2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inan cok sınırlenıyom cıgdem ya manyak ettı bu kız benı... dedıgın gıbı ayaktayken problem yok bı yatıyım hemen anlıyo essek baslıyo vurmaya... gozumden uyku akıyo ınan uyuyamıyorum yatınca hemen baslıyo cunku... dıyorum kızım uslu dur bundan kılo almıyon sen ınan hesapladım canım 20 saat kesıntısız hareket edıyo doktora sorcam normalmı bu dıye

seni çok iyi anlıyorum şeymacım ben o uykusuzluğu 5.aydan beri çekiyorum canım.
ben hep yazıyodum ya benim gibi olan var mı aranızda diye..insan hakikaten çok kötü
oluyor öyle tatlı bir uyku geliyor ki ama yok uyutmuyor işte.azıcık bari 15 dk cık dursun
diyor insan ama asla o gece hareketliyse tamam uyku falan yok.bir ara saat 4 lere kadar
uyumuyordum geziniyodum buraya geliyorum (gece de konuşan oluyor)pc başında bile
rahat vermiyor e oturuyoum ya ondan illa ayakta gezinicem o zaman duruyor..
yediklerimle alakalı olabilir mi dedim yemesemde yapıyor aynısını..

sen yatmadan bişiler yiyor musun?

merhaba güzel anneler dışarıya çıkacağım birazdan çıkmadan gelip bir bakayım dedim nasılsınız diye anlaşılan herkes iii öpüyorum hepinizi :))

tatlım sadece magnezyum ıcın meyve suyu ıcıyorum yanı magnezyumla meyve suyunu karıstırıp ıcıyorum okadr... ama bılmıyorum ya neden boyle... bu kadar hareketlı olması kılosunu etkılermıkı cıgdem ya

ayyy şafak sayma yerine girdimde doruk son 11 gün yazmışş maşallah ne güzel yaaa heyecan yaptım birden :)))

şeyma etkiliyormuş canım ben birkaç yerde okumuştum.hareketli bebek tombul
bi bebek olarak doğmaz diye...ama şunu da unutma ki hareketli bebek sağlıklı bi bebekte
aynı zamanda..ay bak sen şu yaramas kıza yaa zıpırlıktan kilo alamayacak seni yaramaz şey
konuş annesi onunla konuş aaa kızlar hanımcık olur de:)))

şeyma geçen gün konuştuk burada sen yoktun sanırım..
bence benim fikrim sabret derim kuşum hem neden boyiycaksın ki?
eşarp kullanmıyor musun sen?

anladığım kadarıyla 35.haftası oluyor canım yani ikizler içinde ideal zaten daha erken bile geliyorlar

kıs degısıklık olsun dıye ya sahıl bolgesınde yasıyoz sonucta hatunları bı gorcen burda kendımı acayıp kotu hıssedıyorum... belkı havam degısır dıye ya boyuyayım dıyorum...
ya ole olmıcak benımkı tombul bılıyorum ben amannnn saglıklı dogsunda gerısı onemlı degıl ınan kı

canım benim en yakın arkadaşımda senin gibi o da kapalı ama saçını boyuyor kestiriyor.
nasıl oynuyor saçlarıyla bir görsen..
bence acelesi yok canımcım yaa doğumdan sonra bi boyatırsın miss gibi moral olur sana..
çok zor durumda olan biri bile olsa mesela saçı sarıdır dipleri simsiyah çıkmıştır ozaman
bile bence sabret derim çünkü ne kaldı şunun şurasında kız.riske atmaya değer mi?
o boyanın kokusu beni bile mahvediyo nası yakıyo genizlerimi bebişlerimizi mutlaka etkiler.
yazık yavrulara kız sakın yapma.ay merak ettim valla özel olmazsa bişey sorabilir miyim?
hiç açıyor musun saçını deniz kenarında falan?haaa denize girmekten bahsediyordun bir ara
girdin mi hiç denize?
cevaplamayabilirsin şekercim..

ben hiç girmedim yaaa nası sinir oluyorm şöyle berrak tertemiz bir deniz olsa offf off...

canım kararsızım ya yuzumde buranın havasından dolayımı nedendır bole kucuk kucuk kabarıklar cıktı belkıde hamılelıktendır... aynaya baksım gelmıyo ınan... hıc bole hıssetmemstım... canım evımızın ıcınde acıgım yabancı bı erkek olmadıgı surece... balkona cıkarken dısarı cıkarken kapatıyorum basımı... denızede hasemayla gırıyorum.. ama bu sene gıremıcem... doktora sordum gırme bız onermıyoruz bu aydan sonra yuzmeyı dedı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…