2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa ben bişi sorucaktm sahi size.
park yatak almış olanlar içine yatak gerekiyor demi?
bi de nevresim takımı gerekli değil mi kızlar?

Park yatağın içine, ayrıca park yataklar için özel üretilmiş yataklardan alıyorsun. Nevresim alabilirsin ama uyku seti de özel oluyor onların, kenarlıklı filan. Evimi tam yerleştireyim, bebek odasını da biraz biraz toparlayayım resmini çeker koyarım.
Bu arada "hoşbulduk" pisi. -tatlicadiarzu-

sen ne aldın uyku setimi nevresim mi?
ya toplamadan evini çeksene fotosunu?
benim aklım karısıyor.
bir ara burada yataktan bahsediliyordu hatırlıyosm ortopedik
olmalı viskon değil falan.

Senin de bana garezin var, beni görünce kaçıyon sanki . Neyse ben de 5'te gideceğim. Bir belgesel daha var.

aa benim burada olduğum saatler belli hergün periyodik biçimde
geliyorum gidiyorum kuşum ne alaka aaaaaklava:
sen nere kayboluyon gün içinde akşam olunca geliosun ben geldiiiiim
diyosun çık çık çık

ayy canım uyku setine bayıldım valla çok güzell nerden aldın yazarsan sevinirim
bu arada çiğdemcim benimkide aşağıda valla bazen öyle bastırıyorki kafasını altıma edecekmiş gibi oluyorum :))

uyku setimi yorgancıoğlu mağazasından aldım.izmirde en iyi bebe yorganı yapan yer başka ilde yok ama online mağazası var googleye yazarsan çıkıyor yorgancıoğlu onlıne diye.
çeşitleride çok birde yıka yıka kullan hiçbirşey olmuyor.

selam kızlar.bugün hastanedeydik. işyeri için çalışabilir belgesi aldım.muayene de oldum bu aarada.

3 haftada 500 gr almış benim minik kızım 1760 gr olmuş.çok şükür herşeyi güzeldi.
ama benim kanım yine düşük çıktı.bakalım dr sonuçları görmedi daha. ne diyecek bilmiyorum.

çiğdem canım ben viscolex yatak aldım park yatak için olanlarından uyku seti almadım kenar mesafeleri az zaten birde demir yada tahta olan yeri yok çocuğun çarpma ihtimali yok nevresim takımı aldım 2 adet birde ayrı yorgan ve yastık aldım canım

aa ben bişi sorucaktm sahi size.
park yatak almış olanlar içine yatak gerekiyor demi?
bi de nevresim takımı gerekli değil mi kızlar?

cnm ben park yatak aldım.içinede viscolex mi ne yataklar varmış onlardan aldım direk yataksız yatırmayı tavsiye etmiyolar.
birde içine nevresim değilde oyun parkı için uyku setleri var onlardan aldım çok şeker duruyor onunda ewde resmini çeker yollarım.
bebek odasının resmini tekrardan deneyeceğim cnm şimdi

sen ne aldın uyku setimi nevresim mi?
ya toplamadan evini çeksene fotosunu?
benim aklım karısıyor.
bir ara burada yataktan bahsediliyordu hatırlıyosm ortopedik
olmalı viskon değil falan.

Bize mağazadan uyku seti verdiler. Ev zaten az çok yerleşti, haftasonu çekerim fotolarını koyarım. Bebek odası ardiye gibi oldu resmen. Yerleştireyim de neyin ne olduğunu görün işte. Halı konacak, şifonyer filan çekilecek. Onları da malum ben yapamam. Kocişin ellerinden öper.

aa benim burada olduğum saatler belli hergün periyodik biçimde
geliyorum gidiyorum kuşum ne alaka aaaaaklava:
sen nere kayboluyon gün içinde akşam olunca geliosun ben geldiiiiim
diyosun çık çık çık

alsanaalsanasmile (biraz sonraki halimiz) kaydirigubbakcemile3

buarada uyku setin beğenmenize çok sewindim kızlar.çok kararsız kalmıştım açıkçası.
kız için çeşit renk desen çok ama erkeğe gelince sınırlı biliyorsunuz.
iyi bari şimdi içime daha çok sindi :)

bende bayıldımmm park yatak aldığım iççin uyku setine gerek yok dediler bende nefresim aaldım o yüzden ama bu uyku seti çok hoş oğluşun güle güle kullansın canım

ben bunu büyüyen bebek karyolası için aldım cnm odasına sereceğim yani.
oyun parkıda aldım yatak odasına koymaya bana da gerek yok dediler onun içine uyku seti almaya ama ben görünce dayanamaadım aldım.nevresimim yok ama sanırım ona da ihtiyacım olacak bu sıcakta yorganla örtülmez ya bebiş

evet park yatak için kenarlıklı sete bencede gerek yok. kumaş kaplı her yanı nasılsa.bende almadım o setten.ama alanlarda güle güle kullansın diyorum

Doğru söyledin. Yataksız yatırılmaz, bir parçası var yatak koyuyorsun üzerine, içinde destekleri var demirden. Oraya hiçbir şey konmadan bebek yatırılmaz ki.

Ya 4 dedi mi çıkma artık sinirleniyorum başkası yapsın yemeği
üff napıym şekerm ben de de bi huzursuzluk oluyo saat 4 dedim mi?
biraz geç kalmış olsam yemin ederim surat hissediyorum yani.yemeği ben yapmıyorum tamamen artk özellikle t.dağdan geldğimden beri.valla kimse otur yapma demiyor ama ben
yüzsüzlük yapıp oturuyorm valla rahatsız da olmuyor değilm.ama oturduğm yerden herşeyi
yapmaya çalışıyorum yine de...bulaşık olayı tarihe karıştı benim için tam 4 gündür..
k.validem sağolsun yapıor ama sızlana sızlana ayyy offf bacaklarım çok ağrıyor falan...yemin ederim ben onun kadar sızlanmıyorum öfff neyse işte öyle böyle geçiriyorm günlerimi...

hmm anladım cnm biz daha park yatak almadık işe bakar mısınız.
bebeğin ilk ihtiyacı olacak olan şeykaydirigubbakcemile3ama bu c.tesi
onu da hallediyoruz hesabıma göre 5.ayına girdiği zaman odasında yatırmaya başlayacağım..4 ay falan yatıcak yani..çok çok iyi birşey almak istemiyorum.
bu yüzden ama nevresim takımı falan alıcaz yine de..

benim oyunparkı için aldığım uyku setide kenarlıklı değil kızlar buarada.
çünkü dediğiniz gibi kenarlarında çok çıkıntı yok birde ağzını yüzünü vuracak yer yok oyun parkında o yğzden kenarlıklıya bencede gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…