsü, temizliği az çok bende. Yapmamak diye bir şey yok. K.pederim devlet memuru, eşim gömlek giyer, ben ütüsüz çarşafta uyuyamam. Ne kılım değil mi? İçim rahat etmez benim, illa yapacağım. Pek de sevmem ama yapmak zorundayım. Tek bir şey var; k.validem çok tatlıdır ama bu ütü konusu oldu mu neredeyse donları ütületecek bana. Ya evde giydiği eski püskü tişörtlerini ütületiyor. Sanırım yapan var diye böyle yapıyor. Sinirleniyorum bazen ama ne yapalım, az kaldı deyip bekliyorum. Ne kaldı ki doğuma??
ya ne güzel 3 boyutlu ultrasona girip bebişlerinizi görebiliyorsunuz ben hala kara kutudan bakıyorum kuzucuğuma öle pek belli de olmuyo suratı falan
kızlar günaydın
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, miğdem bulanıyo, yanıyo, tansiyonum çıkmış, ayağım davul gibi ve sinirlerim çok bozuk nedeni yok , ağladım ağlıycam o kadar yani, bide bebek hareketlerini dünden beri çok az hissettim, doktoru aradım 3.30 da gidicem nst ye bağlıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?