2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun
mr a neden giriyosun

sağol canım ya kızımın beyinciğinde kist vardı onun daha ne olduğunu tespit edemediler allaha şükür kromozomal bir durum yok ama başka bir sorun varmıdır diye araştırma yapılıyor işte tatlım
eyvahedigeldismile

valla çok zor doğru kim yapacak dün bend ekoca evi sil süpür toz al belime ağrı girdi işte kim gelipte yapacakki el mahkum yapıyoruzda işte az zamanımız kaldı acık daha yormasak iyi olucak hanide iştee

Ay seninkide kötüymüş.Neden girdin mr'a Korksakta eninde sonunda doğurucaz.Hep karnımızda kalıcak değil ya , di mi ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin günaydın

Hoşbuldum canım, nasılsın ? 2 gündür girmedin merak ettim.opuyorumnanaktan bugün de girmeseydin dğurduğunu düşünücektim.kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım, seninle de konuşamadık uzun zamandır. Nasılsın ? opuyorumnanaktan

yani işte el mahkum doğumu ondan düşünmüyorum bende başka kaçarımız yok o bakımdan koyvermemiz gerek ha normal ha sezeryan yani bir şekilde girişi oldu çıkışı olacak hayırlısı olsun hepimiz içinde meleklerimiz sağlıklı olsunda artıkın o kısmı düşünmiycez ben düşünmüyorum sanki ben doğurmuycam gibi sırnaşık şey

evet gırısı oldu mecbur cıkısıda olcak :sm_cool:

Off çok heyecanlıyım kuzumu 3 boyutlu görücem yüzünü felan ilk defa tabi gösterirse.
Bakalım kaç kilo olmuş...

Hoşbuldum canım, nasılsın ? 2 gündür girmedin merak ettim.opuyorumnanaktan bugün de girmeseydin dğurduğunu düşünücektim.kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

yok canım keşke doğursam eğer sorun cıkmayacagını bilsem doğurayımda kurtulayım ya bu sıcaklar beni bunalttı

valla bazen bızımkılerı yapmıyorum dayanamıyorum cunku :dance:
yıka oğlusunu gel bakaılm valla yıkanamıyorum bıle doğru duzgun annemı bulmusken bı guzel yıkattım kendımı bızde utumuz bıtınce gırerız oğlusumla

arada sızı takıp edıcem kızlar grs

ayy canım Allah yardımcınız olsun
inşallah bi sıkıntı olmadan sağlıkla alırsın meleğini kucağına

bende idare ediyorum canım
sadece elim ayağım çok şişiyor ayakkabı girmiyor şu an ayağıma
napıcam böle bilmem

Ben geldim. Eh doğuma kadar 2 evin ütüsü, temizliği az çok bende. Yapmamak diye bir şey yok. K.pederim devlet memuru, eşim gömlek giyer, ben ütüsüz çarşafta uyuyamam. Ne kılım değil mi? İçim rahat etmez benim, illa yapacağım. Pek de sevmem ama yapmak zorundayım. Tek bir şey var; k.validem çok tatlıdır ama bu ütü konusu oldu mu neredeyse donları ütületecek bana. Ya evde giydiği eski püskü tişörtlerini ütületiyor. Sanırım yapan var diye böyle yapıyor. Sinirleniyorum bazen ama ne yapalım, az kaldı deyip bekliyorum. Ne kaldı ki doğuma??

ya ne güzel 3 boyutlu ultrasona girip bebişlerinizi görebiliyorsunuz ben hala kara kutudan bakıyorum kuzucuğuma öle pek belli de olmuyo suratı falan

kızlar günaydın
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, miğdem bulanıyo, yanıyo, tansiyonum çıkmış, ayağım davul gibi ve sinirlerim çok bozuk nedeni yok , ağladım ağlıycam o kadar yani, bide bebek hareketlerini dünden beri çok az hissettim, doktoru aradım 3.30 da gidicem nst ye bağlıycak

Hoşbuldum canım, nasılsın ? 2 gündür girmedin merak ettim.opuyorumnanaktan bugün de girmeseydin dğurduğunu düşünücektim.kaydirigubbakcemile

yok canım keşke doğursam eğer sorun cıkmayacagını bilsem doğurayımda kurtulayım ya bu sıcaklar beni bunalttı[/QUOTE]

Çalıştığın için daha da yorucu oluyodur tabi ki.Evde olsan istediğin zaman girersin duşun altına ferahlarsın.opuyorumnanaktan Neyse az kaldı canım, idare edicez artık.

Hımmmm. Benim şişmedi elim ayağım hiç.İnşallah şişmezde. Kuzenim hamileyken çok şişmişti.Ama sadece eli ayağı değil, yüzü de şişmişti. Sonra doğurdu da normale döndü.Şimdi zapzayıf oldu.kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben biraz işleri toparlıyıp yemeğe gidiyim 1 gibi gelirim

güle güle ,afiyet olsun canım.

Tünaydın canım. Çok geçmiş olsun. Umarım iyi çıkar sonuçların.

[

hoşgeldin bizim evdekileri de getireyim mi :))

ya ne güzel 3 boyutlu ultrasona girip bebişlerinizi görebiliyorsunuz ben hala kara kutudan bakıyorum kuzucuğuma öle pek belli de olmuyo suratı falan

canım bizde hafta sonu o kara kutudan gördük ama dr az da olsa yüzünü gösterdi bebeğin :)) yüz hatları belli oluyordu az çok :))

canım neden böyle oldun.. kafana bişey mi taktın? çık biraz dolaş hava al... kafanı dağıt... böyle bir psikoloji de olduğun için bebeğin hareketlerini çok iyi hissedememişsindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…