- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Kızlar şimdi doğum yapanlar topiklerine baktımda,birisi demişki bu arada yarın suni sancıyla doğumu başlatılacakmış suyu azalmaya başlamış çünkü..neyse, dr u hiç çatı muayenesi yapmamış.çatı olayı doğum sancılarıyla beraber anlaşılır demiş..yani doğum zamanında anlaşılır demiş..çatı uygun olur bebek başı uygun olmaz demiş,çatı uygun olmaz bebek kanala girer belli olmayabilir demiş..
Sizin dr larınız bu konu ile ilgili bişeyler dedilermi.çatı muayenesi yapcaklarmı..
Mesela dün ben dr uma sordum.ilk defa konuşayım dedim doğumla ilgili.normal doğumu bebeğin durumu daha çok belirler dedi..çatı ya filan hiç girmedi yanii.yani bebeğin gelişi iriliği etkiler dedi doğum şeklini..tabi son günlerde daha çok netleşir dedi..
uzun bir aradan sonra tüm annelere ve bebişlerine merhabalar...
tatil bitti, ben ve kızım p.tesiden itibaren yayındayız inş.
selam ve sevgiler...
Selam kızlarrr.Biz geldik.Ama geç geldikkk...Her şey iyidir inşallahh.Kızlar bu gün bebişlerimizi görmeye gittimm..30 artı 5 de oğlum 1500 gr kızım 1800 gr olmuş.bir sorunumuz yokmuş şükürler olsun.Ama kızım oğlumdan tombişmiş...
merhaba arkadaşlar....ben de bugün itibariyle 30+4 üm....2 gündür karnımın en alt kısmından sağ tarafı batıyor...fazla ayakta kalınca batma oluyor özellikle...bu konuda bilgisi olan var mı?...neden oluyor acaba?...:gitme:
iyi geceler kızlar diycem ama berrakcım sen varsın bir tek:))) sana iyi geceler diyim o vakit:))
yakalayamadım kimseyi tühhh
MErhABA.
bu aralar herkes uyku problemi yaşıyor sanırım. selaaamopuyorumnanaktan
selam canım, nerdesin sen bakiim.artık bilgisayar al bi tane. Kaydirigubbakcemile3
sana da selam canım. Artık son zamanlar kimsede uyku yok sanırım. Kaydirigubbakcemile3 ama ben yatıcam şimdi.iyi gecelerrrrr ve tatlı rüyalar herkese.opuyorumnanaktan :1hug:
bu aralar herkes uyku problemi yaşıyor sanırım. selaaamopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?