2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar herkeslr iyidir umarım bende 2 gündür evle uğraşıyorum cumartesi günüm var dün kadın geldi akşam 9 da (akrabamız )gitti bende onun peşinde çekmece falan yerleştirdim atılcakları ayıkladım hiçççççççç iş yapmaya yapmaya baya hamlamışım her tarafım ağrıyor eşimde çok kızdı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin fazla rahat davranmaya başladın sabret diyor annen gelince yerleştirir herşeyi ama işte ben dayanamadım bugünde salonuma perde yaptırdım o geldi takıldı şimdi bitti yavaş yvaş hazırız artık annem gelince bebek eşyaları yıkanıp ütülencek bir kaç alıncaklarım var onlar halolcak sonrada allahın izni ile oğluşumun gelişini beklicez

geçen seferde ben de öyle yapmıştım.yumoş extra dan dökmüstm içine
yine öyle yapıcam kız didem bizim aldığımız yerin mobilyaları bukadar çok
kokuyor herkes öyle çok çok kokmuyor diyor baksana...

hoşgeldin canancım ya bence de okadar rahat davranmasan iyi olur..
biraz daha bekle yapan olur illaki...

odanın şimdilik fotosu yok malesef daha eksiği çok diye çekmedim herşeyi tam olsun istiyorum.
bu mobilya takımına benziyor kulpları falan farklı

kızlar 3 gündür oğlumun hareketlerini iyice kasıklarımda hissediyorum..
pıtır pıtır oralarda...aşağıya mı indi ne..hafif öne doğru eğilsem rahatsız oluyor beyefendi
dürtüklüyor bacaklarımın üst kısmını...

Evet çiğdoş kız benim 1 ayda çıktı kokusu napalım boşver çıkar elbet sen sil haftaya da yerleştirirsin yeter çıkmıştır o kadar kokusu...

Canancım hoşgeldin canım perdelerini iyi günlerde kullan ama eşin haklı çok yormuşsun kendini 2-3 hafta daha sabır arkadaşım

ayy canım uyku setine bayıldım valla çok güzell nerden aldın yazarsan sevinirim
bu arada çiğdemcim benimkide aşağıda valla bazen öyle bastırıyorki kafasını altıma edecekmiş gibi oluyorum :))

hoşgeldin canancım ya bence de okadar rahat davranmasan iyi olur..
biraz daha bekle yapan olur illaki...

bugün yatıp dinleniyorumm canım fazla birşey yapmasamda yoruluyorum artık fazla kimse birşey yapmıyor ayaklanım diye anneciğim pazartesi salı gelecek inşallah o yapar ufak tefek işleri

canım artık aşağıdalar bnde epeydir öyle kasıklarda kolları ve kafasıyla yapıyor o hareketleri canım meraklanacak birşey yok yani

sağolasın canımmm çok haklısın sabırr etmek lazım annem gelince rahtalıyacağım evin içinde bile kaldırmaz sağolsun

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum.aslında aylardır kadınlar klübünde bazı başlıkları okuyorum ama ağustps annelerini yeni gördüm.tabi geçmişi pek okuyamadım.
aranıza katılmak istedim.benim de doğumum 16 ağustos görünüyor.bu arada yazıların aşağısındaki bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteren sevimli şekiller nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz.

bende bayıldımmm park yatak aldığım iççin uyku setine gerek yok dediler bende nefresim aaldım o yüzden ama bu uyku seti çok hoş oğluşun güle güle kullansın canım

aa ben bişi sorucaktm sahi size.
park yatak almış olanlar içine yatak gerekiyor demi?
bi de nevresim takımı gerekli değil mi kızlar?

Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı temmeni ederim. İlk sayfada tickerların nasıl yapılabileceği ayrıntılı şekilde anlatılmış...
Bir de Hallisna arkadaşımıza özel mesajla bilgilerini iletirsen, listemize ekleyebilir seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…