2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende geceleri öyleyim gün ışığı görmeden uyuyamaz oldum nefesim daralıyor oturuyorum işe başlayınca napıcam

Nasılsınız opuyorumnanaktan ? Ben bugün biraz halsizim.Hİç bişey yapasım yok. ( Akşam yemeğini hazırladım bile. kaydirigubbakcemile3 ) Funda face'ten mesaj atmıştım sana , aldın mı ? Yarın izinli misin ? Kocamda yarın izinli, dışarı falan çıkarız herhalde. Sen yarın gelicekmisin sahile falan ? opuyorumnanaktan

hoş geldin ...

bende de aynı halsizlik var ,ben yemek bile yapmadım :)

bu arada facede ki grubun adı ne idi agustos annelerinin

şu anda karnımı görseniz şok olursunuz ben oldumda bi tarafı sivri durumda hareket ettirmiyor kızım

36. haftada aslında ama biraz zor dayanırım gibi 15 gün çalışsam yeter

evet bencede:)

ben tam işten ayrılmıştım biraz dinlenip yeni bir işe girerim diyordum.

5 ay gecmişti tam iş görüşmelerine gitmeye başlamışken hamile olduğumu öğrendim :)

o yuzden bu süpriz beni evde iken yakaladı şimdi çalışmayı çok özledim

hoş geldin ...

bende de aynı halsizlik var ,ben yemek bile yapmadım :)

bu arada facede ki grubun adı ne idi agustos annelerinin

hoşbuldum canım. En güzel anneler Kulübü , ama grup gizli.Sen Halisnaya mail adresini yollarsan davet gönderir sana . :)

şu anda karnımı görseniz şok olursunuz ben oldumda bi tarafı sivri durumda hareket ettirmiyor kızım

Resmini çeksene sempatiksalakcinni

uyumuş kalmışım valla görseydim yazdığını çekerdim tüh iki dak gözümü kapadım yarım saat olmuş :)

aslında radyasyon zararlı ama vakit geçiyor işte yoksa stres daha zararlı olucak. hava serinledi gibi birazdan atıcam kendimi sokağa yürüyeyim azcık

Hoşgördük, şükür daha iyiyim. Dün öğleden sonra fena sancılandım. ılk kez bu kadar şiddetli ve belime vuran bir sancı oldu. Düzenli olsaydı gidecektim hastaneye. Siz nasılsınız? Nasıl geçiyor haftasonunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…