canım sen de benim gibi bizim topik dışına çıkıp başkalarına mı yardımcı olmaya çalıştın :))) bazı insanlar öyle... sen ne kadar yardımcı olmaya çalışsanda anlamazlar.. herkesde herşey aynı olmak zorunda mı değil... sen ben de böyle oldu kafana takıpta kendini üzme demek istemişsin boşver anlamayanlar derdine yansın sen üzülme sinirlerini de bozma boşuna ben de yaptım o hatayı daha da başka bir konuya yorum falan yapmadım :))) bir de çok merak ettim nereye yazdın onu :)))
ayyy özlemcim geçen gün eylül annelerine gittim selam yazdım kimse selam falan almıyor 7 kişi var çatır çatır konuşuyorlar birde yanlışlıkla bizim buraya gelen bir eylül annesi vardı ben de ona eylül annesisin sen oraya gidebilirsin falan demiştim gitmiş kızağız bişeyler soruyor kızı takan bile yok bir hoşgeldin bile dememişler bir onunla konuştum orada doğru topiği bulmana sevindim falan dedim okadar.Sonrada dedim ben çıkayım bari selamımı alan olmadı dedim yine tık yok yuhhh yaaa dedim biz olsak hemen hoşgeldin beş gittin ne kadaar sıcak bizim bura demi yaaaa....