yaaa bu zamandan sonra istesekte giremeyiz artk o zaman üfff
kız varya eşim bı dalga gecıyo benımle dıyokı denızde yuzerken yuzerken pıt cocuk cıkıverırımıs dıyo :):) sonra sen bı yere cocuk bıyere dıyo hangınızı tutayım dıyo... ama dıyo sonra bı bakarmısız cocuk yuzmeye baslarmıs denızde dıyo:):)
ya ben de çamaşırsuyuyla çok temas ediyorum ama olmuyor ki başka türlü...
ya bız gercekten dogurdugumuzu nası anlıcaz kı???ben aslında hastaneye son anda gıtmek ıstıyorum gıdeyım hemen dogumhaneye alsınlar dogurup cıkayım ıstıyorum... ıns boyle bı dogum yasarım ya
ya bız gercekten dogurdugumuzu nası anlıcaz kı???ben aslında hastaneye son anda gıtmek ıstıyorum gıdeyım hemen dogumhaneye alsınlar dogurup cıkayım ıstıyorum... ıns boyle bı dogum yasarım ya
ya ama sımdı dogumdan sonra boyatmakta sakıncalı olabılır ozman kızlar sacları cunku emzırcez bebıslerı... yedıgımız ıctıgımız ayaklarımızın cıplak olması bıle bebegı etkılıyosa emzırmekten kesınlıkle boyada etkıler...
Gerçek doğum sancılarının başladığını ve artık çantanızı alıp hastaneye gitmeniz gerektiğini nasıl anlayacaksınız?Gerçek doğum sancılarının en önemli özelliği düzenli aralıklarla oluşmalarıdır. Önceleri daha az sıklıkla ancak yine de düzenli aralıklarla gelen doğum sancıları belli bir aşamadan sonra tipik olarak 10 dakikada üç kez ortaya çıkar ve her bir kasılma yaklaşık 50 saniye sürer. Gerçek sancılar istirahat etmekle geçmez. Şiddeti de zaman içinde giderek artar. Kasılmaları karnınıza ellediğinizde rahatlıkla hissedebilirsiniz. Eğer kasılmalarınız belli bir düzene girmişse ve istirahatle geçmiyorsa hastaneye gitme zamanıdır.
Merhabalat biz geldik neler yaptınız biz yokken :)
Selam kızlarrrr. Dün gece ( sabaha daha doğrusu) ,yani sabah ezanı okunurken bi sancıyla uyandım.Karnımda bi kasılma, taş gibi olmuştu,belimden bacaklarıma da bi ağrı girdimi.Sağa döndüm ,sola döndüm, düz yattım geçmedi. Yatakta oturur vaziyete geçtim.Ama yine geçmedi karnımdaki kasılma.40 saniye öyle kaldım, ne yapsamda düzelmedi. Sonra durdu, 15 saniye sonra tekrar aynısı oldu, bu defa 50 saniye falan sürdü o kasılma, karnım kaldı öyle ,düzelmiyo bi türlü.Kalktım gece yürüdüm yürüdüm, yok geçmiyo.Tuvalete gitttim dedim bakim kan falan var mı .Doğuruyorum sandım yemin ederim.Baktım bişey yoktu, tekrar yatak odasına gittim.Uzandım.bu da 50 saniye falan sürdü. Kocamı da uyandırmak istemedim, çünkü doğum sancısı mı değil mi bilmiyorum ki ilk olduğu için. Korkutmak istemedim onu da.Ama ben çok korktum valla, dua ettim bol bol, daha kızım çok küçük çünkü.bilmiyorumkismile Sonra kocam uyandı, ona söyledim, dedi sen nette fazla okuyosun o yazıları ondan etkileniyosun. Bende dedim hani etkilensem uyanıkken etkilenirim. Uykumdayken onları mı düşünücem de etkilenicem. yani dedim hamileyim ben, sonuçta ben okuyorum diye olmuyo bu kasılmalar,az kaldı doğuma ondan oluyo.Ayyyyyyyy valla korktum .sempatiksalakcinni Bir kaç kere daha olsa hastaneye gidicektim. Neyse benim birazdan çıkmam lazım, dışarda işlerim var bi kaç saat. Gelince görüşürüzz.Öptük hepinizi.opuyorumnanaktan
Heh işte aynı bu şekilde oldu.Ama 2 defa olduğu için korkum geçti. kaydirigubbakcemile3
Kıııız korkutma bizi.Zaten kaçgündür giremedim baktım hemen douran felan varmı die kaydirigubbakcemile3Selam kızlarrrr. Dün gece ( sabaha daha doğrusu) ,yani sabah ezanı okunurken bi sancıyla uyandım.Karnımda bi kasılma, taş gibi olmuştu,belimden bacaklarıma da bi ağrı girdimi.Sağa döndüm ,sola döndüm, düz yattım geçmedi. Yatakta oturur vaziyete geçtim.Ama yine geçmedi karnımdaki kasılma.40 saniye öyle kaldım, ne yapsamda düzelmedi. Sonra durdu, 15 saniye sonra tekrar aynısı oldu, bu defa 50 saniye falan sürdü o kasılma, karnım kaldı öyle ,düzelmiyo bi türlü.Kalktım gece yürüdüm yürüdüm, yok geçmiyo.Tuvalete gitttim dedim bakim kan falan var mı .Doğuruyorum sandım yemin ederim.Baktım bişey yoktu, tekrar yatak odasına gittim.Uzandım.bu da 50 saniye falan sürdü. Kocamı da uyandırmak istemedim, çünkü doğum sancısı mı değil mi bilmiyorum ki ilk olduğu için. Korkutmak istemedim onu da.Ama ben çok korktum valla, dua ettim bol bol, daha kızım çok küçük çünkü.bilmiyorumkismile Sonra kocam uyandı, ona söyledim, dedi sen nette fazla okuyosun o yazıları ondan etkileniyosun. Bende dedim hani etkilensem uyanıkken etkilenirim. Uykumdayken onları mı düşünücem de etkilenicem. yani dedim hamileyim ben, sonuçta ben okuyorum diye olmuyo bu kasılmalar,az kaldı doğuma ondan oluyo.Ayyyyyyyy valla korktum .sempatiksalakcinni Bir kaç kere daha olsa hastaneye gidicektim. Neyse benim birazdan çıkmam lazım, dışarda işlerim var bi kaç saat. Gelince görüşürüzz.Öptük hepinizi.opuyorumnanaktan
Heh işte aynı bu şekilde oldu.Ama 2 defa olduğu için korkum geçti. kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiin :)
ben geldim sen gitmişin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?