2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız kocanın arkasından iş cevirme işte diyorum yaaa öyle yapsan kocanında haberi
olsun ne diyecek ki?hatta ikinizin adresi olsun beraber yapın anlamadın galiba neyse...

anlat anlat ama resmini görmeyelim , meraktan çatlayalım. :dilcikar:

Güle güle canım, kardeşinin doğum günü kutlu olsunn. opuyorumnanaktan
teşekkür ederim

Kendine iyi bak canım, kardeşin de iyi ki doğmuş...

teşekkür ederim

kız kocanın arkasından iş cevirme işte diyorum yaaa öyle yapsan kocanında haberi
olsun ne diyecek ki?hatta ikinizin adresi olsun beraber yapın anlamadın galiba neyse...

kocanın adına acın birlikte cekilmilş fotoları koyun :)

O konulara hiç girmesek, çok derin çıkamayabiliriz. Face deyince sinirlerim zıplıyor. Ahan da ekledim resimlerimi. 10-15dk sonra kaldırırım.

beeeey fıstığım benim maaaşşşalllaahhhh...
o saçları düzleştirion mu hep sende benim gibi...

Evet maalesef; gördüğün üzere saçlarım çok gür. Doğal olarak da kıvır kıvır, sinir ediyor beni. Çok sıcak buralar düzleşmiyor, topluyorum sürekli ama kışın pırasa gibi saçlarım.

Oh sağol fundacım, kocam bir görse interneti kapatır kesin kaydirigubbakcemile3 . Çok kıskanç çoookkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…