2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence debişrşeyin içine dik narinde yıka ne olur ne olmaz boncuk kopup makinaya takılırsa birde tamirciyle uğraşma

aynen nurcan ben de öyle oluyorum herşeyi unutuyorum o an.
ben de pc de not tutuyorum soracaklarımı.kağıda yazsam...
ama doktorun karşısına geçip elimde kağıtla da şiir okuyan ilkokul
çocukları gibi de olmak istemiyorum.birsürü soracağım soru var gitmeden
iyi bir ezber yapıym.zaten karşısına geçtim mi motor takmış gibi oluyorm.
ondan kaynaklanıyor...

Bence dediğim gibi yap sen dik ağzını yıka gitsin:)))
Ben de kızımı göremedim dönmedi yüzünü sıpam bu p.tesi görüşe de 11 gün var sonra zaten haftada 1 e düşecek

nurcan şunu unutma yalnız normal doğum yapacak olanlar gibi sancımızı evde
çekip doğurmaya gitmeyeceğiz arkadaşım.anstezi.doktoru dedi ki hemen ilaç verilmeyecek
ama doğum başladığı anda katater takılacak.ilaçsız bi şekilde beklenecek ne zamanki
açıklık 4cm e ulaşıcak yani sancılar ciddi ciddi rahatsız edicek o zaman ilaç püskürtülecek..

Çİğdoş hayatta açılmıyor bildiğin teğelle dik yani sonra da sökersin çok kolay oluyor

şu havalar bi düzelsin ilk işim perdeleri yıkamak olacak güzel güzel 2 satte
kurusunlar alır içeri ütülerim o zaman daha tüller var güneşlikler var.oturma odamın
koltukları yastıklı onların kılıfları var yıkanıp ütülenecek..

koltuklar silinecek...
halılar yıkamaya verilecek..
vitrin içindeikler indirilip yıkanacak yerleşecek..
mutfak banyo fayanslarım silinecek...
camlar silinecek
dip köşe temizlik ayyy ayy.
allahtan derli toplu heryerim bi tek mis.odam doruk un kıyafetleri duruyor
odanın kokusu çıksa da yerleştirsem...

anladım çiğdemcim zaten benim koca benden pimpirikli hemen gideriz doktora diyor :)))

Valla çiğdoş çokmuş senin işin kadın alsan? Benim her hafta geliyor ya yarım gün yarın hollerin ve oturma odasının duvarlarını silecek haftaya banyo fayanslarını ovacak biz de annemle önümüzdeki hafta masalın odasını yerleştirip vitrinleri ve benim dolabımı indiricez. Haftaya pek gelemem kızmayın olur mu

bizim odamızda geldi buarada herşeyi çok güzel olmuş:) aklıma geldikçe girip bakıyorum çok az eksiklerimiz kaldı :)

merak etme ben seni hiç beklemiyorum kuşum haftayakaydirigubbakcemile3
sen yap işlerini rahat rahat hatta ben de rahatlarımkaydirigubbakcemile3

kadın alma işine gelince hangi birini yaptırayım ki kadına??
1 günde bitmez demi hepsi?
olmadı 2 gün gelsin?

bizim odamızda geldi buarada herşeyi çok güzel olmuş:) aklıma geldikçe girip bakıyorum çok az eksiklerimiz kaldı :)

güle güle kullanınn odanızı nasıl kokuyor mu?
benimkinin kapakları çekmeceleri ardına kadar açık uyksu setlerini
perdelerini çıkardım.avizelerini poşetledim öyle duruyor.rafı isimliği falan da asılmadı.
yani daha pek girip bakılacak bir yanı yokkaydirigubbakcemile3

İki gün lazım canım ya da temizleme şirketi ile anlaş daha uyguna gelir sanırım. Aaa neden sen de rahat ediyormuşsun ben yine en kötü akşamları sabahları uğrar okurum seni ben boş bırakmam

benimki çok çok az kokuyor bizimkininde yatağı yok daha perdesi halısı avizesi yok onlar alınmadı henüz.
kıyafetlerini yıkamadan yerleştirdi kardeşim koku var ama kırmadım onu çok hevesliydi nasılsa yıkanacak kıyafetler.bende girip girip onlara bakıyorum işte hihoyyyt

İki gün lazım canım ya da temizleme şirketi ile anlaş daha uyguna gelir sanırım. Aaa neden sen de rahat ediyormuşsun ben yine en kötü akşamları sabahları uğrar okurum seni ben boş bırakmam

senin gazınla ben de işlerimi yaparım demek istedim kuşum yoksa çok özlerim ben seni valla:sinifsinif:
haftaya çıksa kokusu odanın yerleştirsem kocişe söyliym de bu akşam dolapları bi
silelim biz odanın...

Sil canım bak yumuşatıcı var ya onu sulandır yani kovanın içine su koy içine yumuşatıcı koy onla sil süper kokuyor ben hatta öyle fısfıslara doldurup ütü yaparken kullanıyordum ondan sıktım hergün kokusu geçsin diye dolapların içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…