günaydın canım nasılsın
ne güzel ciciler alınmış çok zevkli heycanlı işler yaa ben çok mutlu oluyorum kızıma alışveriş yaptıkça hep şükrediyorum bu zamanlara geldiğimiz için
sıcakki hemde ne sıcak ölüyorum şu an koltuğa yapışmış durumdayım bi dolaştım da geldim iş te daha zor ya evde olsma duşa atardım kendimi
yorgundum aslında bıraz uyuyunca kendıme geldım canım dun oğlumun esyalarını yıkamıstım bırazdan utu yapıcam cokta sıcak ama sankı erken doğurucam anlıyorum kendımı cok zorlanıyorum kasılmalarımda arttı sankı boyle oraya bısı sokup cevırıyorlareyvahedigeldismile valla o bıle cok kotu cok tırsıyorum
dikkat et kendine canım ütüyüde yavaş yap ben geçen hafta hava serinken yaptım ona rağmen haşatım çıktı yani dikkat et sancılarında varsa
Günaydın kızlarrr. a.s. Kahvaltımı yapıp gelicem. Ay dün gece nasıl doğum yapıcam diye aklıma takıldı, bi korku sardı beni gece gece. Sabaha korku falan kalmadı tabi.
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
allah sanada kolaylık versin canım yaa bazen ben anadan doğma geziyorum evde son günlerde hele zor aynı evde olmak
Ben de evde çok komik gezer oldum Allah kolaylık versin çiğdemcim
gunaydın kızlar hepınız ıyısınız değılmı doğuran falanda yok 1 haftadır gıremıyorum mısafırlerım geldı onlar gıttı annem geldı oğlusuma cıcıler aldık cok sukur yavas yavas tamamlnıyor
valla cok sıcak suan bıle uzerımde uzun atlet var fenalık gelıyo allah sıze sabır versın
günaydın kızlarrr. A.s. Kahvaltımı yapıp gelicem. Ay dün gece nasıl doğum yapıcam diye aklıma takıldı, bi korku sardı beni gece gece. Sabaha korku falan kalmadı tabi.
sağol angelcim iyiyim allaha şükür bel ağrılarım var tabi birazcık normal ama sanırsam :))) sende iyisindir inşallah
yorgundum aslında bıraz uyuyunca kendıme geldım canım dun oğlumun esyalarını yıkamıstım bırazdan utu yapıcam cokta sıcak ama sankı erken doğurucam anlıyorum kendımı cok zorlanıyorum kasılmalarımda arttı sankı boyle oraya bısı sokup cevırıyorlareyvahedigeldismile valla o bıle cok kotu cok tırsıyorum
Günaydın kızlarrr. a.s. Kahvaltımı yapıp gelicem. Ay dün gece nasıl doğum yapıcam diye aklıma takıldı, bi korku sardı beni gece gece. Sabaha korku falan kalmadı tabi.
günaydın berrakcım afiyet olsun sana yaa sona doğru normal sanırsammm ama korkunun ecele faydası yok sanırım
ben cuma günü mr a girdim bebişim için ve panik atak oldum nefes alamadım boğuluyorum sandım çıkarın beni diye çığlık çığlığa bağırdım sonra dinlendim yine girdim bu sefer daha beter oldum 18. haftamda girmiştim böyle olmamıştım ama 31 hafta olunca sanırım kızımda büyüdü tabi iyice bir buhran yaşadım ki sormayın
Bana artık ütü çok zor geliyor ilk kez bitirmeden başladım haftaya...Neyse çok yok akşamları 1-2 parça ütüliycem
evet yaa zaten ütüden bende direk nefret ederim ama kızımın diye yaptıydım yoksa hayatta ellemem birde sıcaklar bastırdı kızlar sakın aman haa dikkat ederekten yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?