2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar off çok sıcak odamız geldi yeniden eskisi söküldü bu sefer sindi içime güzel oldu yorulduk ama deydi tabi henüz tam yerleşmedi temizlenmedi ama olsun. dün yürüdüm tam 1 saat ama gece ağrıdan uyuyamadım kasıklarımda 100 ton ağırlık vardı sanki aslında iyi oldu ama bundan sonra nasıl yürüyicem hiç bir fikrim yok.
bu arada yasemen maşallah bebeğine bende babama çeksin istiyorum 2 küsür boyu annemde öyle çok uzun abimde ama ben bıdık kalmışım nasıl olmuşsa yani onlara göre kısayım :)) inşallah kızımda uzun olur haftasına göre iyiydi maşallah bacaklarının uzun olmasını isterim kızlarda hoş duruyor rüyamda da 3 tane manken gördüm şimdi isimlerini hatırlamıyorum 3 de birbirinden güzeldi diyorum ki acaba kızım hangisine benziyicek :))))

yasemen bende 13 kilo aldım doktoruma göre çok değil yani sorun etmemi istemiyor hiç dikkat et rejim yap demedi bu zamana kadar bence sende takılma ekmeği kesmeye çalış yada tam buğday falan ye ben öyle yapıyorum

teşekkürler canım,ya işte canım istedi mi tutamıyorum kendimi çok tatlıdan aldım ben bu kadar sanırım benimki de dikkat et çok felan demiyo...boyum 1.70 felan kilom 60 tı,şimdi 75 boyumdan dolayı normal görünüyorum sanırım ama....ilk evlendiğimde 54 kiloydum sonra iki talihsiz hamilelik(bebeklerim yaşamıyor)60 oldum şimdi 75...amaaaaaaaaan yavrum iyi olsun da umurumda değil ama kendimi hiç böyle görmedğimden sanırım bi garip oluyorum kaydirigubbakcemile3

ya kızlar 32+1 de oğlumun kilosu 2040 fakat annesi 15 kilo almış toplamda....çok mu kilo aldım ben yaa,bundan sonra da çok alır mıyım acaba???

canım masallah bebegine
benim kızım 32+3 te 1700 gr idi :) herhalde erkek bebekler daha kilolu oluyorlar

saglikli olsunlar da....

canım masallah bebegine
benim kızım 32+3 te 1700 gr idi :) herhalde erkek bebekler daha kilolu oluyorlar

saglikli olsunlar da....

amiiin canım inş.teşekkür ederiz teyzesi benikinin dayıları 5 er kilo doğmuş bende 3750 doğmuşum genle de alakalı ama inş. o kadar da büyük olmaz :))

75 çok mu ben 90 ım şu an :))))) 75 küsürla hamile kaldım 26 yaşıma kadar bu kadar kilo görmemiştim en kilolu zamanımda hamile kaldım şans işte evelndiğimde 58 falandım eşimde 60 tı şimdi oda 88 falan oldu hatta doktorum bana demiyor ama eşime diyor sana noluyor hadi o iki canlı diye :)))
ama eşim 1 sene içinde benimle evlendiği kiloya geri dönmemi istiyor yani doğumdan sonra ikimizde rejim yapıcaz bakalım ben veririm kesin o yüzden takmıyorum

slm kızlar
berbat bir gece geçirdik akşam üstü zeynep hafifi ateşlenmeye başladı hemen ateş düşürücü verdim
ona rağmen gece çok ateşlendi sürekli ağladı bişeyde yemiyo
nöbetçi eczane aradım buldum calpol aldım en iyisi o bize göre
en azından onu içiyo bari diğerlerini hep suyuna falan karıştırıyorum
bugün de calpol verdim düşmüyo ateşi ya deli olucam birden çıkıveriyo evde derecede yoktu
kaça kadar yükseliyo bilmiyorum yanımda gezdirmem lazım valla ya off
neyse marketten gittim aldım geldim
şimdi iyi 37,3 e kadar düştü ama çıkar birazdan üztüne bişey giydirmiyorum bezi var sadace
Allahım ya insanın evi gibisi yokmuş onu anladım annenin evi de olsa bi yere kadar
kardeşime sinir oldum
zeynep tam uyuyacaktı 13 gibi ababm geldi uyandı anca uyudu valla
bende sinir küpüyüm tüm gece uyumadım zaten bi de karnımdaki var
bişeyde yemedim yiyemiyorumgeçmiyo boğazımdaan
zeynep uyurken azcık yatayım bnede
takip edeyim ateşini çok yükselirse gtürücem acile
eşim nöbette nasıl olsa
ortdan da evime geçerim
offfffffffffff

ya kızlar 32+1 de oğlumun kilosu 2040 fakat annesi 15 kilo almış toplamda....çok mu kilo aldım ben yaa,bundan sonra da çok alır mıyım acaba???

