2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun dikkat kendine senin vaktin iyice yaklaşmış 36. haftayıda deviriceksin yakında inşallah.
valla ben sıkılıyorum sabahtan beri burdayım arada buraya bakıyorum arada tv arada yemek yiyip uyuyorum hava serinlesin diye bekledim birazdan dışarı çıkıp yürüyicem

Ya kızlar ne soracağım size; karpal tunel sendromuna ortopedist mi bakar, nöroloji mi?

Ne güzel, ben artık doğru düzgün yürüyemiyorum. Sanırım doğum kanalına girdi oğlum.

nöroloji bakar bence sinirlerle ilgili olduğundan.
haydi bakalım ben yavaş yavaş çıkayım inşallah yürüyebilirim yürüyemezsem artık yarı yolda binerim dolmuşa kendinize iyi bakın öptük

aslında radyasyon zararlı ama vakit geçiyor işte yoksa stres daha zararlı olucak. hava serinledi gibi birazdan atıcam kendimi sokağa yürüyeyim azcık

Yürü yürü, hava serinledi biraz gerçekten.opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım, dün nette fazla yoktum, ne oldu ne bitti hiç haberim olmadı. Bende de bi ara olmuştu o sancı kasılmayla beraber. Benimde devam etse doktora gidicektim.Neyse ki durmuştu.Bugün bir kere daha oldu. Magnezyumumu içmeyi unuttum dün. sempatiksalakcinni

Ya kızlar ne soracağım size; karpal tunel sendromuna ortopedist mi bakar, nöroloji mi?

Hiç bilmiyorum ben. bilmiyorumkismile

nöroloji bakar bence sinirlerle ilgili olduğundan.
haydi bakalım ben yavaş yavaş çıkayım inşallah yürüyebilirim yürüyemezsem artık yarı yolda binerim dolmuşa kendinize iyi bakın öptük

Görüşürüz canım, biz de öptük.opuyorumnanaktan

Üff hayırlı uğurlu olsun, sağ elimde karpal tunel sendromu gelişti. 4 parmağım çok az iş görüyor. Doğru düzgün kavrayamıyorum. Aile hekimine gideceğim ayın 10'undan sonra, ona da göstereyim de sevk yazsın. Sanırım söyler nereye gideceğimi.

Geçmiş olsun canım,daha önce duymamıştım o hastalığı.bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım ...
hamilelikle ilgili mi acaba yoksa strese bağlı bi durum mu?

slm

benim 3 hafta once cok sancim oluyodu kesin dogumum cok yakin diye bekliyoduk ama 2 haftadir hic agrim acim yok. bazen hic dogmayacakmis gibi geliyo sonsuza kadar icimde kalacak gibi :) sali gunu 37. haftaya giriyoruz.

Geçmiş olsun canım bu karpal tunel dediğin elde uyuşmaMı oluyor .ya iki gündür bende aynışeyden şikayetçiyim sağ elimde uyuşma oluyor iki elimdede var ama sağ elim çok kötü.nE YApılabilir acaba...[./COLOR]

gecmıs olsun canım allah sıfa versın

GÜnaydın kılar ıyıpazarlar hepınıze ... Artık evdende Çıkmaz oldum nası geÇıcek bu pazar bılmıyorum... Hareketlerım kısıtlandı hepten....

Bu arada maŞallah hepımıze erken doĞuran olmadı dılımı ısırdım:)

güzel bir pazar sabahı.. hava sıcak.. tıkıldım kaldım eve. çünküüü bebeğimin odasında tadilat var. sonlara bırakırsak olacağı bu zaten

selam güzel anneler
sizi devamlı takip ediyorum ama yazamıyorum. herkesin iyi olmasına sevindim. bende 1 aydır evdeyim o kadar çok iş vardı ki evde ancak toparladım halada az bişey var. Allah kısmet ederse önümüzdeki hafta oğlumun eşyalarını yıkayıp,ütüleyip yerleştiricem. o arada resimlerine çekip eklerim . çok şükür eksiğimiz fazla kalmadı daha doğrusu benimkiler kaldı pompa,sütyen gibi. dünde oğlumun son eksiği olan bebek arabası ve ana kucağını aldık. istanbuldakiler için saraçhaneyi tavsiye ederim çok uyguna geliyor dışardan.
bende şeker çıkmıştı o nedenle bebeğim biraz iri gibi doktorumda erken alabilirimde dedi ama 16 ağustos için konuştuk. sezeryan olacak. benden kaynaklanan sorundan dolayı. zamanında olsunda sağlıkla gelsinde herşeye razıyım.artık benimde sıkıntılarım başladı geceleri kasık ağrısı ayaklarım felaket şiş gören şok oluyor, ellerimde uyuşma sağ elimde 3 parmağım devmlı uyuşuk hissiz. doktorum normal olduğunu vucudun kendini doğuma hazırladı için su tuttuğunu söyledi. bende idare etmeye çalışıyorum.
hepimiz için dua ediyorum hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım inş. sıcaklar bastırmaya başladı. inş kolay geçer. hepini ve yavrularınızı öpüyorum

GunAydın guzel annEler ayı hafta sonlArı hepınıze. Of. KARnım iyice. Sıvrıldı
YAtAktA ZoR donuyorum ne egılebılıyorm ne de otuRdugum yerden. KAlkAbılıyorum
Allah yardımcımıZ. Olsun SıcaklardA cok zoR geçiyor ya hAyırkısı ile bu ayı dA atlatsAk.
Odamızın. Ic. Stor u yarın geliyor. Bir hAlı. Kaldı. Onu dA halamıZ AlAcak. Dun lAusa tk. Aldık. EmZırme sutyenı vE kılot. Aldık cantammıZ
Artık hazır yaZarken su. ıçinde. KAldım. HEpınızı kocaman opuyoruZ muck allAhA. EmAnEt olun

selam kızlaaar.....bizde dün dr a gttik :))oğluşumu gördüm kocaman olmuş yavrum kilosu 2040 boyu fl ye göre 49 cm çok mu uzun olcak ne??dayılara çekerse yandık abim 1.96 kaydirigubbakcemile3

ya kızlar 32+1 de oğlumun kilosu 2040 fakat annesi 15 kilo almış toplamda....çok mu kilo aldım ben yaa,bundan sonra da çok alır mıyım acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…