herkese günaydınn
Herkese merhaba, öncelikle bu ilk yazım umarım devamı da gelir...siteye üyeliğim vardı ama takipçisi değildim, açıkçası pişman oldum... ne güzel paylaşımlarda bulunmuş, arkadaşlıklar edinmişsinzi beni de aranzıa alırsanız çok mutlu olrum... ben de bugün itibari ile 32+1 haftalık hamileyim ve 19 ağustosta kısmet lursa hayırlısı ile kızımı kucağıma alıcam... belki bu konu hakkında yüzlece kez yazışmış olabilirsiniz ama ben yine de sizlere bişi danışmak istiyorum, ağustosun sıcağında bebişlermize ne giydircez sadece hastane çıkışı, bodyler ve ayaklı pijama altları yeterli olcak mı bn de sadece bunlar var... çantamı hazırlamak istiyorum artık ama bu kıyafetler bana hem az hem de ne bileiim içime pek sinmioo kalınmış gibi geliyor... siz neler aldınız? söz burdaki tüm yorumları okucam ben de ama yarın, uykum kaçmıştıı ama pc gözlerimi çok yordu... herkese sevgiler, görüşmek üzere...
herkese günaydınn
gunaydın canım nasılsın
kaydirigubbakcemile3
inşallah canom
ıyıyım seker bende ıste yarına randevu aldım burda bı gorunup kayserıye gıdıcem 9 temmuzda ınsallah bı aksılık olmazsa :)
eh hadi bakalım hayırlısı
kayseride doğum yapıcaksın dimi
hoşbuldum onatçım eh işte iyi sayılırım...çok keyifli değilim bugün..
akşam aşk-ı memnuda çok ağladım ondan olsa gerekkaydirigubbakcemile3
özlemcim benim de pek bilgim yok en iyi didem bilir...
günaydın bu arada...
güanydın beyazcım benim bebek şekerleriyle ilgli çok bir bilgim yok malesef
çiğdemcim sanada günaydın
günaydın kızlar...
Günaydın kızlar...
sağolun kızlar
zeynebi uyuttum bi bakayım dedim
ortalığı toplayauyım çntamızı hazırlaycam annemlere gidiyorum bugün yarındüğün var zeynebi oraya bırakır gideriz kocişle dedik
Herkese gÜnaydın umarım bİrgÜn bİzde bugÜn son İŞ gÜnÜm yarın evdeyİz dİyebİlİrz sonra da kızımı bekleyenbİlİrİm :)
ama benmde bugÜn son yarın İzİnlİyİm kızımı gÖrÜcem kızımın hastahane Çantasını hazırladım akŞam cok duygulandım bende aĞladım :)))
ama benİm Çantam hala hazır deĞİl(((((
bende cok agladım :) sımdıde ıstıkbalın servısı gelcek belkı bu 5.gelıslerı artık bıktım yapamıyorlar tamır oluyor sonra yenıden bozuk cekmeceler ugrasıp duruyorum bende
iyilik şekerim şte hava kpalı bugün yine keyfi kaçıyor insanın böyle havalarda..günaydınlar canlar
nasılsınızz
Herkese gÜnaydın umarım bİrgÜn bİzde bugÜn son İŞ gÜnÜm yarın evdeyİz dİyebİlİrz sonra da kızımı bekleyenbİlİrİm :)
ama benmde bugÜn son yarın İzİnlİyİm kızımı gÖrÜcem kızımın hastahane Çantasını hazırladım akŞam cok duygulandım bende aĞladım :)))
ama benİm Çantam hala hazır deĞİl(((((
iyilik şekerim şte hava kpalı bugün yine keyfi kaçıyor insanın böyle havalarda..
sen nasılsın?
hoşgeldin canım...
Kızlar ben diziye ağlamadım diziyi izlerken başka bişeye ağladımmmm..
ama veda da çok fenaydı haniiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?