günaydın qulquzeli sanırım senden benden başka kimsecikler yok
umarım iyisindir diycem ama geçmiş olsun dişin ağrıyormuş
benimde uzun zamandır kalçam ağrıyor sağ ve sol snaırım hep onların üzerine yatmaktan yada kemiklermi genişliyor napıyor çok fena ilk sabah uyandığımda yürürken zorlanıyorum sonra açılıyor ama bugün daha açılmadı ağrı hala devam ediyor sonlara yaklaştıkça saırım artıcak şikayetler allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydın qulquzeli sanırım senden benden başka kimsecikler yok
umarım iyisindir diycem ama geçmiş olsun dişin ağrıyormuş
benimde uzun zamandır kalçam ağrıyor sağ ve sol snaırım hep onların üzerine yatmaktan yada kemiklermi genişliyor napıyor çok fena ilk sabah uyandığımda yürürken zorlanıyorum sonra açılıyor ama bugün daha açılmadı ağrı hala devam ediyor sonlara yaklaştıkça saırım artıcak şikayetler allah hepimizin yardımcısı olsun
ewet kımseıcıkler yok galıba.. sanada gecmıs olsunn bnde oyle yatınca sureklı bır tarafa agrıyor.eskıdende yatardım ama demekkı agırlık artınca rahatsız edıyor uyusuyor demıı etlerın acıyor..az daha sabırr bı kurtulsaydıkkk.kucagımzda tasımak daha kolay olur heralde karnımızda tasımaktan:)))gercı sımdı aglamıyor acıkmıyor uyanmıyor :))hayrılısyla gelsınlerrr kucaklarımızaaa
günaydın çiçek çiğdem :))kemiklerimiz hazırlanıyor canım en önemlisi de eklemlerimiz gevşiyor açılmaya hazırlık yapıyorlar ondan o ağrılar sanırım bende de çok oluyor ve bazen çatırtılar geliyor belimden kalça kemiklerimden :)ama az kalıyor günler geçiyor veeee bebişlerimize her gün biraz daha yaklaşıyoruz (gerçi içimizdeler daha yakın olunmaz ama :))
Selam kızlarrr.Biz geldik.Ama geç geldikkk...Her şey iyidir inşallahh.Kızlar bu gün bebişlerimizi görmeye gittimm..30 artı 5 de oğlum 1500 gr kızım 1800 gr olmuş.bir sorunumuz yokmuş şükürler olsun.Ama kızım oğlumdan tombişmiş...
Gunaydın. Guzel. Anneler nASılSınıZ. Benim de. Belım ayaklArım ve kAlcam agRıYoR vAkıT. DArAldı hErkeSe. SAbıR DılıYoYoRım
selamlar herkese.
ağrılardan konuşuyosunuz sanırım.bende sizdenim.her yerim ağrıyor.
bugün çarşıya inmeyi planlıyorum nasıl yürüyeceksem artık.son bikaç eksiğim var onları alıp çantamızı hazırlamam lazım.daha temizliğim yapılmadı.beşiğe yatak ve nevresim takımı yapılmadı.bunlar gözümde büyüyor ama baksan bir günlük iş.
allahım hepimize yardım etsin kolaylık versin inşallah
selam kızlar...
ben online ım ama ev işi yapıyorum bir yandan..
arada gelip bakıyorum size:)))
selam kızlar...
ben online ım ama ev işi yapıyorum bir yandan..
arada gelip bakıyorum size:)))
merhaba kızlar hepınıze mutlu bır hafta sonu dılıyoruz
sağolun kızlar valla bu sefeg günlük rutin iş yapmıyorum...
mutfak dolaplarımı silicezde yarın içini dışını..içindekileri makinaya
yerleştirip yıkıyorum..herşeyi kullandığım kullanmadığım ne varsa..
işte yorulmamaya çalışıyorum arada buraya oturup dinleniyorum...
herkeze merhaba... kızlar benım sıpam benı hıccc uyutmuyo geceleri... durmadan hareket edıyo... dun gecede uyutmadı.. gece gezdım durdum evın ıcınde belkı durur dıye... şimdiden basladım yanı gece gezdırmlerıne... işim var benım bu kızla ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?