2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bende halı aradım canım çıktı ama yok yok olanlarda kocaman akıl var mantık var çocuk odasına o kadar büyük halı yapılır mı

Kızlar gelişimhalı ya baktınızmı orda çok güzel halılar var ben bayıldım valla opuyorumnanaktan link eklemeyi bilmiyorum ama internet sitesinden bakabilirsiniz

Ya bu halsizlik ve uyku hali herkeste var sanırım.Bende 2-3 gündür çok kotuyum.Kıpırdıcak halim yok.Bugun oglen bir uyudum.3 saat uyumusum.Eşimin telefonuna uyandım.Kan ilacım bitmişti almadım.Herhalde ondan oldu diye düşünüyorum.Hemen almam lazım.Yoksa yastıktan başımı kaldıramıyorum.

slm kzılar naıslsınz?
kaç gündür giriyorum okuyp çıkıyorum yazmaya hem fırsatım olmuyor hemde içimden gelmiyo bu aralr
babm hasta zeynep diş çıkarıyo evde çok işim var annem gelemiyo sayayım mı daha offf
neyseee
bebek şekerleriyle ilgigli bişey sorucam
hani nette bir sürü site varya 100 adet 18 tl falan yazıyo mesela kesede,1 kg lavanta 10 tl yazıyo
ben 50 tane almak istiyorum kesede 9 tl mi ödeyeceğim yoksa illa 100 mü olacak bilginiz var mı ya

merhabalar uzun zamandır yazma fırsatım olmadı dik oturunca karnım kalbime baskı yapıyor :)) Halı konusunu konuşmuşunuz ben firststeps'e yaptırdım. Bebeğin odasındaki desenin aynısından buldum fiyatı da uygun geldi. ısterseniz bir bakın internet sitesinden. Geçen hafta ürün de geldi çok memnun kaldım tavsiye ederim. Pazartesi kontrolümüz var 1 ay daha geçti kuzumu görmeyeli bakalım tipi her gittiğimde değişmiş oluyor çok merak ediyorum. Bu arada ne yesem hazımsızlık yapıyor şuruptan allah razı olsun iyi geliyor. Mobilyalar halı v.s. herşey hazır artık önümüzdeki günlerde yıkamaya başlayacağız nevresimler kıyafetleri v.s. bir de çantam için alacakları v.s. Herşey çok güzel ve zevkl oldu inşallah kuzularımız hep güzelliklerle karşılaşırlar. Kızımla heyecanla aşk-ı memnuyu izliyoruz, hepinize iyi geceler & Sevgiler

Herkese merhaba, öncelikle bu ilk yazım umarım devamı da gelir...siteye üyeliğim vardı ama takipçisi değildim, açıkçası pişman oldum... ne güzel paylaşımlarda bulunmuş, arkadaşlıklar edinmişsinzi beni de aranzıa alırsanız çok mutlu olrum... ben de bugün itibari ile 32+1 haftalık hamileyim ve 19 ağustosta kısmet lursa hayırlısı ile kızımı kucağıma alıcam... belki bu konu hakkında yüzlece kez yazışmış olabilirsiniz ama ben yine de sizlere bişi danışmak istiyorum, ağustosun sıcağında bebişlermize ne giydircez sadece hastane çıkışı, bodyler ve ayaklı pijama altları yeterli olcak mı bn de sadece bunlar var... çantamı hazırlamak istiyorum artık ama bu kıyafetler bana hem az hem de ne bileiim içime pek sinmioo kalınmış gibi geliyor... siz neler aldınız? söz burdaki tüm yorumları okucam ben de ama yarın, uykum kaçmıştıı ama pc gözlerimi çok yordu... herkese sevgiler, görüşmek üzere...

günaydın canlarrr nasılsınız
ben uykusuz ve sıkıcı bir gece geçirdim bir taraftan terledim bi taraftan üşüdüm anlamadım neden öle olduğumu
ve şimdi azcık sersem gibiyim

