aa ben bişi sorucaktm sahi size.
park yatak almış olanlar içine yatak gerekiyor demi?
bi de nevresim takımı gerekli değil mi kızlar?
pisicik hoşgeldinn.hep kaynatıyoruz hep kaynatıyoruz
en çokta ben...birazdan çıkıcam ama maalesef(
Park yatağın içine, ayrıca park yataklar için özel üretilmiş yataklardan alıyorsun. Nevresim alabilirsin ama uyku seti de özel oluyor onların, kenarlıklı filan. Evimi tam yerleştireyim, bebek odasını da biraz biraz toparlayayım resmini çeker koyarım.
Bu arada "hoşbulduk" pisi. -tatlicadiarzu-
Senin de bana garezin var, beni görünce kaçıyon sanki. Neyse ben de 5'te gideceğim. Bir belgesel daha var.
ayy canım uyku setine bayıldım valla çok güzell nerden aldın yazarsan sevinirim
bu arada çiğdemcim benimkide aşağıda valla bazen öyle bastırıyorki kafasını altıma edecekmiş gibi oluyorum :))
aa ben bişi sorucaktm sahi size.
park yatak almış olanlar içine yatak gerekiyor demi?
bi de nevresim takımı gerekli değil mi kızlar?
sen ne aldın uyku setimi nevresim mi?
ya toplamadan evini çeksene fotosunu?
benim aklım karısıyor.
bir ara burada yataktan bahsediliyordu hatırlıyosm ortopedik
olmalı viskon değil falan.
aa benim burada olduğum saatler belli hergün periyodik biçimde
geliyorum gidiyorum kuşum ne alaka aaaaaklava:
sen nere kayboluyon gün içinde akşam olunca geliosun ben geldiiiiim
diyosun çık çık çık
bende bayıldımmm park yatak aldığım iççin uyku setine gerek yok dediler bende nefresim aaldım o yüzden ama bu uyku seti çok hoş oğluşun güle güle kullansın canım
çiğdem canım ben viscolex yatak aldım park yatak için olanlarından uyku seti almadım kenar mesafeleri az zaten birde demir yada tahta olan yeri yok çocuğun çarpma ihtimali yok nevresim takımı aldım 2 adet birde ayrı yorgan ve yastık aldım canım
cnm ben park yatak aldım.içinede viscolex mi ne yataklar varmış onlardan aldım direk yataksız yatırmayı tavsiye etmiyolar.
birde içine nevresim değilde oyun parkı için uyku setleri var onlardan aldım çok şeker duruyor onunda ewde resmini çeker yollarım.
bebek odasının resmini tekrardan deneyeceğim cnm şimdi
üff napıym şekerm ben de de bi huzursuzluk oluyo saat 4 dedim mi?Ya 4 dedi mi çıkma artık sinirleniyorum başkası yapsın yemeği
çiğdem canım ben viscolex yatak aldım park yatak için olanlarından uyku seti almadım kenar mesafeleri az zaten birde demir yada tahta olan yeri yok çocuğun çarpma ihtimali yok nevresim takımı aldım 2 adet birde ayrı yorgan ve yastık aldım canım
ben bunu büyüyen bebek karyolası için aldım cnm odasına sereceğim yani.
oyun parkıda aldım yatak odasına koymaya bana da gerek yok dediler onun içine uyku seti almaya ama ben görünce dayanamaadım aldım.nevresimim yok ama sanırım ona da ihtiyacım olacak bu sıcakta yorganla örtülmez ya bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?