2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım rahatına bak sen hadi güle güle...hihoyyyt

o zaman güzel kıyafetlerini verme o azimle doğumdan sonra 38 bedene düşmeyi başarırsın hedelikafadulden
canım inan 55 kilo falan olsam dünyanın en mutlu insanı olurdum her giydiğin yakışır ama rejim yapmak çok kötü kolori hesabı yapıyosun falan dünyadaki en kötü şeylerden biri rejim yapmak hamileyken ne güzel her istediğimizi yiyorduk

Selam canımmm, hoşgeldin. Nasılsın ? unutmadık kız seni, niye unutalım. opuyorumnanaktan

pism ben de sende görüyorm + işaretini bi de serdemm de berrakada da var
allah allah ben de ona dikkat etmemişim enteresan o + ne acep?

Sende de + var .kaydirigubbakcemile3

aaa demek ki herkes kendini görüyor en başta..
ben de diyorum demirbaş oldum beni koyuyolar en başa hahahaha:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

+ olanlar sizin arkadaşınız olanlar olsa gerek :)

Heh işte açıklama geldi. Ben bunu hiç düşünmemiştim. Doğru diyosun sanırım. kaydirigubbakcemile3

Bi aksilik olmazsa gidicem tabi ki. İstediğin bişey var mı canım? opuyorumnanaktan

şu tüller varya renkli bebek şekeri yaparkende kullanılıyo kapı süslerken de metresi 3-4 lira birşey bana 2 metre pembe alırmısın ben gidemicem yakında gidebilecek kimsede yok

ben hayatımda hiç ama hiç rejim yapmadım ay onu yemiym kilo yapar diye hiç
ama hiç düşünmedim.çok çok zayıftm ben evlenmeden önce daha önce de demiştm
43 kg dim.hamileyken zaten kısıtlamıyoruz ama yine çok kilo almadım...

teyzesini dnlermiş kurban olurum ben ona canım benimmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞeniz

benimde öyle demek kendi ismimiz önce

Ne olur düzel bebişimmm, şikayet etmicem bir daha canımı yakıyorsun diyeeee mafoldumben

aaa demek ki herkes kendini görüyor en başta..
ben de diyorum demirbaş oldum beni koyuyolar en başa hahahaha:roflol:

kaydirigubbakcemile2 Çok alemsin pisim ya.

+ olanlar sizin arkadaşınız olanlar olsa gerek :)

Hmm, hiç böyle düşünmemiştim...

Bende kendimde en baştayım. kaydirigubbakcemile3

Bende sende de + işareti görünüyo canım. Nedenki o acaba? Ben de anlamadım. Ben de neden + yok. kaydirigubbakcemile3

Bende senin adının sonunda + görünüyor ama kendimde + görünmüyor. Arkadaş listemizde olduğumuz için olabilir, alyıldızın dediği gibi...

benim eşim hiçbir şeyini verdirmez. kot pantolan mesela artık eskimiş dizleri delinmiş. onu bile tutar terzide ördürtür ama sonra dönüp bakmaz. başta dinliyodum tutuyodum aman giyer miyer diye. baktım yüzüne bakmıyo, artık sormuyorum bile. dolap temziliğine girince hooop hepsi gidiyo.

yok canım be 43 ken göğsün varmıydı ben 48 ken göğsüm yoktu 43 olmak istemezdim

şu tüller varya renkli bebek şekeri yaparkende kullanılıyo kapı süslerken de metresi 3-4 lira birşey bana 2 metre pembe alırmısın ben gidemicem yakında gidebilecek kimsede yok

Tamam canım , alırım. Koyu pembe , açık pembe falan çeşidi var mıdır ? yoksa ben güzel gördüğümü alayım mı ? Olmazsa ben gidince ararım seni ,şöyle şöyle var diye anlatırım.Öyle alırım.opuyorumnanaktan

farketmez hangini beğenirse o farketmez kapıyı süslücem açık pembe olabilir ama yinede sen bilirsin ama pembe olsun :)

Ben de ekledim seni şekerim.

beni de ekle :) ben beceremedim

berrakçım nasılsın
bende kapı süsü istiyorum ama ne yapıym bebeğin belli bir odası yok genç odası aldık biz odada bilgisayarda var
park yatak aldık biri üst katta biri alt katta hepsi ayrı yerde odalar küçük küçük hangi kapıya takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…