yarın kontrole gittiğimde 36+0 37 haftama girmiş olacağım eğer bu haftayı doldurman gerek falan derse rapor alıp ayrılmayı düşünüyorum dayanamıyorum artık masa başı olduğu için oturmaktan kaburgalarım batıyor karnımın içinde acayip bir yanma oluyor bebeğim ve benim sağlığımdan daha önemli değil ne yapayım hem evde kızımlada ilgilenirim.
sen 36. haftadamı izne çıkcaksın canım?bende 33+1 deyim bugün benim daha 4 haftam var:umursamaz:
demın bende gırdım canım sıteye bı bakıyım dıye bendede acmıyor ama o sarkıyı ben ordan ındırmıstım mınık ... uyusunda buyusun dıye bı nınnı dımı?
eşleri hiç saymıyorum zaten onlar kendi alanlarında taktiredeğer davranışlarından asla vazgeçmezler her biri ayrı platformda maşallahhları var yanii
ay canım yaa allah sabır versin ne diyim mecbur olunca elden birşey gelmez tabi ama duymuycan görmüycen konuşmıycan 3 maymunu oynuycan bir süre daha dayan
bizimde tokat erbaa da çok akrabamız varmış ben çoğunu tanımıyorum ama var bizde amasyalıyız zaten
onatcığım ben tokatın erbaa ilçesindeyim doktorum samettin çelik çok ilgili bir insan kendisi.
Doğum fotoğrafçısı tutan var mı aranızda ? Dr. ile konuştum doğuma sokuyorlar , epidurel sezeryan / normal doğumda eşim de yanımda olabilecekmiş. Genel anestezi ile sezeryan olursa doğum anında yanlızca 2 dk fotocuyu sokabileceğini söyledi. Çok güzel albümler hazırlıyorlar bugün birkaç yer ile görüşecem... Sizin görüştüğünüz var mı diye sorayım dedim....
hehe benım annemde amasyalı :)bizimde tokat erbaa da çok akrabamız varmış ben çoğunu tanımıyorum ama var bizde amasyalıyız zaten
bende ınsallah kayserıye gıttımde tutcam doktor bısey demzse tabıDoğum fotoğrafçısı tutan var mı aranızda ? Dr. ile konuştum doğuma sokuyorlar , epidurel sezeryan / normal doğumda eşim de yanımda olabilecekmiş. Genel anestezi ile sezeryan olursa doğum anında yanlızca 2 dk fotocuyu sokabileceğini söyledi. Çok güzel albümler hazırlıyorlar bugün birkaç yer ile görüşecem... Sizin görüştüğünüz var mı diye sorayım dedim....
aaa amasyalımııı??tokat erbaamııı?azcık deşsek akraba çıkcaz belkiikaydirigubbakcemile3
neresindensin amasyanın?
şimdilik öyle yapıyorum ama gün gelecek devran dönecek...hayarımda hiç kin tutan bir insan olmadım ama şu hamileliğimde okadar içim acıdıki çevredekiler yüzünden...onlarda birgün hamile kalırsa ya da kilo alırsa ozaman bende aynılarını yapıcam çok fena kırgınım çünkü...mafoldumben
Doğum fotoğrafçısı tutan var mı aranızda ? Dr. ile konuştum doğuma sokuyorlar , epidurel sezeryan / normal doğumda eşim de yanımda olabilecekmiş. Genel anestezi ile sezeryan olursa doğum anında yanlızca 2 dk fotocuyu sokabileceğini söyledi. Çok güzel albümler hazırlıyorlar bugün birkaç yer ile görüşecem... Sizin görüştüğünüz var mı diye sorayım dedim....
aaa amasyalımııı??tokat erbaamııı?azcık deşsek akraba çıkcaz belkiikaydirigubbakcemile3
neresindensin amasyanın?
ay canım yaa boşver allahlarından bulsunlar yine sen kim ne yapıyorsa kendi kadar yapar onların aklı fikri zihniyeti o kadarmış boşvercen canım
valla bende isterdim de cebimdeki delik bu konuda bana yardımcı değil malesef keşke tutabilseydim
sen hangi hastaaneye gidiyorsun
taşovalıyız canım annemde babamda oralı ama istanbulda doğup büyüdük biz abimle evlenince buraya gelmişler hatta yakın bir arkadşımda tokat merkeze gelin gitti geçen sene kaydirigubbakcemile3
canım bende tokat merkezdeyım seceneklerde TOHAT yazmadıgı ıcın dıgerını ısaretledım :):):) burda doktor bulamadım teknıklerı hep eskı kac doktor gezdım selda kara,medıcal alıekber sahın,unıverstede bı docente gıttım ya hep eskı teknıkle sezeryan yapıyorlar yada hıc memnun duymadım bende oyuzden allahtan bısey olmazssa kayserıye gıdıcem kayınvalıdemın orda dogurcam ınsallah
ay canım yaa boşver allahlarından bulsunlar yine sen kim ne yapıyorsa kendi kadar yapar onların aklı fikri zihniyeti o kadarmış boşvercen canım
valla bende isterdim de cebimdeki delik bu konuda bana yardımcı değil malesef keşke tutabilseydim
sen hangi hastaaneye gidiyorsun
taşovalıyız canım annemde babamda oralı ama istanbulda doğup büyüdük biz abimle evlenince buraya gelmişler hatta yakın bir arkadşımda tokat merkeze gelin gitti geçen sene kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın geçmişi okudum da geldim.ben de tokatlıyım.babam ve eşim amasyalı hemşolarım benim kaydirigubbakcemile3
hehe akraba cıkarsak hıc sasırmam :) taşovada cılgıdır dıye bı koy var bılıyormusun anneannem oralı :):):) bende tokat merkezdeyım sıkıcı burası unıversstyı kayserıde okuyup gelmek koydu benım aılemde tokatta allahtan yoksa hıc cekılmez burası :)
herkese günaydın geçmişi okudum da geldim.ben de tokatlıyım.babam ve eşim amasyalı hemşolarım benim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?