bazı kişilerin nicklerinin sonunda + oluyo mesela defne25+ gibi...
+ olanlar sizin arkadaşınız olanlar olsa gerek :)
canım inan 55 kilo falan olsam dünyanın en mutlu insanı olurdum her giydiğin yakışır ama rejim yapmak çok kötü kolori hesabı yapıyosun falan dünyadaki en kötü şeylerden biri rejim yapmak hamileyken ne güzel her istediğimizi yiyorduktamam canım rahatına bak sen hadi güle güle...hihoyyyt
o zaman güzel kıyafetlerini verme o azimle doğumdan sonra 38 bedene düşmeyi başarırsın hedelikafadulden
kızlar merhaba 2 gündür giremiyom nete off çok yoğunum çokkksizde hemen unutmuşsunuz zaten beni kaynatmışsınız yeni gelenlerde olmuş hoş gelmişler hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın şimdilik
pism ben de sende görüyorm + işaretini bi de serdemm de berrakada da var
allah allah ben de ona dikkat etmemişim enteresan o + ne acep?
aaa demek ki herkes kendini görüyor en başta..
ben de diyorum demirbaş oldum beni koyuyolar en başa hahahaha:roflol:
Bi aksilik olmazsa gidicem tabi ki. İstediğin bişey var mı canım? opuyorumnanaktan
canım inan 55 kilo falan olsam dünyanın en mutlu insanı olurdum her giydiğin yakışır ama rejim yapmak çok kötü kolori hesabı yapıyosun falan dünyadaki en kötü şeylerden biri rejim yapmak hamileyken ne güzel her istediğimizi yiyorduk
Herkese iyi akşamlarr :))
teyzesini dnlermiş kurban olurum ben ona canım benimmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞeniz
benimde öyle demek kendi ismimiz önce
aaa demek ki herkes kendini görüyor en başta..
ben de diyorum demirbaş oldum beni koyuyolar en başa hahahaha:roflol:
Bende kendimde en baştayım. kaydirigubbakcemile3
Bende sende de + işareti görünüyo canım. Nedenki o acaba? Ben de anlamadım. Ben de neden + yok.kaydirigubbakcemile3
canım benim eşim ne yaptı biliyomusun ona doğum gününde bir kot aldım lee den beğenmedi kesimini hiç giymedi verdi birine dedimki insan hatır için bir iki kere giyer inatçı kendisi benim herşeyime karışır dün gece gelmiş yanıma bunları ver bunları verme diyoooo aaa ben ona bakmıycam o yokken vericem hepsini dediğiniz gibi
ben hayatımda hiç ama hiç rejim yapmadım ay onu yemiym kilo yapar diye hiç
ama hiç düşünmedim.çok çok zayıftm ben evlenmeden önce daha önce de demiştm
43 kg dim.hamileyken zaten kısıtlamıyoruz ama yine çok kilo almadım...
şu tüller varya renkli bebek şekeri yaparkende kullanılıyo kapı süslerken de metresi 3-4 lira birşey bana 2 metre pembe alırmısın ben gidemicem yakında gidebilecek kimsede yok
ben görmüyorum öyle bişi. hepinizin normal nicki yazıyor. sonunda bişey yok.
Tamam canım , alırım. Koyu pembe , açık pembe falan çeşidi var mıdır ? yoksa ben güzel gördüğümü alayım mı ? Olmazsa ben gidince ararım seni ,şöyle şöyle var diye anlatırım.Öyle alırım.opuyorumnanaktan
Ben de ekledim seni şekerim.
Ben de ekledim seni şekerim.
Funda kız 2 metre yeticek mi ? Ne yapıcaksın tülü ? Ona göre yetmezse daha fazla alayım.
Tamam canım , alırım. Koyu pembe , açık pembe falan çeşidi var mıdır ? yoksa ben güzel gördüğümü alayım mı ? Olmazsa ben gidince ararım seni ,şöyle şöyle var diye anlatırım.Öyle alırım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?