- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
bence debişrşeyin içine dik narinde yıka ne olur ne olmaz boncuk kopup makinaya takılırsa birde tamirciyle uğraşma
Çİğdoş hayatta açılmıyor bildiğin teğelle dik yani sonra da sökersin çok kolay oluyor
Valla çiğdoş çokmuş senin işin kadın alsan? Benim her hafta geliyor ya yarım gün yarın hollerin ve oturma odasının duvarlarını silecek haftaya banyo fayanslarını ovacak biz de annemle önümüzdeki hafta masalın odasını yerleştirip vitrinleri ve benim dolabımı indiricez. Haftaya pek gelemem kızmayın olur mu
bizim odamızda geldi buarada herşeyi çok güzel olmuş:) aklıma geldikçe girip bakıyorum çok az eksiklerimiz kaldı :)
merak etme ben seni hiç beklemiyorum kuşum haftayakaydirigubbakcemile3
sen yap işlerini rahat rahat hatta ben de rahatlarımkaydirigubbakcemile3
kadın alma işine gelince hangi birini yaptırayım ki kadına??
1 günde bitmez demi hepsi?
olmadı 2 gün gelsin?
bizim odamızda geldi buarada herşeyi çok güzel olmuş:) aklıma geldikçe girip bakıyorum çok az eksiklerimiz kaldı :)
güle güle kullanınn odanızı nasıl kokuyor mu?
benimkinin kapakları çekmeceleri ardına kadar açık uyksu setlerini
perdelerini çıkardım.avizelerini poşetledim öyle duruyor.rafı isimliği falan da asılmadı.
yani daha pek girip bakılacak bir yanı yokkaydirigubbakcemile3
İki gün lazım canım ya da temizleme şirketi ile anlaş daha uyguna gelir sanırım. Aaa neden sen de rahat ediyormuşsun ben yine en kötü akşamları sabahları uğrar okurum seni ben boş bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?