gayet normal bebsıın kılosu..cnm sende aynı ben gıbıymıısn bende 15 kg aldım temennım almamak tabıkı ama alırsakta en fazla 2 kg daha alırız napalım bebıslerımız saglıklı olsundaa 20 kg kadar yolu war:))bnde ılk zamnlar cok takıyordum ama son 4 haftada 5oo grm fıln almısım yawasladı yanı kg alıısım bebek alıyor artıkk bebegım gecen hafta 2180 grmdı.:1rolleyes:

merhaba yasemeen, sen kilonu hiç dert etme, bundan sonra bebeklerimiz daha hızlı kilo alıcak. bundan sonra biz de o kadar fazla almayız. ben 1.5 - 2 aydır yaklşaık 1 kilo aldım onun öncesi çok hızlı alıyordum şimdi daha yavaş. şu ana kadar 18 kilo aldım, çok ama çok takıodum, ama şimdi daha rahatım. düşünmüyorum...

bebeklermizin kilosu hakkında hiç endişelenme, doktorlarımız bebeklerimizin kilosu ile ilgili her hangi bir sıkıntı olursa zaten söylerler. hepimizin genleri, metobolizması, bünyesi farklı ve her hamilelik farklı olduğu gibi her bebek de farklı önemli olan genel standartların çok altında olmaması, sen yüreğini ferah tut...

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

iyi pazarlar herkeseee..

dün doktor kontrolümüz vardıı oğluşum 2550 olmuş2 hafta sonra tekrar gıdıcez.geçen gidişimde temmuzun sonunda doğum olur demişti şimdi agustosun ılk haftası dedı..suan o 1 hafta bıle o kadar gözümde buyuyor kı bi an önce sağlıklı,sıhhatlı olarak gelsin istiorum..

merhaba güzel anneler nasılsınız biz birazdan gezmeye gideceğiz bir uğrayalım dedik inşallah herşey yolundadır :))

günaydın........
hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için... bu hafta bi garip başladım güne doğuracağımı hissediyorum.. hyatımın dönüm noktası olacak bu hafta sanki minik prenseslerime kavuşmak için can atıyorum bi o kadarda korkuyorum... onların vaktinde doğduğundan emin olmak istiyorum...
HEPıMıZ SAĞLIKLA ALALIM ıNŞALLAH YAVRULARIMIZI KUCAĞIMIZA...
DıDEMCıM hayırlı haberlerle gel inşallah...

günaydın canlarr
hepinize sağlıklı bir hafta diliyorum
herşeyin başı sağlık valla insan sağlıklı olunca mutlu oluyor huzurlu da
çarşambadan beri evdeydim çok güzel geçti evde zaman
çünkü sıkıldıkça dolandım ağrım oldukça uzandım hiç yormadım kasmadım kendimi işlerimide hallettim bu arada şu 2 hafta geçsinde bir an önce evime geçeyim hayırlısıyla inşallah
kızımın bi parti kıyafetini yıkadım:) dalin almıştık sıvı deterjanı kociş bile dedi süper kokmuş diye herşey minik minik çok güzel bişey ya:) Allah ım hayırlısıyla doğmalarını aldıklarımızı giydirmeyi nasip eder inşallah çünkü ben doğum yaklaştıkça korkmaya ve her fırsatta ağlamaya başladım neden bilmiyorum ...
doktordan 32.hafta raporumuda aldım bundan sonra 5 hafta daha çalışabilirsin ama istediğin her anda ayrılabilirsin dedi bakalım hayırlısı
böyle işte canlar sizler nasılsınız melekleriniz nasıl

canım günaydın
inşallah hayırlısıyla sağlıkla en güzel zamanda doğurursun meleklerini
normalde doktorun verdiği zaman bu haftamıydı canım

günaydın güzel annişler

doktora giden arkideşlerime maşallah diyorum bebişlerine gidecek olanlarada bol şans diliyorum eminim çok çok sağlıklı bebişlerimiz
dorukcum hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı doğum ile gelicek meleklerin canım

aminnnnnnnnnnnn canım
mincik mincik çok zevkli demi yıkamak kıyafetleri şekercim iyi dinlenmiş olmana çok sevindim şekercim
bende depresifleştim yaa sona doğru sanırım hormonel bir durum olabilir ve korkuyorum aynen korkmayan yok sanırım

herkese günaydınlar,
tüm annelere ve bebişlere güzel, sağlıklı, her şeyin gönüllerince olduğu bir hafta diliyorum...

c.tesi kızımı detaylıda gördük. doktor babasına benzediğini söyledi:) 2400 gr cıvarında olmuş, 1 hafta önden gidiyor. iri bir bebek olabilir dedi. hafta başında dönmemişti. bu kez başı aşağıda duruyordu...

haberler güzeldi yani...

tüm anne adaylarımız da güzel haberlerle dönerler inş. ...

selam ve sevgiler...

ooh maşallahh canım bebişinee benimkide seninki gibimm iri olacak dedi doktorumuz bakalım çarşamba günü gidicem bende çok heycanlıyım alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…