Günaydın kızlar çok heyecanlıyım kızıma gidicez bugün nst filan da var heyecan saydı hayırlısı bakalım çok az kaldı ya
Günaydın kızlar çok heyecanlıyım kızıma gidicez bugün nst filan da var heyecan saydı hayırlısı bakalım çok az kaldı ya
ay canım yaa hayılı güzel haberlerlee dön inşallah canım
aminnnnnnnnnnnn canım
mincik mincik çok zevkli demi yıkamak kıyafetleri şekercim iyi dinlenmiş olmana çok sevindim şekercim
bende depresifleştim yaa sona doğru sanırım hormonel bir durum olabilirve korkuyorum aynen korkmayan yok sanırım
herkese günaydınlar,
tüm annelere ve bebişlere güzel, sağlıklı, her şeyin gönüllerince olduğu bir hafta diliyorum...
c.tesi kızımı detaylıda gördük. doktor babasına benzediğini söyledi:) 2400 gr cıvarında olmuş, 1 hafta önden gidiyor. iri bir bebek olabilir dedi. hafta başında dönmemişti. bu kez başı aşağıda duruyordu...
haberler güzeldi yani...
tüm anne adaylarımız da güzel haberlerle dönerler inş. ...
selam ve sevgiler...
aman gülaycım yaa erkek milleti bir cins valla benimde eşimle bu aralar pek tadım tuzum yok bir cins ki sorma al birini vur ötekine canını sıkmana değmez
ay evet demiştin tatlım hadi hayırlısı ay cidden son günler iki haftaaaa
bende sezercik olucam herhalde hem çatı darmış hemde bebiş kilolu olabilirmiş hem normalden korkuyorum hamilelik süresi boyunca sorunlar yaşadığım için doğumu riske atmak istemiyorum bakalım hayırlısı hakkımızda
günaydın kızlar..
bebişlerini görmeye gidenlerin gözleri aydın
gidecek olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inşallah..
bugün canım çok sıkkın..dünden beri eşimle konuşmuyoruz...sabah gönlünü almaya çalıştım ama hiiiç oralı olmadı..sabah sabah dahada çok sıktı canım...zaten çok huzursuz bir gece geçirmiştim..haftayada ağlayarak başladım onun yüzünden..şu halimle bana yaptıklarına inanamıyorum yaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?