Sil canım bak yumuşatıcı var ya onu sulandır yani kovanın içine su koy içine yumuşatıcı koy onla sil süper kokuyor ben hatta öyle fısfıslara doldurup ütü yaparken kullanıyordum ondan sıktım hergün kokusu geçsin diye dolapların içine
selam arkadaşlar herkeslr iyidir umarım bende 2 gündür evle uğraşıyorum cumartesi günüm var dün kadın geldi akşam 9 da (akrabamız )gitti bende onun peşinde çekmece falan yerleştirdim atılcakları ayıkladım hiçççççççç iş yapmaya yapmaya baya hamlamışım her tarafım ağrıyor eşimde çok kızdı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin fazla rahat davranmaya başladın sabret diyor annen gelince yerleştirir herşeyi ama işte ben dayanamadım bugünde salonuma perde yaptırdım o geldi takıldı şimdi bitti yavaş yvaş hazırız artık annem gelince bebek eşyaları yıkanıp ütülencek bir kaç alıncaklarım var onlar halolcak sonrada allahın izni ile oğluşumun gelişini beklicez
hoşgeldin canancım ya bence de okadar rahat davranmasan iyi olur..
biraz daha bekle yapan olur illaki...
canım artık aşağıdalar bnde epeydir öyle kasıklarda kolları ve kafasıyla yapıyor o hareketleri canım meraklanacak birşey yok yanikızlar 3 gündür oğlumun hareketlerini iyice kasıklarımda hissediyorum..
pıtır pıtır oralarda...aşağıya mı indi ne..hafif öne doğru eğilsem rahatsız oluyor beyefendi
dürtüklüyor bacaklarımın üst kısmını...
Evet çiğdoş kız benim 1 ayda çıktı kokusu napalım boşver çıkar elbet sen sil haftaya da yerleştirirsin yeter çıkmıştır o kadar kokusu...
Canancım hoşgeldin canım perdelerini iyi günlerde kullan ama eşin haklı çok yormuşsun kendini 2-3 hafta daha sabır arkadaşım
buda uyku setimiz nasıl sizce kızlar?
buda uyku setimiz nasıl sizce kızlar?
Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum.aslında aylardır kadınlar klübünde bazı başlıkları okuyorum ama ağustps annelerini yeni gördüm.tabi geçmişi pek okuyamadım.
aranıza katılmak istedim.benim de doğumum 16 ağustos görünüyor.bu arada yazıların aşağısındaki bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteren sevimli şekiller nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?