2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canımcım hoşgeldin napalım ben miskinlik yapıyorum 3 buçukta randevum var onu bekliyorum

günayyyydııııınnnnnn....,
herkese güzel bir hafta diliyorummmmm...opuyorumnanaktan

Günaydın canımcım, sana ve bebikine de güzel bir hafta diliyorum. zemuszemus

günaydın guzel anneler ve bebislerrr

son 4 hafta is yerinde :)

Günaydın canımcım, benimde önümüzdeki hafta yani 16 temmuz son, ayy zamanda geçmez şimdi. opuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrr. opuyorumnanaktan

Günaydın kuzuş,beben ve sen nasılsınız bakim? kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar,herkese selam..

Günaydın anniş, merhaba sana da bebikine de

günaydın kızlar..
bebişlerini görmeye gidenlerin gözleri aydın
gidecek olanlarda hayırlı haberlerle gelsinler inşallah..

Günaydın canımcım, ben de yarın gidicem, ayyy Duru'm kaç kilo olmuş acaba,gideceğim zaman heyecan basıyo şutarafagitti

Günaydın kızlar çok heyecanlıyım kızıma gidicez bugün nst filan da var heyecan saydı hayırlısı bakalım çok az kaldı ya

Günaydın canım benim, ben de yarın gidicem ama doktor nst den filan söz etmedi, bende girermiyim ki acaba? bilmiyorumkismile

Günaydın canımcım, kuzucuğuna da kocaman bi maşallah diyelim

Günaydın canım benim, az kaldı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebelerimizi :Saruboceq:

Canım günaydın, ya senden başka iş yapıcak yok mu? Hadi senin evi anladım da,kayınvalidenin işi niye??
bilmiyorumkismile

didemcim aman aman acele etme,korkutma bizi..
angel,maşallah bebişine..
benim kızımda boy kilo olarak bana göre normal,ama doktorumuz daha kilo almalı diyor her seferinde..:)))

sağol canımcımbayanssulusmile

günaydın canım
çok yorma kendini ama
kayınvaliden yaşlımı canımcım
bisde iyiyiz kısımla 4 günlük ev sefasından sonra zorla geldim işe

Canımcım hoşgeldin napalım ben miskinlik yapıyorum 3 buçukta randevum var onu bekliyorum

didemcim sen tek bebekle bunu düşünüyosun ya ben napim bide benim erken doğum olcağı belli ... ben kafayı yiycem bu gece doğru dürüst uyuyamadım bile ya ya küveze giğrerlerse die... offf allahım çok zor ya daha doğmadan onlar için endişelenyorum doğdukdan sonra kafayı bozcam heralde bişi olur die....

bu arada cümleten günaydın...... ben sabahın bi köründe yazdım ama kimsecikler yokdu:)

yA kızlar artık doğsa küveze girmez di mi?

Kilosu ve ciğerleri iyi durumdaysa koymazlar küveze diye biliyorum.

Süpermiş ya, ben de çarşamba gideceğim muayeneye. Güzel haberlerle dönersin inşallah...

Canım günaydın, ya senden başka iş yapıcak yok mu? Hadi senin evi anladım da,kayınvalidenin işi niye??
bilmiyorumkismile

K.validem çalışıyor canım. Büyük işlere elleşmiyorum. Ütü filan öyle şeyler. Çok yoruluyorum ama bişey de diyemiyorumi, kadın bu yaşında bizim için çalışıyor çünkü.

günaydın canım
çok yorma kendini ama
kayınvaliden yaşlımı canımcım
bisde iyiyiz kısımla 4 günlük ev sefasından sonra zorla geldim işe

Çok yorsam da dinleneceğim artık akşama kadar. Oh oh süpermiş, benim de oğluşumu iki gündür hıçkırık krizi tutuyor nedense??

Hoşgeldin canım, kolay gelsin. Biz iyiyiz sen nasılsın ? Benimde çarşamba kontrolüm var.Bakalım kızımız kaç kilo olmuş. Yine mide bulantıları başladı bende. Bi başlıyo bi duruyo. Daha evim boya olucak,Eşyaları yerleştiricem falan filan.Çok işim var benim de bu aralar ama henüz başlamadı. kaydirigubbakcemile3

Merhaba canım, yorgunluktan doğurmazsam şanslıyım ne olsun. Eh çarşamba güzel bir gün olacak, bir sürü güzel haber alacağız anlaşılan :hulya: . Evet onu duymuştum, bazı annlerde oluyormuş başa dönme; ya da hamişliğin son haftalarında bulantılar. Ben de 14'ünde aile hekimliğine gideceğim. Sanırım karpal tunel sendromu oldum. Huzursuz bacak geçti, bu başladı. Bakalım sevk yazarsa gideyim hastaneye. O güne kadar da geçerse ne mutlu bana.
İşlerini halletmeye bak bir an önce. Kıpraşacak halin kalmayabilir 1-2 hafta sonra. Sadece 7'den 10 buçuğa kadar ayaktaydım, ölüyorum belimin ağrısından...

Geçmiş olsun canım, bitmiyo hamilelikte sorunlar. Kardeşim gelicek bana yardıma. yormaz o beni herhalde. Kocamda sağolsun çok yardımcı oluyo .Ben de bekliyorum boya işi bitsede sadece temizlik ve yerleştirme kalsa diye.boshayallersmile

Çİğdemcim ediyle büdünün aynısını bulup aldım:)

Anam şahane, güle güle oynasın prensesim bebikleriyle :asigim: Ayıptır sorması nereden ve kaça aldın? Bana özel mesajlar geliyor "nereden aldın, bulamadık" diye. Merak ettim de...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Şuna bakın . :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada cümleten günaydın...... ben sabahın bi köründe yazdım ama kimsecikler yokdu:)

efet gördüm
bende evdeyken erken den uyanıyorum yatmak uyumak istiyorum ama olmuyor:))

iyi bakalım canımcım :)
neden bilmemki benimkindede oluyor ama ara arakaydirigubbakcemile3

merhaba yeni gelen annişler hoşgeldiniz

Sen de hoşgeldin kusum...

İnşallah yormaz. Eh benim kocam sadece emrime amade olmakla yetiniyor. Haşatı çıkmış geldiği için iş istemiyorum. O sadece bankamatik gibi istediklerimi alıyor. Bir de yatak odasında 1 priz varmış, uzatma kablosuna kablo ekledi benim için, istediğim yere kadar çekti rahat iş yapayım diye sağolsun :asigim:
Bu arada primanın yeni bebek şeysini aldım 3-6kg için olanı. İnşallah iyi çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…