2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sohocummm bol bol süt iç yoğurt ye pekmez iç dondurma da kilo yapıyomuş bebike beni,m dr öle dedi ama bana bu ay sadece 3 kilo al dedi bu ay 4 kilo almışım toplam da 11 kilo almışım ve 101 kilo oldum maalesef nerem 101 onu da anlamış değilim çünkü hiç göstermiyom o aldığım 11 kiloyu

ya benim 3 gündür böle aşağa tarafa birden kramp gibim de değil elektrik çarpması gibim bi şey giriyor şimşek çakıyo sanki sonra yok oluyo anlık yani acaba bebişim oraya mı vuruyoda oluyo anlamadım bi fikri olan var mı acep??

yorgundum aslında bıraz uyuyunca kendıme geldım canım dun oğlumun esyalarını yıkamıstım bırazdan utu yapıcam cokta sıcak ama sankı erken doğurucam anlıyorum kendımı cok zorlanıyorum kasılmalarımda arttı sankı boyle oraya bısı sokup cevırıyorlareyvahedigeldismile valla o bıle cok kotu cok tırsıyorum

kızlar bende biyerde muzun bebeğe kilo aldırdığını okumuştum ama ben sevmiyorum artı kabız oluyorum.... sohocum dene istersen...

dikkat et kendine canım ütüyüde yavaş yap ben geçen hafta hava serinken yaptım ona rağmen haşatım çıktı yani dikkat et sancılarında varsa

ozlemcım muz ve ozellıkle gece sutu bebısı kılolandırırmıs ben bılmeden gece yatarken sut ıçıoyordum hep sonra kk da topıklerde dolasırken okudum dığer annelerın yazılarını sut kılo aldırıyormus
canım nekadarkı bebısımızın kılosu

Günaydın kızlarrr. a.s. Kahvaltımı yapıp gelicem. Ay dün gece nasıl doğum yapıcam diye aklıma takıldı, bi korku sardı beni gece gece. Sabaha korku falan kalmadı tabi.

dikkat et kendine canım ütüyüde yavaş yap ben geçen hafta hava serinken yaptım ona rağmen haşatım çıktı yani dikkat et sancılarında varsa

arada oluyor canım annemle yapıcaktık ama olmadı yetısemedık herseye 3 gunde evı temızledı yorganları falan havalandırdı o benım için daha onemlıydı dedım utuyu yaparım ama usenıyorum cok yavas yavas yapıcam oturduğum yerden

Bana artık ütü çok zor geliyor ilk kez bitirmeden başladım haftaya...Neyse çok yok akşamları 1-2 parça ütüliycem

Günaydın kızlarrr. a.s. Kahvaltımı yapıp gelicem. Ay dün gece nasıl doğum yapıcam diye aklıma takıldı, bi korku sardı beni gece gece. Sabaha korku falan kalmadı tabi.

günaydın berrakcım afiyet olsun sana yaa sona doğru normal sanırsammm ama korkunun ecele faydası yok sanırım

ben cuma günü mr a girdim bebişim için ve panik atak oldum nefes alamadım boğuluyorum sandım çıkarın beni diye çığlık çığlığa bağırdım sonra dinlendim yine girdim bu sefer daha beter oldum 18. haftamda girmiştim böyle olmamıştım ama 31 hafta olunca sanırım kızımda büyüdü tabi iyice bir buhran yaşadım ki sormayın

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

allah sanada kolaylık versin canım yaa bazen ben anadan doğma geziyorum evde son günlerde hele zor aynı evde olmak

Sağolasın, anadan doğma gezemem de, biraz daha rahat olsam diye bakıyorum.

Ben de evde çok komik gezer oldum Allah kolaylık versin çiğdemcim

olumunekankayizsmile

Hoşgeldin cicim, doğuran yok çok şükür. İyiyiz, nasıl olalım.

ayy çok sağolun kızlar...

takmamalıyım kafama haklısın Didemcim... bu daha çok etkiliyor...

blusipirotocum bebeğim 1750gr dı... aslında nete göre iyi ama dr üstüne basa basa zayıf kalmış deyince korktum çok..

evet yaa zaten ütüden bende direk nefret ederim ama kızımın diye yaptıydım yoksa hayatta ellemem birde sıcaklar bastırdı kızlar sakın aman haa dikkat ederekten yapın

sağol angelcim iyiyim allaha şükür bel ağrılarım var tabi birazcık normal ama sanırsam :))) sende iyisindir inşallah

bende iyi sayılırım canım
sadece çok şişiyorum elim ayağım felaket
off napsamki(

dikkat et canım dinlene dinlene yap
ALlah hepimizin yardımcısı olsun
zor günler başladı

günaydın canım
afiyet olsun yarasın bebişine

canım geçmiş olsun
mr a neden giriyosun

evet yaa zaten ütüden bende direk nefret ederim ama kızımın diye yaptıydım yoksa hayatta ellemem birde sıcaklar bastırdı kızlar sakın aman haa dikkat ederekten yapın

Ütü mü? Sabah 8 buçuktan, 10'a kadar dünyanın ütüsünü yaptım. Benden başka yapan yok ki. Bir de eve geçeceğiz. Ütüler ikiye katlandı senağlama . Kocam elini sürme diyor ama bakarız artık...
Kızlar ben bir duşa gireyim geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…