2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben birşey sormuştum cevap gelmedi sanırım: Ya benim laktoz alerjim bebeğimi etkiler mi??

yok canım be 43 ken göğsün varmıydı ben 48 ken göğsüm yoktu 43 olmak istemezdim

sorma benim göğüsler hep vardı löplöp ama hiç güzel
olmuyor emin ol heryerinden kemiklerin çıkmış göğüslerin
var hiç ama hiç hoş olmuyor.bacaklarımda kalındı hee çırpı değildi.
ama gelgelelim ne kalça ne popo.1 tane kot yakışmazdı bana valla açık
açık söylüyorum ne giysem güzel durmazdı.
ama şimdi annemler falan söylesin uyuz oluyorum onlar
söyleyince ay çok zayıftın çok güzellestin falan diyince iyi tamam napalım diyorum..ama kilo alınca insan acayip
güzelleşiyor.açık konuşıym düğünüm den 1 sene sonra fıstık gibi oldmkaydirigubbakcemile3gerçi kadın demeyi de hala yakıştıramıyorum kendime ama..
çok küçük gösteriyorm 26 yaşındayım.
şimdi bile göbiş olmasa 19-20 yaşında zannediyorlar..hala bile aaa nekadar
küçük anne olacaksın diyolar bana...

ay kendimi beğenmişlik yaptm galiba:kedi::kedi:

üfff benim yavru da çok fenaa şu saatlerde kıvarnıyorum şu koltukta..
pisim söyle küçük pisine bak doruğuma baksın özensin biraz çok fena
çokkk.

onlar çift en oluyo ya 3 metre al ne olur ne olmaz

Tamam canım. opuyorumnanaktan

İyiyim canım , sen nasılsın? Benimde kızımın odası yok, park yatak alıcam. Park yatağı koyduğun odaya tak canım sende. :)))

Ya ben birşey sormuştum cevap gelmedi sanırım: Ya benim laktoz alerjim bebeğimi etkiler mi??

Hiç bilmiyorum bu konuyu. bilmiyorumkismile

Çooook acıktım ben.cokacimcoook

Ben de yaşımı göstermiyorum pisicim ya. Eh minyon tipliyiz, doğal olarak ağız burun minicik, göğüscükler de 80'di, şimdi maşallah 90 oldu. Kalçalarım da 85'ti, çıkık değildi sadece, ki düşünün yani 34 beden giyiyordum. En sevdiğim yerim de karnımdı. Senelerce spor yaptım, süper şekilliydi. Erkek gibi değildi petek dinçöz gibi hiç değildi. Şekli süperdi ve sertti. Belki ondan hala çatlamadım. Geceleri nefes egzersisi yapıyorum 3 set halinde, karın kaslarımı çalıştırmak için. Aah ah, bakalım doğumdan ne kadar sonra eski haline döner karnım?

bir insanı görmeden sevmek te bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3
ya pisim sen şöyle isimsiz yani başka bi isimle bi face açsan fotoğraflarını filan gizlesen profiline de kendi fotoğrafını koymasan senin fotolarını sadece biz görebilsek ya da sen sadece bizi eklesen arkadaş olarak ne iyi
olur karışmak gibi olmasın ama bişi olmaz kuşum öle olsa kocana da söylersin he??

Kocam buna hayatta izin vermez. Arkasından iş çevirmeyi benim vicdanım kaldırmaz. Bu pc'deki herşeyim izleniyor, malum eşimin işi bu. Öğrenirse boşanmaya kadar gidebilir. Resimlerimi buraya koyarım, bir süre sonra da kaldırırım. Ondan haberi olmaz.

anlat anlat ama resmini görmeyelim , meraktan çatlayalım. :dilcikar:

mesai bitti servis saati. herkese iyi tatiller.

İyi tatiller canım, görüşürüzzz. opuyorumnanaktan

Bence deeeee. kaydirigubbakcemile3

son yarım saat hadi eve gideyim ya bugün kardeşimin dogum günü :)

Güle güle canım, kardeşinin doğum günü kutlu olsunn. opuyorumnanaktan

valla bende cok merakedıyorum senı ben sırf kızları tanımak için face actım kendıme sende ac ama benıde ekle olurmuuusırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…