CANIM BENİM HOŞGELDİN! UMARIM SAĞLIKLA KUZUNU ALIRSIN KUCAĞINA. BEN ÇANTAMA KUZUM İÇİN; HASTANE ÇIKIŞI İKİ TAKIM KOYDUM, ZATEN İÇİNDE GEREKLİ OLANLAR VAR! ONUN DIŞINDA TABİ EVDE DE BULUNDURMAK ŞART! GÜNDE DÖRT BEŞ KEZ DEĞİŞTİRİYORUM DİYEN BİLE VAR. KIYAFET DIŞINDA, YENİ DOĞAN BEZİ, ISLAK MENDİL V.S HAZIRLADIM.. BAKALIM AKLIMA GELDİKÇE KOYUYORUM ZATEN. SEVGİLER CANCAN.opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN CANIMCIM, UMARIM GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN,NE ZAMAN GİDİCEKSİN PEKİ KUZUNU GÖRMEYE? BEN KUZUMUN CİCİLERİNİ YIKADIM VE ÜTÜLEDİM... Bİ KAÇ BİŞİ KALDI EKSİK! BU ARADA AŞK-I MEMNU DAHA HEYECANLI BİTER SANIYODUM, FİNAL SAHNESİNİ KISA TUTMUŞLAR.. EŞİM DE DİYOKİ; OH BE ÖLDÜ KURTULDUK.. :roflol:

DAMLAAA BU HALILAR ÇOK TATLI...

Kızlar gelişimhalı ya baktınızmı orda çok güzel halılar var ben bayıldım valla opuyorumnanaktan link eklemeyi bilmiyorum ama internet sitesinden bakabilirsiniz
BEN O SİTENİN HALILARINA BAKTIM, TAM KAFAMDA KURDUĞUM GİBİ DEĞİŞİK TASARIMLI.. AMA ÇOK PAHALI YA :bbo: LİNK EKLERKEN DÜNYA ŞEKLİNDE MAVİ BİŞİ VAR ONU TIKLA LİNKİ YAPIŞTIR. ZATEN MAUSE İLE ÜZERİNE GELİNCE "LİNK EKLE" YAZAR.. opuyorumnanaktan

Herkese günaydın,

Mutluluktan ağlıycam şimdi son iş günümmmmmmmmmmm

gözün aydın serdemciğim bişey sorucam şuan 35 haftasın içindesin demi bende 35+2 iyim 36 nın içinde ve 36+0 olana kadar çalışıcam diye biliyorum sen 1 hafta öncedenmi ayrılacaksın canım yoksa senin ayrıldığın tarihdemi ayrılınıyor izine.beni bilgilendirirsen çok sevinirim canım

son iş günün mü kaydirigubbakcemile2zemuszemus
ay süper bişey yaaakaydirigubbakcemile2zemuszemus
ben de istiyorummkaydirigubbakcemile3

Darısı başına canım bilgisayar dosyalarımı toparladım çekmecelerimi düzene koydum son işleri de halledip öğlene kadar her şeyi bitiricem işallah sonra da veda turları sonuçta 6 ay uzun 1 süre

Canım normalde 37+0da ayrılınıyor ben 2 hafta önce 35+0da ayrılmış olacağım 2 hafta yıllık iznim var onları kullanıcam. Daha doğrusu 1 hafta yıllık izin ve 36+0da rapor alıcam doğum sonrasına da 8+4 aktarmış olacağım 1 de yıllık izin 13 hafta edecek yine:)))Biraz karışık anlattım özetle yıllık izinleri saydırıp erken çıkıyorum izne çünkü benim sezeryan canım 2-3 haftam kalıyor evde ancak biter hazırlıklar

Herkese günaydın,

Mutluluktan ağlıycam şimdi son iş günümmmmmmmmmmm

Darısı başıma didemcim!! Ben işler başımdan aşkım gitsem de bırakmazlar! mafoldumben Adına çok sevindim kuzum. :1hug:

Didemcim ya neden öyle yaptın,sen mi istedin izni kullanmayı, ben yıllık izinimi de doğum sonuna eklettim çünkü kuzumla daha çok kalayım diye.. Ben 37.haftaya kadar çalışcam, 16 temmuz da izne ayrılıyorum işte. :kedi:

Gurbetcim son hafta çok köttüyüm artık duramıyorum ki artık hafta haftayı aratıyor ve açıkçası evde de çok işim var zaten 5 ay kuzumla kalacağım 1 hafta için gerek yok bence doktorum da izne çık diye baskı yapıyordu

günaydın annoşlarr nassınızzz:)))
didocum senide tebrik ederim son iş gününmüş darısı diğer çalışan annelere inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…