2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sende haklısın kuzum aslında,evde dinlen ama, çok yorma kendini..Hayırlı olsun tekrar a.s.

Sağolun kızlar valla evde daha çok yorulurum sanırım. Masal'ın odası yerleşecek, benim dolaplar yerleşecek vitrinler indirilip temizlenecek çantamız hazırlanacak:)

Sağolun kızlar valla evde daha çok yorulurum sanırım. Masal'ın odası yerleşecek, benim dolaplar yerleşecek vitrinler indirilip temizlenecek çantamız hazırlanacak:)

Taş çatlasın 3 gün sürer o iş be kuzucum. Yavaş yavaş yap yorulma olur mu?

Darısı başına canım bilgisayar dosyalarımı toparladım çekmecelerimi düzene koydum son işleri de halledip öğlene kadar her şeyi bitiricem işallah sonra da veda turları sonuçta 6 ay uzun 1 süre

ohhh süpper tabi vedalaşmak lazım doğum hali nolur nolmaz hayırlısıyla kurtulup geri dönersin inşallah canım
bebeğine annenmi bakıcak
evde pc varmı sizin

Günaydın kızlar, herkes iyidir umarım. Didoşummm hayırlı olsun, kurtuluyorsun bugün.

Sanırım ben de ağlayacağım senağlama

günaydın canım
off sıra ile galiba yaa
hepimiz depresifiz bugünlerde

günaydın annoşlarr nassınızzz:)))
didocum senide tebrik ederim son iş gününmüş darısı diğer çalışan annelere inşallahh

günaydın canım bis iyiyiz sen nasılsın bakim

Hoşgeldim şekerim. Karışık kuruşuk, karman çorman; dokunsalar ağlarım sanırım... Sen nasılsın?

canım yaa valla bende pek farklı değilim depresifim kaç gündürde işte geçiştiriyorum kendimi ya hormonlardan ya başka bir şeyden tatlım geçecek inşallah bebişlerimizde hissedicek diye korkuyorum ama :2:
bende ağlama değilde böyle saldırasım var etrafa kocamı mesela gırtlaklayabilirim kaydirigubbakcemile3

sağol canım yaa aynı tastan su içiyoz iştee bebişlerimiz gelsede biran öncee sıkılmaya vakit bulamasakkkkk

günaydın annoşlarr nassınızzz:)))
didocum senide tebrik ederim son iş gününmüş darısı diğer çalışan annelere inşallahh
günaydın canım :)

Ne bileyim, garip hissediyorum kendimi. Sanırım depresyona giriyorum mafoldumben . Off of, çok karışığım çok...
günaydın seker ya bende dun ask-ı memnuda bi ağladım normalde o dızıyı hıc sevmem ama dun bayag agladım esımde saskınlıkla benı ızledı:)
gnydın cnm ay yerım ben onun odasını

günaydın bebısım nasılsın?

Hiç keyfim yok, korkuyorum doğurmaktan. Sonra anne olmaya hazır mıyım bilemiyorum. Çok büyük sorumluluk malum... Evlenirken de böyle hissetmiştim kendimi. Çok fenayım. Kocamla aramız çok iyi, yeni evliler gibiyiz, aman neyse bilemiyorum işte...
:gitme:

sağol canım yaa aynı tastan su içiyoz iştee bebişlerimiz gelsede biran öncee sıkılmaya vakit bulamasakkkkk

kaydirigubbakcemile3
inşallah canom

Canım bişey daha sormak istiyorum sana 1 hafta yıllık izinden sonra rapor alıcam yazmışsın,ben bu hafta hastanede yattım kan takıldı dr yattığım günler için rapor almak istediğimi söylediğimde bana rapor veremeyeceğini söylemişti.hani biz şuanda 32 haftadan sonra izinli olupda çalışıyoruz ya bu sebebden dolayı veremeyeceğini söylemişti.yanı sana sormak istediğim,ben rapor alsam 1 hafta alabiliyormuyum sonrada 37 haftam doluyor iznim başlıyor 1 hafta erken çıkmak istiyorum kusura bakma uzun oldu umarım anlatabılmışımdır.

günaydın kızlar...
gunaydın canım nasılsın

kızlar bilgisi olan varsa cevap yazarsa çok memnun olurummzemuszemus

maşallah tatlım kocişlen aranız iyiyse ne mutlu size herşeyin üstesinden gelirsiniz elbette yine nedirki meleğin gelince onun sorumluluğunu fazlasıylan iyi taşıycaksın eminim ben
iyi anneler bu endişeyi bence taşır tatlım opuyorumnanaktan ve en güzel annlerde bence onlar olurlar sen içini ferah tut bunları hissetmen çok normal
benim depresifliğim bunlarlan ilgili değil malesef hayat memat mevzuları kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…