Günaydın kızlar, nasılsınız??
Çok yorgunum ben... Hem de daha bu saatte. Sabahın 7'sinden beri iş yapıyorum, kendi eviminki bitti. Şimdi k.validemin bir kaç ufak işi varmış onları bitirmeye çalışıyorum. Birazdan dönerim... Eee siz neler yapıyorsunuz??
günayyyydııııınnnnnn....,
herkese güzel bir hafta diliyorummmmm...opuyorumnanaktan
günaydın guzel anneler ve bebislerrr
son 4 hafta is yerinde :)
Günaydın kızlarrr. opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar,herkese selam..
günaydın kızlar..
bebişlerini görmeye gidenlerin gözleri aydın
gidecek olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inşallah..
Günaydın kızlar çok heyecanlıyım kızıma gidicez bugün nst filan da var heyecan saydı hayırlısı bakalım çok az kaldı ya
herkese günaydınlar,
tüm annelere ve bebişlere güzel, sağlıklı, her şeyin gönüllerince olduğu bir hafta diliyorum...
c.tesi kızımı detaylıda gördük. doktor babasına benzediğini söyledi:) 2400 gr cıvarında olmuş, 1 hafta önden gidiyor. iri bir bebek olabilir dedi. hafta başında dönmemişti. bu kez başı aşağıda duruyordu...
haberler güzeldi yani...
tüm anne adaylarımız da güzel haberlerle dönerler inş. ...
selam ve sevgiler...
günaydın güzel annişler
doktora giden arkideşlerime maşallah diyorum bebişlerine gidecek olanlarada bol şans diliyorum eminim çok çok sağlıklı bebişlerimiz
dorukcum hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı doğum ile gelicek meleklerin canım
yA kızlar artık doğsa küveze girmez di mi?
Çok yorgunum ben... Hem de daha bu saatte. Sabahın 7'sinden beri iş yapıyorum, kendi eviminki bitti. Şimdi k.validemin bir kaç ufak işi varmış onları bitirmeye çalışıyorum. Birazdan dönerim... Eee siz neler yapıyorsunuz??
didemcim aman aman acele etme,korkutma bizi..
angel,maşallah bebişine..
benim kızımda boy kilo olarak bana göre normal,ama doktorumuz daha kilo almalı diyor her seferinde..:)))
Canımcım hoşgeldin napalım ben miskinlik yapıyorum 3 buçukta randevum var onu bekliyorum
yA kızlar artık doğsa küveze girmez di mi?
Canımcım hoşgeldin napalım ben miskinlik yapıyorum 3 buçukta randevum var onu bekliyorum
Canım günaydın, ya senden başka iş yapıcak yok mu? Hadi senin evi anladım da,kayınvalidenin işi niye?? bilmiyorumkismile
günaydın canım
çok yorma kendini ama
kayınvaliden yaşlımı canımcım
bisde iyiyiz kısımla 4 günlük ev sefasından sonra zorla geldim işe
Hoşgeldin canım, kolay gelsin. Biz iyiyiz sen nasılsın ? Benimde çarşamba kontrolüm var.Bakalım kızımız kaç kilo olmuş. Yine mide bulantıları başladı bende. Bi başlıyo bi duruyo. Daha evim boya olucak,Eşyaları yerleştiricem falan filan.Çok işim var benim de bu aralar ama henüz başlamadı. kaydirigubbakcemile3
Merhaba canım, yorgunluktan doğurmazsam şanslıyım ne olsun. Eh çarşamba güzel bir gün olacak, bir sürü güzel haber alacağız anlaşılan :hulya: . Evet onu duymuştum, bazı annlerde oluyormuş başa dönme; ya da hamişliğin son haftalarında bulantılar. Ben de 14'ünde aile hekimliğine gideceğim. Sanırım karpal tunel sendromu oldum. Huzursuz bacak geçti, bu başladı. Bakalım sevk yazarsa gideyim hastaneye. O güne kadar da geçerse ne mutlu bana.
İşlerini halletmeye bak bir an önce. Kıpraşacak halin kalmayabilir 1-2 hafta sonra. Sadece 7'den 10 buçuğa kadar ayaktaydım, ölüyorum belimin ağrısından...
Çİğdemcim ediyle büdünün aynısını bulup aldım:)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Şuna bakın . :roflol:
bu arada cümleten günaydın...... ben sabahın bi köründe yazdım ama kimsecikler yokdu:)
Kilosu ve ciğerleri iyi durumdaysa koymazlar küveze diye biliyorum.
Süpermiş ya, ben de çarşamba gideceğim muayeneye. Güzel haberlerle dönersin inşallah...
K.validem çalışıyor canım. Büyük işlere elleşmiyorum. Ütü filan öyle şeyler. Çok yoruluyorum ama bişey de diyemiyorumi, kadın bu yaşında bizim için çalışıyor çünkü.
Çok yorsam da dinleneceğim artık akşama kadar. Oh oh süpermiş, benim de oğluşumu iki gündür hıçkırık krizi tutuyor nedense??
merhaba yeni gelen annişler hoşgeldiniz
Geçmiş olsun canım, bitmiyo hamilelikte sorunlar. Kardeşim gelicek bana yardıma. yormaz o beni herhalde. Kocamda sağolsun çok yardımcı oluyo .Ben de bekliyorum boya işi bitsede sadece temizlik ve yerleştirme kalsa diye.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?