2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yine ne çok konuşmuşlar bu hatunlar yaaa neyse herkese iyi hafta sonları diliyorum öpüldünüz:))

Benim doktorum bu konuda konuştu. Aslında eşim pelvis muayenesini hangi haftada yapacaksınız diye sordu. Doktorum hiç yapmayacağını söyledi. Çünkü önceden yapılan çatı muayenesi hiç bir anlam ifade etmezmiş. Bazen önceden dar denilen çatı doğumda çok güzel açılma yapabilirmiş. Ya da geniş denilen çatı açılmazsa açılmayabilirmiş. O yüzden herşeyi doğumun akışı belirler dedi. Önemli olan kendini normal doğuma hazırlamakmış psikolojik olarak.

uzun bir aradan sonra tüm annelere ve bebişlerine merhabalar...
tatil bitti, ben ve kızım p.tesiden itibaren yayındayız inş.
selam ve sevgiler...

Selam kızlarrr.Biz geldik.Ama geç geldikkk...Her şey iyidir inşallahh.Kızlar bu gün bebişlerimizi görmeye gittimm..30 artı 5 de oğlum 1500 gr kızım 1800 gr olmuş.bir sorunumuz yokmuş şükürler olsun.Ama kızım oğlumdan tombişmiş ...

merhaba arkadaşlar....ben de bugün itibariyle 30+4 üm....2 gündür karnımın en alt kısmından sağ tarafı batıyor...fazla ayakta kalınca batma oluyor özellikle...bu konuda bilgisi olan var mı?...neden oluyor acaba?...:gitme:

bluspirito gel sana bi kaç soru sorucam

uzun bir aradan sonra tüm annelere ve bebişlerine merhabalar...
tatil bitti, ben ve kızım p.tesiden itibaren yayındayız inş.
selam ve sevgiler...

hoşgeldinnn.opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım.Maşallah kuzulara. Kızına söyle yemeklerin çoğunu o yemesin, kardeş payı yapsın .kaydirigubbakcemile3

Arada bana da oluyo canım, çok yürüyüpte yorulunca.

yaa bi uykum deli gibi oluyor bi bakıyorum cin gibiyim yatıyorum bi saat uyuyorum sonra tavanı izliyorum sıkıldım artık bu durumdan yaaa çabucak geçse şu süreçtee bir rahata ersekkk

Selam canım, nerdesin sen bakiim.Artık bilgisayar al bi tane. kaydirigubbakcemile3

bu aralar herkes uyku problemi yaşıyor sanırım. selaaamopuyorumnanaktan

Sana da selam canım. Artık son zamanlar kimsede uyku yok sanırım. kaydirigubbakcemile3 Ama ben yatıcam şimdi.İyi gecelerrrrr ve tatlı rüyalar herkese.opuyorumnanaktan :1hug:

evet herkes aynı bu haftalarda sanırım. önceleri sıcaklara yormuştum ama şimdi serin gecelerde bile bi sıkıntılıyım bu aralar. Kabuslar sık sık uyanmalar. Hayırdır inş. Ne mutlu sana. Bizim yerimizi de uyuyun canım. Tatlı uykularrr muckk

BEnDe. De uyku yok geCe ıstıfra ettim. Uyu uyuyAbılıRsen bile Alacağız. EnkısA Zamanda. HepınIZE kocaman. Öpücük

kimseler gelmemiş daha,biz oğlumla erkenciyiz galiba :))

GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER opuyorumnanaktan

gunaayydınn kızzllarrr anneciklerr nasılsınız gorusmeyelı.. bu ara yogunum bıraz cok gıremıyorummm ancak bakıp cıkıyorum.kızlar benım uykularım kacmaya basladı dısım cok fena 3 gundur uyuyaıyorum ılacta alamıyorum neyapıcam bılemıyorum(( sızdede oluyormu bılmıyorum bıde ayaklarım yataga yatınca oozellıkle yanıyor uyusuyor sankıı ateş cıkıyor delı edıyor benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…