yasemen bende 13 kilo aldım doktoruma göre çok değil yani sorun etmemi istemiyor hiç dikkat et rejim yap demedi bu zamana kadar bence sende takılma ekmeği kesmeye çalış yada tam buğday falan ye ben öyle yapıyorum
ya kızlar 32+1 de oğlumun kilosu 2040 fakat annesi 15 kilo almış toplamda....çok mu kilo aldım ben yaa,bundan sonra da çok alır mıyım acaba???
canım masallah bebegine
benim kızım 32+3 te 1700 gr idi :) herhalde erkek bebekler daha kilolu oluyorlar
saglikli olsunlar da....
ya kızlar 32+1 de oğlumun kilosu 2040 fakat annesi 15 kilo almış toplamda....çok mu kilo aldım ben yaa,bundan sonra da çok alır mıyım acaba???
slm kızlar
berbat bir gece geçirdik akşam üstü zeynep hafifi ateşlenmeye başladı hemen ateş düşürücü verdim
ona rağmen gece çok ateşlendi sürekli ağladı bişeyde yemiyo
nöbetçi eczane aradım buldum calpol aldım en iyisi o bize göre
en azından onu içiyo bari diğerlerini hep suyuna falan karıştırıyorum
bugün de calpol verdim düşmüyo ateşi ya deli olucam birden çıkıveriyo evde derecede yoktu
kaça kadar yükseliyo bilmiyorum yanımda gezdirmem lazım valla ya off
neyse marketten gittim aldım geldim
şimdi iyi 37,3 e kadar düştü ama çıkar birazdan üztüne bişey giydirmiyorum bezi var sadace
Allahım ya insanın evi gibisi yokmuş onu anladım annenin evi de olsa bi yere kadar
kardeşime sinir oldum
zeynep tam uyuyacaktı 13 gibi ababm geldi uyandı anca uyudu valla
bende sinir küpüyüm tüm gece uyumadım zaten bi de karnımdaki var
bişeyde yemedim yiyemiyorumgeçmiyo boğazımdaan
zeynep uyurken azcık yatayım bnede
takip edeyim ateşini çok yükselirse gtürücem acile
eşim nöbette nasıl olsa
ortdan da evime geçerim
offfffffffffff
günaydın........
hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için... bu hafta bi garip başladım güne doğuracağımı hissediyorum.. hyatımın dönüm noktası olacak bu hafta sanki minik prenseslerime kavuşmak için can atıyorum bi o kadarda korkuyorum... onların vaktinde doğduğundan emin olmak istiyorum...
HEPİMİZ SAĞLIKLA ALALIM İNŞALLAH YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA...
DİDEMCİM hayırlı haberlerle gel inşallah...
günaydın canlarr
hepinize sağlıklı bir hafta diliyorum
herşeyin başı sağlık valla insan sağlıklı olunca mutlu oluyor huzurlu da
çarşambadan beri evdeydim çok güzel geçti evde zaman
çünkü sıkıldıkça dolandım ağrım oldukça uzandım hiç yormadım kasmadım kendimi işlerimide hallettim bu arada şu 2 hafta geçsinde bir an önce evime geçeyim hayırlısıyla inşallah
kızımın bi parti kıyafetini yıkadım:) dalin almıştık sıvı deterjanı kociş bile dedi süper kokmuş diye herşey minik minik çok güzel bişey ya:) Allah ım hayırlısıyla doğmalarını aldıklarımızı giydirmeyi nasip eder inşallah çünkü ben doğum yaklaştıkça korkmaya ve her fırsatta ağlamaya başladım neden bilmiyorum ...
doktordan 32.hafta raporumuda aldım bundan sonra 5 hafta daha çalışabilirsin ama istediğin her anda ayrılabilirsin dedi bakalım hayırlısı
böyle işte canlar sizler nasılsınız melekleriniz nasıl
herkese günaydınlar,
tüm annelere ve bebişlere güzel, sağlıklı, her şeyin gönüllerince olduğu bir hafta diliyorum...
c.tesi kızımı detaylıda gördük. doktor babasına benzediğini söyledi:) 2400 gr cıvarında olmuş, 1 hafta önden gidiyor. iri bir bebek olabilir dedi. hafta başında dönmemişti. bu kez başı aşağıda duruyordu...
haberler güzeldi yani...
tüm anne adaylarımız da güzel haberlerle dönerler inş. ...
selam ve sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?