2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok az kalmış senindeeee allah yardımcıımız olsun günbe gün yaklaşıyoruz çok heycanlııı
evet dinlenmelisin birazcık artık güç toplamak gerek doğum ve sonrası içinde

sen 36. haftadamı izne çıkcaksın canım?bende 33+1 deyim bugün benim daha 4 haftam var:umursamaz:

canım benim 37.hafta ağustos başı oluyoda
ben 20 sinde 10 günlük yıllık iznimi kullanıcam çünkü daha fazla dayanamıcam buraya:)
hemde teyzemin kızı düğünü falan var onları halledicem:)
döndüğümdede raporumu verip çıkıcam inşallah

Bizim kuzucuk da uyandı , döndüğünden kafası artık aşağıda, sağ tarafımda oynayıp duruyor elleriymiş dr öyle dedi, yukarıdakiler de ayakları poposuymuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun, işe gidenlere daha da yardımcı olsun, şurda 2 dk yazarken bile karnım sıkışıyor hemen tekme tokat girişiyor bizimki . ışte olduğumu düşünemiyorum bile.

demın bende gırdım canım sıteye bı bakıyım dıye bendede acmıyor ama o sarkıyı ben ordan ındırmıstım mınık ... uyusunda buyusun dıye bı nınnı dımı?

evet canım yaa...bende dinlemiştim orda ama ozaman henüz isme kesin karar vermediğimizden indirmemiştim..şimdi ismi netleşti ama site bozulmuşşmafoldumben

şimdilik öyle yapıyorum ama gün gelecek devran dönecek...hayarımda hiç kin tutan bir insan olmadım ama şu hamileliğimde okadar içim acıdıki çevredekiler yüzünden...onlarda birgün hamile kalırsa ya da kilo alırsa ozaman bende aynılarını yapıcam çok fena kırgınım çünkü...mafoldumben

Doğum fotoğrafçısı tutan var mı aranızda ? Dr. ile konuştum doğuma sokuyorlar , epidurel sezeryan / normal doğumda eşim de yanımda olabilecekmiş. Genel anestezi ile sezeryan olursa doğum anında yanlızca 2 dk fotocuyu sokabileceğini söyledi. Çok güzel albümler hazırlıyorlar bugün birkaç yer ile görüşecem... Sizin görüştüğünüz var mı diye sorayım dedim....

onatcığım ben tokatın erbaa ilçesindeyim doktorum samettin çelik çok ilgili bir insan kendisi.

canım bende tokat merkezdeyım seceneklerde TOHAT yazmadıgı ıcın dıgerını ısaretledım :):):) burda doktor bulamadım teknıklerı hep eskı kac doktor gezdım selda kara,medıcal alıekber sahın,unıverstede bı docente gıttım ya hep eskı teknıkle sezeryan yapıyorlar yada hıc memnun duymadım bende oyuzden allahtan bısey olmazssa kayserıye gıdıcem kayınvalıdemın orda dogurcam ınsallah

bende çok istemiştim tatlım çokda araştırma yapmıştım ama fiyatlar çok uçuk geldi bana..1 albüme 500 lira verecek bütçemiz yok ne yazıkki..

bizimde tokat erbaa da çok akrabamız varmış ben çoğunu tanımıyorum ama var bizde amasyalıyız zaten
hehe benım annemde amasyalı :)

bende ınsallah kayserıye gıttımde tutcam doktor bısey demzse tabı
aaa amasyalımııı??tokat erbaamııı?azcık deşsek akraba çıkcaz belkiikaydirigubbakcemile3
neresindensin amasyanın?

benım annemde amasyalı dedem yolyanı dıye bı koyden anneannemde taşovalı :)

ay canım yaa boşver allahlarından bulsunlar yine sen kim ne yapıyorsa kendi kadar yapar onların aklı fikri zihniyeti o kadarmış boşvercen canım

valla bende isterdim de cebimdeki delik bu konuda bana yardımcı değil malesef keşke tutabilseydim
sen hangi hastaaneye gidiyorsun

aaa amasyalımııı??tokat erbaamııı?azcık deşsek akraba çıkcaz belkiikaydirigubbakcemile3
neresindensin amasyanın?

taşovalıyız canım annemde babamda oralı ama istanbulda doğup büyüdük biz abimle evlenince buraya gelmişler hatta yakın bir arkadşımda tokat merkeze gelin gitti geçen sene kaydirigubbakcemile3

hehe akraba cıkarsak hıc sasırmam :) taşovada cılgıdır dıye bı koy var bılıyormusun anneannem oralı :):):) bende tokat merkezdeyım sıkıcı burası unıversstyı kayserıde okuyup gelmek koydu benım aılemde tokatta allahtan yoksa hıc cekılmez burası :)

herkese günaydın geçmişi okudum da geldim.ben de tokatlıyım.babam ve eşim amasyalı hemşolarım benim kaydirigubbakcemile3

senin için hayırlısı olsun canım bende bi çok dr değiştirdim en son samettin beyde karar kıldık,allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

anaaammkaydirigubbakcemile3 bizde taşovalıyızzbizde doğma büyüme samsundaydık sonra ben 10 yaşındayken almanyaya gittik babamın işi gereği sonrada ben evlenip ankaraya geldimkaydirigubbakcemile3

köyü biliyorum ama orda akrabamız varmı bilmiyorum:))) taşova merkezde yaşamış annemin ailesi babamlarda devre köyünden ama annemler falan bilir yanımd aolsaydı sorardım burayı biliyonmu eidyonmu diye de hatta amasyaya gidicek annem bu akşam teyzemin oğlu evleniyor

ayrıca tesadüfen benim eşimde amasyalı merzifonlu onlarda şans tamamen kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın geçmişi okudum da geldim.ben de tokatlıyım.babam ve eşim amasyalı hemşolarım benim kaydirigubbakcemile3

günaydın canım
hahaha ay şaka gibi nerdeyse herkes amasyalı ağustos anası hemide kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…