farketmez hangini beğenirse o farketmez kapıyı süslücem açık pembe olabilir ama yinede sen bilirsin ama pembe olsun :)
beni de ekle :) ben beceremedim
Tamamdır, ekledim. Kabul et beniii...
yok canım be 43 ken göğsün varmıydı ben 48 ken göğsüm yoktu 43 olmak istemezdim
Tamamdır, ekledim. Kabul et beniii...
sorma benim göğüsler hep vardı löplöp ama hiç güzel
olmuyor emin ol heryerinden kemiklerin çıkmış göğüslerin
var hiç ama hiç hoş olmuyor.bacaklarımda kalındı hee çırpı değildi.
ama gelgelelim ne kalça ne popo.1 tane kot yakışmazdı bana valla açık
açık söylüyorum ne giysem güzel durmazdı.
ama şimdi annemler falan söylesin uyuz oluyorum onlar
söyleyince ay çok zayıftın çok güzellestin falan diyince iyi tamam napalım diyorum..ama kilo alınca insan acayip
güzelleşiyor.açık konuşıym düğünüm den 1 sene sonra fıstık gibi oldmkaydirigubbakcemile3gerçi kadın demeyi de hala yakıştıramıyorum kendime ama..
çok küçük gösteriyorm 26 yaşındayım.
şimdi bile göbiş olmasa 19-20 yaşında zannediyorlar..hala bile aaa nekadar
küçük anne olacaksın diyolar bana...
onlar çift en oluyo ya 3 metre al ne olur ne olmaz
berrakçım nasılsın
bende kapı süsü istiyorum ama ne yapıym bebeğin belli bir odası yok genç odası aldık biz odada bilgisayarda var
park yatak aldık biri üst katta biri alt katta hepsi ayrı yerde odalar küçük küçük hangi kapıya takılıyor
Ya ben birşey sormuştum cevap gelmedi sanırım: Ya benim laktoz alerjim bebeğimi etkiler mi??
sorma benim göğüsler hep vardı löplöp ama hiç güzel
olmuyor emin ol heryerinden kemiklerin çıkmış göğüslerin
var hiç ama hiç hoş olmuyor.bacaklarımda kalındı hee çırpı değildi.
ama gelgelelim ne kalça ne popo.1 tane kot yakışmazdı bana valla açık
açık söylüyorum ne giysem güzel durmazdı.
ama şimdi annemler falan söylesin uyuz oluyorum onlar
söyleyince ay çok zayıftın çok güzellestin falan diyince iyi tamam napalım diyorum..ama kilo alınca insan acayip
güzelleşiyor.açık konuşıym düğünüm den 1 sene sonra fıstık gibi oldmkaydirigubbakcemile3gerçi kadın demeyi de hala yakıştıramıyorum kendime ama..
çok küçük gösteriyorm 26 yaşındayım.
şimdi bile göbiş olmasa 19-20 yaşında zannediyorlar..hala bile aaa nekadar
küçük anne olacaksın diyolar bana...
üfff benim yavru da çok fenaa şu saatlerde kıvarnıyorum şu koltukta..
pisim söyle küçük pisine bak doruğuma baksın özensin biraz çok fena
çokkk.
mesai bitti servis saati. herkese iyi tatiller.
Ben de yaşımı göstermiyorum pisicim ya. Eh minyon tipliyiz, doğal olarak ağız burun minicik, göğüscükler de 80'di, şimdi maşallah 90 oldu. Kalçalarım da 85'ti, çıkık değildi sadece, ki düşünün yani 34 beden giyiyordum. En sevdiğim yerim de karnımdı. Senelerce spor yaptım, süper şekilliydi. Erkek gibi değildi petek dinçöz gibi hiç değildi. Şekli süperdi ve sertti. Belki ondan hala çatlamadım. Geceleri nefes egzersisi yapıyorum 3 set halinde, karın kaslarımı çalıştırmak için. Aah ah, bakalım doğumdan ne kadar sonra eski haline döner karnım?
bir insanı görmeden sevmek te bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3
ya pisim sen şöyle isimsiz yani başka bi isimle bi face açsan fotoğraflarını filan gizlesen profiline de kendi fotoğrafını koymasan senin fotolarını sadece biz görebilsek ya da sen sadece bizi eklesen arkadaş olarak ne iyi
olur karışmak gibi olmasın ama bişi olmaz kuşum öle olsa kocana da söylersin he??
Ben de yaşımı göstermiyorum pisicim ya. Eh minyon tipliyiz, doğal olarak ağız burun minicik, göğüscükler de 80'di, şimdi maşallah 90 oldu. Kalçalarım da 85'ti, çıkık değildi sadece, ki düşünün yani 34 beden giyiyordum. En sevdiğim yerim de karnımdı. Senelerce spor yaptım, süper şekilliydi. Erkek gibi değildi petek dinçöz gibi hiç değildi. Şekli süperdi ve sertti. Belki ondan hala çatlamadım. Geceleri nefes egzersisi yapıyorum 3 set halinde, karın kaslarımı çalıştırmak için. Aah ah, bakalım doğumdan ne kadar sonra eski haline döner karnım?
mesai bitti servis saati. herkese iyi tatiller.
ya pisim sen şöyle isimsiz yani başka bi isimle bi face açsan fotoğraflarını filan gizlesen profiline de kendi fotoğrafını koymasan senin fotolarını sadece biz görebilsek ya da sen sadece bizi eklesen arkadaş olarak ne iyi
olur karışmak gibi olmasın ama bişi olmaz kuşum öle olsa kocana da söylersin he??
son yarım saat hadi eve gideyim ya bugün kardeşimin dogum günü :)
son yarım saat hadi eve gideyim ya bugün kardeşimin dogum günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?