2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

Anam gördüm, ne kadar güzel ve sempatiksin :asigim: . Maşallah arkidişime . Benim kocam o kadar kıskanç ki, Ankara'da başıma bir şey geldi, bana öyle bir şey söyledi ki ben burada söylemeye utanırım. Küfür etmedi sadece onu söyleyeyim. Ama size söyleseler "çüşşşş, ağır ol" dersiniz.

anam göbişlerden sonra bu ben bu kocam bu anam bu babam diye herkesi resmini koyarmışız

tabiki sonra beyaz şova cıkarız herkez başlar bu funda bu çiğdem bu didem bu annesi diye:))))

anam göbişlerden sonra bu ben bu kocam bu anam bu babam diye herkesi resmini koyarmışız

tabiki sonra beyaz şova cıkarız herkez başlar bu funda bu çiğdem bu didem bu annesi diye:))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olabilir, neden olmasın... Beyaz helyum da verir tam olur artık...

Canlısı da öyle .sempatiksalakcinni Hepinizden önce gördüm ben onu canlı canlııı . opuyorumnanaktan

biz göbişleri tokuşturduk :)) birileri arkadan görseniz hiç hamile demezsinizzzz allahtan beni oturarak bekledi de kızımızı gördük yoksa nerde tığ gibi hatun ben sumo güreşcileri gibi yürüyorum :)ohaoldumsmile

Şu misafirler beni biraz geriyor, sanki kocam buradaymış gibi eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…