geçmiş olsun dikkat kendine senin vaktin iyice yaklaşmış 36. haftayıda deviriceksin yakında inşallah.
valla ben sıkılıyorum sabahtan beri burdayım arada buraya bakıyorum arada tv arada yemek yiyip uyuyorum hava serinlesin diye bekledim birazdan dışarı çıkıp yürüyicem
aslında radyasyon zararlı ama vakit geçiyor işte yoksa stres daha zararlı olucak. hava serinledi gibi birazdan atıcam kendimi sokağa yürüyeyim azcık
Hoşgördük, şükür daha iyiyim. Dün öğleden sonra fena sancılandım. İlk kez bu kadar şiddetli ve belime vuran bir sancı oldu. Düzenli olsaydı gidecektim hastaneye. Siz nasılsınız? Nasıl geçiyor haftasonunuz??
Ya kızlar ne soracağım size; karpal tunel sendromuna ortopedist mi bakar, nöroloji mi?
nöroloji bakar bence sinirlerle ilgili olduğundan.
haydi bakalım ben yavaş yavaş çıkayım inşallah yürüyebilirim yürüyemezsem artık yarı yolda binerim dolmuşa kendinize iyi bakın öptük
Üff hayırlı uğurlu olsun, sağ elimde karpal tunel sendromu gelişti. 4 parmağım çok az iş görüyor. Doğru düzgün kavrayamıyorum. Aile hekimine gideceğim ayın 10'undan sonra, ona da göstereyim de sevk yazsın. Sanırım söyler nereye gideceğimi.
Üff hayırlı uğurlu olsun, sağ elimde karpal tunel sendromu gelişti. 4 parmağım çok az iş görüyor. Doğru düzgün kavrayamıyorum. Aile hekimine gideceğim ayın 10'undan sonra, ona da göstereyim de sevk yazsın. Sanırım söyler nereye gideceğimi.
Geçmiş olsun canım bu karpal tunel dediğin elde uyuşmaMı oluyor .ya iki gündür bende aynışeyden şikayetçiyim sağ elimde uyuşma oluyor iki elimdede var ama sağ elim çok kötü.nE YApılabilir acaba...[./COLOR]Üff hayırlı uğurlu olsun, sağ elimde karpal tunel sendromu gelişti. 4 parmağım çok az iş görüyor. Doğru düzgün kavrayamıyorum. Aile hekimine gideceğim ayın 10'undan sonra, ona da göstereyim de sevk yazsın. Sanırım söyler nereye gideceğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?