2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol::roflol:

Cumartesı alıŞverıŞe gıttık annemlere dÜgÜn ıcın kıyafet bakıyoruz.ben telle konuŞuyodum.tezgahtar kız anneme cok tatlıymıŞ kızın hamılemı tombul mu dedı ya Koptum ben yuh yanı

Herkese gÜnaydın :)) kızımla bugÜn cok İyİyİz ama artık kızımda benİ uyutmuyo

günaydın canım

günaydın canım ... takma şu etrafındakileri diyorum sana... kim ne dersin biz hepimiz çok güzel hamileyiz.. kıskananlar çatlasınkaydirigubbakcemile3

günaydın canım nasılsın
ayy canım sakin ol evet resmen delirtmiş sinek seni:) öldürsene yada yokmu sinek ilacı sıkıver:)

Cumartesİ alıŞverİŞe gİttİk annemlere dÜgÜn İcİn kıyafet bakıyoruz.ben telle konuŞuyodum.tezgahtar kız anneme cok tatlıymıŞ kızın hamİlemİ tombul mu dedİ ya Koptum ben yuh yanİ

:))) lüzumsuz insan çok etrafımızda
en iyisi gülüp geçmek canım

şekerler ben kacıyorum az uzancam optum hepnızı muahhh

görüşürüz canım
ne güzel evinin kıymetini bil yat dinlen istirahat et
öperim sizi
Şeniz

günaydın canım
sinekler ayrı bir dert canım malesef

Cumartesİ alıŞverİŞe gİttİk annemlere dÜgÜn İcİn kıyafet bakıyoruz.ben telle konuŞuyodum.tezgahtar kız anneme cok tatlıymıŞ kızın hamİlemİ tombul mu dedİ ya Koptum ben yuh yanİ

ay alem insanlar sanane yaa demi ama sanane tombulsam tombulum hamileysem hamileyim bilicende ne olucak

günaydın canım nasılsın
ayy canım sakin ol evet resmen delirtmiş sinek seni:) öldürsene yada yokmu sinek ilacı sıkıver:)
[/QUOTE]

teşkkürler tatlım iyim çok şükür,oğluşum çok garip hareketler yapıyo artık yaa...hep hareketliydi ama artık beni zorluyo :))kaburgalarıma felan bi dayanıyo kiii babası ittiriyo resmen eliyle kayıyo felan eğlenip gülüp duruyoruz işte...çok şükür :))

sen nasılsın tatlım..?

gel gelelim sinek,ilaç yok malesef yaa yoktu sinek felan nerden gelmiş anlamadım bi kaç dakikadır yok ortalıkta acıdı mı ne :))öldürmeye çalışıyorum zatende başarılı olamadım bi türlü küçük bi de kaçıyo hemencek ........gıcık şey

hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün belki bende arkadaşım zeynepte birgün burda yazarız belki arnızda vardır zamanında bizim gibi bebek hasreti çeken arkadaşlar inş. bizde yakında sizin gibi anne olma duygusunu tadarız.

işe gelmek artık benim de çok zoruma gidiyor.her sabah 6.45 te kalıyorum.kahvaltyı iş yerinde yapıyorum bu konuda işe gidenler sizler ne yapıyosunuz.beslenmek zor olmuyor mu. o kadar kalabalığın içinde özellikle meyve tüketirken zorlanıyorum ben

BENİM RÜYALARIMDA FİLM GİBİ OLUYO MAŞALLAH.. ÇOĞUNUN ETKİSİNDE KALIYORUM, HATTA ÇOĞU SABAH AYY GERÇEKMİYDİ FALAN DEDİĞİM BİLE OLMUŞTUR. ÇOK TAKMIYORUM ESASINDA AMA BU BİRAZ GARİP GELDİ, DÜŞÜNSENE KABUS GÖRSEN UYANIRSIN UNUTURSUN GEÇER. AMA BU YILLAR BOYU TEKRARLANAN ABUK SUBUK BİŞİ, KONUSU DA YOK, OLAY YOK, AMA GERİLDİM.. NEYSE KUZUM ÇOK SAĞOL Şeniz

KUZUM KABUS FİLAN DEĞİL, ESASINDA KÖTÜ BİŞİ DE YOK RÜYADA... BENİ TEK RARAHSIZ EDEN, TEKRARLANIYO OLMASI... NEYSE HAYRA YORİM,SAĞOL BEBEM. vereliniortak

inşaallah canım,rabbim hayırlı sağlıklı,tez zamanda doldursun kucaklarınızı inş.:Saruboceq:rabbim çok bekletmesin isteyen herkese nasip etsin inş. :Saruboceq:

Aminn..en kısa zamanda inşallahhh.

sağol canım inşallah sizde en kısa sürede tadarsınız bu duyguyu canım
bende çok uğraştım kolay olmadı çok iyi anlıyorum ama herşeyden öncesi hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin allahım geç olsun güç olmasın canım

rüyadan bahsetmişken arkadaşlar bende dün gece iki tane rüya gördüm,kızkardeşim şehit olmuş asker elbiseli bir fotoğrafı duruyordu duvarda ona bakıp bakıp ağlıyorum sonra tabut beliriyor ortalıkta tabutun içine su döküyorum çok kortktum o ara uyanmışım tuvalete gidip tekrar yattım bu seferde ben kadın doğumcuya gitmişim dr bana bebek kanala yerleşmiş yakın bir zamanda doğrursun diyordu sonra tlf alarmına uyandım.hayır yoralım öyle olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…