Kuzum günaydın sen neden ağlıyorsun kıyamam ben sana:teytey:
Gurbetcim son hafta çok köttüyüm artık duramıyorum ki artık hafta haftayı aratıyor ve açıkçası evde de çok işim var zaten 5 ay kuzumla kalacağım 1 hafta için gerek yok bence doktorum da izne çık diye baskı yapıyordu
günaydın annoşlarr nassınızzz:)))
didocum senide tebrik ederim son iş gününmüş darısı diğer çalışan annelere inşallahh
Sağolun kızlar valla evde daha çok yorulurum sanırım. Masal'ın odası yerleşecek, benim dolaplar yerleşecek vitrinler indirilip temizlenecek çantamız hazırlanacak:)
Darısı başına canım bilgisayar dosyalarımı toparladım çekmecelerimi düzene koydum son işleri de halledip öğlene kadar her şeyi bitiricem işallah sonra da veda turları sonuçta 6 ay uzun 1 süre
Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım. Didoşummm hayırlı olsun, kurtuluyorsun bugün.
Sanırım ben de ağlayacağım senağlama
günaydın annoşlarr nassınızzz:)))
didocum senide tebrik ederim son iş gününmüş darısı diğer çalışan annelere inşallahh
Hoşgeldim şekerim. Karışık kuruşuk, karman çorman; dokunsalar ağlarım sanırım... Sen nasılsın?
ohhh süpper tabi vedalaşmak lazım doğum hali nolur nolmaz hayırlısıyla kurtulup geri dönersin inşallah canım
bebeğine annenmi bakıcak
evde pc varmı sizin
günaydın canım
off sıra ile galiba yaa
hepimiz depresifiz bugünlerde
günaydın canım bis iyiyiz sen nasılsın bakim
günaydın canım :)günaydın annoşlarr nassınızzz:)))
günaydın seker ya bende dun ask-ı memnuda bi ağladım normalde o dızıyı hıc sevmem ama dun bayag agladım esımde saskınlıkla benı ızledı:)
Ne bileyim, garip hissediyorum kendimi. Sanırım depresyona giriyorum mafoldumben . Off of, çok karışığım çok...
gnydın cnm ay yerım ben onun odasınıSağolun kızlar valla evde daha çok yorulurum sanırım. Masal'ın odası yerleşecek, benim dolaplar yerleşecek vitrinler indirilip temizlenecek çantamız hazırlanacak:)
günaydın bebısım nasılsın?
canım yaa valla bende pek farklı değilim depresifim kaç gündürde işte geçiştiriyorum kendimi ya hormonlardan ya başka bir şeyden tatlım geçecek inşallah bebişlerimizde hissedicek diye korkuyorum ama :2:
bende ağlama değilde böyle saldırasım var etrafa kocamı mesela gırtlaklayabilirim kaydirigubbakcemile3
sağol canım yaa aynı tastan su içiyoz iştee bebişlerimiz gelsede biran öncee sıkılmaya vakit bulamasakkkkk
günaydın canım :)
günaydın seker ya bende dun ask-ı memnuda bi ağladım normalde o dızıyı hıc sevmem ama dun bayag agladım esımde saskınlıkla benı ızledı:)
gnydın cnm ay yerım ben onun odasını
günaydın bebısım nasılsın?
iyiyim canım günaydın sanada sen nasılsın
Canım normalde 37+0da ayrılınıyor ben 2 hafta önce 35+0da ayrılmış olacağım 2 hafta yıllık iznim var onları kullanıcam. Daha doğrusu 1 hafta yıllık izin ve 36+0da rapor alıcam doğum sonrasına da 8+4 aktarmış olacağım 1 de yıllık izin 13 hafta edecek yine:)))Biraz karışık anlattım özetle yıllık izinleri saydırıp erken çıkıyorum izne çünkü benim sezeryan canım 2-3 haftam kalıyor evde ancak biter hazırlıklar
gunaydın canım nasılsıngünaydın kızlar...
kaydirigubbakcemile3
inşallah canom
günaydın canım :)
gnydın cnm ay yerım ben onun odasını
iyiyim canım günaydın sanada sen nasılsın
ıyıyım seker bende ıste yarına randevu aldım burda bı gorunup kayserıye gıdıcem 9 temmuzda ınsallah bı aksılık olmazsa :)
slm kzılar naıslsınz?
kaç gündür giriyorum okuyp çıkıyorum yazmaya hem fırsatım olmuyor hemde içimden gelmiyo bu aralr
babm hasta zeynep diş çıkarıyo evde çok işim var annem gelemiyo sayayım mı daha offf
neyseee
bebek şekerleriyle ilgigli bişey sorucam
hani nette bir sürü site varya 100 adet 18 tl falan yazıyo mesela kesede,1 kg lavanta 10 tl yazıyo
ben 50 tane almak istiyorum kesede 9 tl mi ödeyeceğim yoksa illa 100 mü olacak bilginiz var mı ya
Hiç keyfim yok, korkuyorum doğurmaktan. Sonra anne olmaya hazır mıyım bilemiyorum. Çok büyük sorumluluk malum... Evlenirken de böyle hissetmiştim kendimi. Çok fenayım. Kocamla aramız çok iyi, yeni evliler gibiyiz, aman neyse bilemiyorum işte... :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?