2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar çok heyecanlıyım kızıma gidicez bugün nst filan da var heyecan saydı hayırlısı bakalım çok az kaldı ya

benimde tansiyonum hep çok düşük kızlar yaa son günlerde küçük tansiyonum 3,5 - 4 lerde resmen fıldır fıldır dönüyorum valla

evet didemcim yaa tahmin ediyorum benimde 4 haftam var aşağı yukarı sezercik mi düşünüyordun normal mi
ya valla hakkımzıda hayırlısı allahım herbirimize sağlılı rahat ağrısız doğumlar nasip etsin inşallah

evet canım gerçekten çok zevkli ve huzurlu bi duygu
onları asarken hep dua ettim Allah ım kızım hayırlısıyla gelsin ben bunları giydiriyim diye
bugün akşamda iyi hissedersem ütülücem ilk parti kalksın bunlar azdı battaniye tulum falan esas büyük yıkama ütülemeyi izne ayrılınca annemle yapıcaz inşallah
evet canım korkmayan yoktur bencede Allah ım korkularımızı azaltsın hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah

günaydın canımm
maşallah bebişine bende perşembe doktordaydım herşey çok güzel haftasıyla uyumlu dedi benim bebeğimde dönmüştü bu sefer çok şükür :))
her ne kadar normal doğumdan korksamda ve büyük ihtimal sezeryan olcaksamda bebeğimin normal pozisyonda olmasına sevindim tabi:kedi:

Günaydın kızlar çok heyecanlıyım kızıma gidicez bugün nst filan da var heyecan saydı hayırlısı bakalım çok az kaldı ya

günaydınnn
hayırlı haberlerle dönersin inşallah canımopuyorumnanaktan

ay evet demiştin tatlım hadi hayırlısı ay cidden son günler iki haftaaaa
bende sezercik olucam herhalde hem çatı darmış hemde bebiş kilolu olabilirmiş hem normalden korkuyorum hamilelik süresi boyunca sorunlar yaşadığım için doğumu riske atmak istemiyorum bakalım hayırlısı hakkımızda

günaydın kızlar..
bebişlerini görmeye gidenlerin gözleri aydın
gidecek olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inşallah..

bugün canım çok sıkkın..dünden beri eşimle konuşmuyoruz...sabah gönlünü almaya çalıştım ama hiiiç oralı olmadı..sabah sabah dahada çok sıktı canım...zaten çok huzursuz bir gece geçirmiştim..haftayada ağlayarak başladım onun yüzünden..şu halimle bana yaptıklarına inanamıyorum yaklava:

aman gülaycım yaa erkek milleti bir cins valla benimde eşimle bu aralar pek tadım tuzum yok bir cins ki sorma al birini vur ötekine canını sıkmana değmez

aman gülaycım yaa erkek milleti bir cins valla benimde eşimle bu aralar pek tadım tuzum yok bir cins ki sorma al birini vur ötekine canını sıkmana değmez

aynen öyle valla..cinslikte sınır tanımıyorlar..onlarında hormonları değişiyo heralde bizim hamileliğimizle beraber...

canım ya hayırlıısyla sağlıkla doğuralım da artık kaderimizde hangisi varsa sezeryan ya da normal
off kafamda karışık duygularımda eyvahedigeldismile

günaydın kızlar..
bebişlerini görmeye gidenlerin gözleri aydın
gidecek olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inşallah..

günaydın canım
sıkma canını bu kocişler bugünlerde böle
bence onlarıda bi stres sarıyor farkında olmadan ne bilim babalığı ve sorumluluğu düşünmeye başlıyolar galiba
düşünme çok canım sıkma canını ağlama da bu geçiş dönemini hepimiz yaşıyoruz işte
inşallah birbirimizi boğmadan atlatırız bı zor zamankları

off çok yorucu bir hafta sonu geçirdim.belim tutmuyor resmen .
şu rahim kasılmaları ve çatı ağrısıda tuzu biberi.nasıl geçecek bugün hiç bilmiyorum.

Ay sinirden yarım saattir ağlıyorum beyefendinin giyicek pantalonu yokmuş kirliymiş hepsi ya daha 1 kere giydi bu halimle anca yetişiyorum attım şimdi hepsi yıkanıyor kasıklarım da ağrıyor off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…