günaydın güzel anneler....bizde uyumaya çalıştık ama olmadı kalktık geldik...sinirden kuduruorum,nedenini şaşırtıcı gelicek ama küçük bi sinek girmiş allahın belası nerden geldiyse çıldırdım sabahtan beri elime koluma suratıma yapışıp duruyo...ayyyyyyyyy lanet şey resmen sinirlerim alt üst oldu yaaa..........biraz daha devam ederse evi terkedicem..
ay canım yaa boşver allahlarından bulsunlar yine sen kim ne yapıyorsa kendi kadar yapar onların aklı fikri zihniyeti o kadarmış boşvercen canım
valla bende isterdim de cebimdeki delik bu konuda bana yardımcı değil malesef keşke tutabilseydim
sen hangi hastaaneye gidiyorsun
Acıbadem'e gidiyorum canım
acıbademde bızım bı doktor var tanıdık mükemmel bı doktor ısmıde cem batukan canım tavsıye ederım cok ıyı bı doktor
Herkese gÜnaydın :)) kızımla bugÜn cok İyİyİz ama artık kızımda benİ uyutmuyo
Günaydın Kızlarrr... :)) bir iş günü daha işime geldiiim nasıl nasııııl mutluyum anlatamam... :bbo: ooyy oyyy
hepinize mutlu günler olsun inş.
canım onu bana da diyen çok ben de kin tutmam ama unutmamda... ben intikamımı alabileceğimi sanmıyorum çünkü onların anne olabilecek kapasitede olduklarını düşünmüyorum... zaten gelmiş kaç yaşına bilmediği konular hakkında insanlar ne kadar çok seviyor yorum yapmayı değil mi? çekemediklerinden bizi üzmeye çalışıyorlar sanırım... çoğu evli bile değil...
ya ben hamileyim tabii ki kilo alacağım tabii ki çirkinleşeceğim herşey doğal... zaten bir çok şeyin sıkıntısı stresi varken bir neden sen yorum yapıyorsun ki ben zaten aynaya baktığımda görüyorum...
dün de biri bana dedi ki bi sürü soru sordu sonunda da kaç kg aldın 12 kg aldığımı söyledim... hmmm aslında 12 kg çok bi kilo değil ama ne bileyim sende sanki çok duruyor dedi... yüzün ellerin falan şişmiş ödem mi ki acaba falan dedi dumur oldum hiç bişey diyemedim... akannehir akannehir
günaydın güzel anneler....bizde uyumaya çalıştık ama olmadı kalktık geldik...sinirden kuduruorum,nedenini şaşırtıcı gelicek ama küçük bi sinek girmiş allahın belası nerden geldiyse çıldırdım sabahtan beri elime koluma suratıma yapışıp duruyo...ayyyyyyyyy lanet şey resmen sinirlerim alt üst oldu yaaa..........biraz daha devam ederse evi terkedicem..
Cumartesİ alıŞverİŞe gİttİk annemlere dÜgÜn İcİn kıyafet bakıyoruz.ben telle konuŞuyodum.tezgahtar kız anneme cok tatlıymıŞ kızın hamİlemİ tombul mu dedİ yaKoptum ben yuh yanİ
şekerler ben kacıyorum az uzancam optum hepnızı muahhh
Cumartesİ alıŞverİŞe gİttİk annemlere dÜgÜn İcİn kıyafet bakıyoruz.ben telle konuŞuyodum.tezgahtar kız anneme cok tatlıymıŞ kızın hamİlemİ tombul mu dedİ yaKoptum ben yuh yanİ
şurada hayatımızın en güzel kilolarını alıyorzzzz
fena sayılmaz tatlım kasıklarımdaki ağrıyı ve sabahın bir vakti işe gelmenin sinir bozukluğunu saymazsak fena sayılmamkaydirigubbakcemile3
bir dokun bin ah işit dedikleri bu olsa gerek heralde:kedi:
sen nasılsın?opuyorumnanaktan
allah hayırlara çıkarsın tatlım sıkıntı yapma kendine kötüyede yorma...netteki yorumlara da çok takılma ben bundan 5-6 yıl önce dişlerimin döküldüğünü görmüştüm tabirlerdede böyle bir rüya gören insan kısa bir süre sonra ölür diyordu..warya 1-2 ay kendime gelemedim sanki son günlerimi yaşıyormuş gibi saçma sapan davrandım...resmen psikolojim bozuldu...çok takmamak gerek gerçekten..
hayırdır inşallah canım ama bence öyle kötü düşünme bence tamamen psikolojik bak böyle şeylerle en çok kendi kendimizi etkiliyoruz tatlım
bir yerde okumuştum omega 3 eksikliği kabus görmemizi sağlarmış hamilelikte yani cidden kötüye yorma sadece rüya diye düşün birşeylere bağlama tatlım
hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün belki bende arkadaşım zeynepte birgün burda yazarız belki arnızda vardır zamanında bizim gibi bebek hasreti çeken arkadaşlar inş. bizde yakında sizin gibi anne olma duygusunu tadarız.
hepinizin bebişleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün belki bende arkadaşım zeynepte birgün burda yazarız belki arnızda vardır zamanında bizim gibi bebek hasreti çeken arkadaşlar inş. bizde yakında sizin gibi anne olma duygusunu tadarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?