2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım..bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı dilerim..
yardımcı olmak için özeline mesaj attım canım...opuyorumnanaktan

hoşbuldum onatçım eh işte iyi sayılırım...çok keyifli değilim bugün..
akşam aşk-ı memnuda çok ağladım ondan olsa gerekkaydirigubbakcemile3

Ya kaynanam ya üfff damadı 2000tlye damatlık beğenmiş alıcakmış bu da benim gelinliğimi bile kendim almıştım yuh dedim yeterki huzursuzluk çıkmasın diyor bizim düğünde yaptıklarını unuttu

hoşbuldum onatçım eh işte iyi sayılırım...çok keyifli değilim bugün..
akşam aşk-ı memnuda çok ağladım ondan olsa gerekkaydirigubbakcemile3

bende cok agladım :) sımdıde ıstıkbalın servısı gelcek belkı bu 5.gelıslerı artık bıktım yapamıyorlar tamır oluyor sonra yenıden bozuk cekmeceler ugrasıp duruyorum bende

özlemcim benim de pek bilgim yok en iyi didem bilir...
günaydın bu arada...

güanydın beyazcım benim bebek şekerleriyle ilgli çok bir bilgim yok malesef

çiğdemcim sanada günaydın

sağolun kızlar
zeynebi uyuttum bi bakayım dedim
ortalığı toplayauyım çntamızı hazırlaycam annemlere gidiyorum bugün yarındüğün var zeynebi oraya bırakır gideriz kocişle dedik

Herkese gÜnaydın umarım bırgÜn bızde bugÜn son ıŞ gÜnÜm yarın evdeyız dıyebılırz sonra da kızımı bekleyenbılırım :)
ama benmde bugÜn son yarın ızınlıyım kızımı gÖrÜcem kızımın hastahane Çantasını hazırladım akŞam cok duygulandım bende aĞladım :)))
ama benım Çantam hala hazır deĞıl(((((

günaydın canım
ne güzel izne çıkıcan hadi hayırlısı şekercim
benimde eksiklerim var ama bebişin yok gibi sanırım prosedür hep böylee kaydirigubbakcemile3

bende cok agladım :) sımdıde ıstıkbalın servısı gelcek belkı bu 5.gelıslerı artık bıktım yapamıyorlar tamır oluyor sonra yenıden bozuk cekmeceler ugrasıp duruyorum bende

günaydınlar canlar
nasılsınızz
iyilik şekerim şte hava kpalı bugün yine keyfi kaçıyor insanın böyle havalarda..
sen nasılsın?

hoşgeldin canım...

Kızlar ben diziye ağlamadım diziyi izlerken başka bişeye ağladımmmm..
ama veda da çok fenaydı haniiii...

ay ıstıkbalın servısının kafasına cakıcam sımdı matkapı mal mal yapmaya calısıyorlar yapamıyorlarda cıldırcam

günaydın kızlar....
bugün gece uyuyamadım hiç eve girmiş bi sinek sabahlar olmadı:)
saat 8 de uyudum sabah az önce uyandım şimdi mamiş yiyip gelcez öptük sizi...

hayırdır seker neye agladın ? :) aslında ben hem dızıye agladım hemde bıhter 1983 dgmluymus gıbı yazmıslar benım ablamda 1983 dgmluydu 2007 öldü o aklıma geldı bende ona agladım ama benım ablam sakattı bı yerde acılarından kurtuldu sayılır

Kızlar moralim çok bozuk şuan!! mafoldumben Babam hastanede birazdan anjiyo olcakmış, damar tıkanıklığı vardı. Anjiyo işe yaramazsa ameliyat olcakmış!! Oyy kıyamam ben babamaa... İnşallah herşey yolunda gider! Ağladım ağlicam... Off ya!! mafoldumben

Üff bir koşu eve gittim geldim. Motoru da bozmuşum iyi mi? Yeni gelen annecikler hoşgeldiniz. Çiçekcim kocamla maşallahımız var. Dün gece dizlerinde film izledim. Sabah öpücüklere boğuldum koklandım. Gelecek korkusu diye birşey varsa, sanırım ona tutuldum ben.
Hayat memat derken neyi kastettin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…