2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın qulquzeli sanırım senden benden başka kimsecikler yok
umarım iyisindir diycem ama geçmiş olsun dişin ağrıyormuş
benimde uzun zamandır kalçam ağrıyor sağ ve sol snaırım hep onların üzerine yatmaktan yada kemiklermi genişliyor napıyor çok fena ilk sabah uyandığımda yürürken zorlanıyorum sonra açılıyor ama bugün daha açılmadı ağrı hala devam ediyor sonlara yaklaştıkça saırım artıcak şikayetler allah hepimizin yardımcısı olsun

ewet kımseıcıkler yok galıba.. sanada gecmıs olsunn bnde oyle yatınca sureklı bır tarafa agrıyor.eskıdende yatardım ama demekkı agırlık artınca rahatsız edıyor uyusuyor demıı etlerın acıyor..az daha sabırr bı kurtulsaydıkkk.kucagımzda tasımak daha kolay olur heralde karnımızda tasımaktan:)))gercı sımdı aglamıyor acıkmıyor uyanmıyor :))hayrılısyla gelsınlerrr kucaklarımızaaa

günaydın çiçek çiğdem :))kemiklerimiz hazırlanıyor canım en önemlisi de eklemlerimiz gevşiyor açılmaya hazırlık yapıyorlar ondan o ağrılar sanırım bende de çok oluyor ve bazen çatırtılar geliyor belimden kalça kemiklerimden :)ama az kalıyor günler geçiyor veeee bebişlerimize her gün biraz daha yaklaşıyoruz (gerçi içimizdeler daha yakın olunmaz ama :))

AMİN canım
iki ucu güllü değnekk naniknanik şekerim hep diyorlar asıl doğduktan sonra büyüdükçe başlar diye dertler amaa gerçi bunlar tatlı sorunlar varsın çekelim az kaldı az zati sabır edelim acuk dahaa napcaz etmeyipte hoş kaydirigubbakcemile3

günaydın canım sanada
evet hazırlanıyor bünye açıla açıla açılamadı benimde kemikler 3 aydır çekiyorum bunu evet yaa cidden az kaldı az kaldıkça panikliyorum hala eksikler var hayırlısıylan sağlıcaklan gelsinlerde artıkın

Gunaydın. Guzel. Anneler nASılSınıZ. Benim de. Belım ayaklArım ve kAlcam agRıYoR vAkıT. DArAldı hErkeSe. SAbıR DılıYoYoRım

selamlar herkese.
ağrılardan konuşuyosunuz sanırım.bende sizdenim.her yerim ağrıyor.
bugün çarşıya inmeyi planlıyorum nasıl yürüyeceksem artık.son bikaç eksiğim var onları alıp çantamızı hazırlamam lazım.daha temizliğim yapılmadı.beşiğe yatak ve nevresim takımı yapılmadı.bunlar gözümde büyüyor ama baksan bir günlük iş.

allahım hepimize yardım etsin kolaylık versin inşallah

maşallah size çok güzel beslemişsin bebeklerini canım.benim kızım tek başın 32 haftada 1760 gr geldi.zayıf bib bebk olacak benimki msanırım

Gunaydın. Guzel. Anneler nASılSınıZ. Benim de. Belım ayaklArım ve kAlcam agRıYoR vAkıT. DArAldı hErkeSe. SAbıR DılıYoYoRım

günaydın canım yaa nerdesin sen kaç zamandır yoksun
herkes ağrıyor vallaa hepimize geçmiş olsun

merhaba canım
valla ben o kadar uzundur çarşıya neyim gitmiyorum ki en sonunda evde sıkıntıdan patlıycam park yatak nevresim neyim bizde de eksik daha dedemiz alıcak diye bekliyoruz bakalım doğmadan alır inşallah kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...
ben online ım ama ev işi yapıyorum bir yandan..
arada gelip bakıyorum size:)))

günaydın tatlım :)
herkeşler aynını yapıyo galiba,benimde yeni bitti işlerim :))yani ev işi bitmezde şimdilik bitti diyelim...sanada kolay gelsin canım yorma kendini opuyorumnanaktan

özleeeem gelmişsin tatlım :))bugün dr unuz vardı dimi ben ertelemk durumunda kaldım,yine görüşemedik....

ee neler dedi dr umuz bebişimiz nasılmış annesi??

sağolun kızlar valla bu sefeg günlük rutin iş yapmıyorum...
mutfak dolaplarımı silicezde yarın içini dışını..içindekileri makinaya
yerleştirip yıkıyorum..herşeyi kullandığım kullanmadığım ne varsa..
işte yorulmamaya çalışıyorum arada buraya oturup dinleniyorum...

merhaba kızlar hepınıze mutlu bır hafta sonu dılıyoruz

sağol canım sanada iyi hafta sonları opuyorumnanaktan

tatlım o dediğin işte çok yorucu bir iş aslında çıkar koy yerleştir yinede dikkatli yap valla yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
benimde bir sürü işim var evde ama elim kolum bağlı eşim yapsın diye bekliyorum malesef toz götürüyor evi valla çok fena enerjim varda yapmaya korkuyorum yaa ooff çok fena böylede elin kolun bağlı olması

herkeze merhaba... kızlar benım sıpam benı hıccc uyutmuyo geceleri... durmadan hareket edıyo... dun gecede uyutmadı.. gece gezdım durdum evın ıcınde belkı durur dıye... şimdiden basladım yanı gece gezdırmlerıne... işim var benım bu kızla ya...

ehehehekaydirigubbakcemile3aynı ben gibi yazmışsınkaydirigubbakcemile3
benimkini biliyon şeymacım çok fena bunlar çok..zıpırlar..gece aynen öyle sağa
yatıyorum yok sola yatıyorum yok oturuyorum yine olmuyor ayakta gezinirken tık
yok.şimdiden gezinti istiyorlar canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…